Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Majestic Merman Silikondildo 22cm var 1

Creature Cocks Majestic Merman Silikondildo 22cm

939,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Dyk djupt in i dina önskningar med denna tjusiga skönhet, Majestic Merman Silikondildo - med iriserande regnbågsfärger som skimrar och lyser som havet självt.

Den är utformad för utforskning och dess S-formade kurva följer din kropps konturer, vilket säkerställer att den träffar alla rätt ställen när den dyker in i dina djuphavsfantasier. Med en total längd på 26 cm är denna dildo utrustad med bulor, spår, åsar, virvlar, kurvor och nubbar som lovar att stimulera dig som aldrig förr.

Det avsmalnande huvudet gör det enkelt att föra in den, medan den stora, tjocka kroppen ger en tillfredsställande sträckning som tar dina gränser till nya höjder. Tvätta din merman i varmt vatten och mild tvål eller rengöringsmedel för sexleksaker.

Förlorad till havs, kämpande mot de stormiga vågorna, befinner du dig på drift och klamrar dig fast vid en bräcklig livbåt när stormen rasar vidare. I flera dagar har du kämpat mot de obevekliga strömmarna, din kropp är trött och din ande sviktar. Men precis när hoppet börjar falna bryter en ljusglimt igenom de mörka molnen - en strålande figur dyker upp ur djupet, hans skimrande fjäll skimrar i månskenet.

Med ett graciöst svep av sin majestätiska svans glider Havsmannen mot dig, med ögonen lysande av en överjordisk lockelse. När han närmar sig sköljer en känsla av lugn över dig, och rädslan ersätts av nyfikenhet och förväntan. Med varje slag av sina kraftfulla armar kommer han närmare, tills han slutligen sträcker ut en hand för att dra dig ur havets grepp.

I hans famn känner du en våg av värme och vitalitet, som om hans beröring har förmågan att blåsa nytt liv i din trötta själ. När han ser in i dina ögon med en intensitet som tar andan ur dig inser du att du inte bara räddas från havet utan från djupet av din egen ensamhet och förtvivlan.

Med en mild smekning leder han dina darrande händer till sina skimrande fjäll och bjuder in dig att utforska djupet av hans värld - en värld där njutningen inte känner några gränser och där begäret är det högsta. Och när du överlämnar dig till extasen i hans omfamning vet du att du har hittat ditt sanna hem - i armarna på den majestätiska Havsmannen.

VarumärkeCreature Cocks
Vikt (g)630
Full Längd (cm)26
Insättningsbar Längd (cm)22
Diameter (cm)5.8
Huvudsakliga materialSilikon
FärgBlandade färger
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdeVagina, Anus
MålgruppKvinnor, Kvinna och kvinna, Kvinna och man, Män, Man och man
SpråkEngelska, Tyska, Nederländska, Franska, Spanska, Italienska, Ryska
SKU45312
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful