XL Dildos

Vill du ha en extra vild och extra fyllig stimulering? Pröva en av våra XL dildos. Våra stora XL dildos är inte för ömtåliga själar. En XL dildo är idealisk för dig som gärna fylls ut helt och hållet och därigenom får en extra kinky och kittlande sexupplevelse. XL dildos finns i många olika varianter och färger. Några av dildoarna kan användas analt, medan andra lämpar sig för vaginal stimulering.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd att föra in
Diameter
Material
Glass (2)
Gummi (1)
Latex (1)
Polurethane (1)
Polyuretan (1)
PVC (30)
Silikon (17)
Stainless Steel (1)
TPE (15)
TPR (4)
Vinyl (5)
Egenskaper
Batteridriven (6)
Fjärrstyrd (1)
Harnesskompatibel (42)
Hollow (1)
Inflatable (2)
Jelly (1)
Realistic (41)
Splashproof (1)
Suction Cup (34)
Thrusting Function (4)
Uppladdningsbar (3)
Värmefunktion (1)
Vattentät (2)
Vibrating (8)
Märke
All Black (4)
baseks (2)
Blush (1)
Creature Cocks (5)
Dillio Platinum (1)
Doc Johnson (22)
Domestic Partner (1)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fist It (1)
Hosed (1)
King Cock (8)
King Cock Plus (3)
Master Series (5)
Mister B (1)
Njoy (1)
NS Novelties (1)
Real Feel Deluxe (1)
Sportsheets (1)
Tantus (6)
Vixen Creations (1)
Willie City (5)
You2Toys (5)
Visa alla 78 produkter
Du har sett 48 av 78 produkter
Ladda fler

XL dildos förverkligar dina fetischfantasier

XL dildo - drömmen om något extra stort

Många drömmer om XL dildos, men orsakerna till det kan variera. En stor penis förknippas ofta med associationer om manlighet, maskulinitet och att vara en alfahanne, och lyssnar man på ekivoka skämt är det lätt att tro att alla kvinnor drömmer om stora män. Det är dock viktigt att skilja på frivola fräckisar om gurkodlande bondmoror och verkligheten, för de två har väldigt lite gemensamt. Män kommer naturligtvis i alla former och storlekar, för vi är ju alla olika, men penisar i den här storleksordningen är rena fantasifoster. 

Lyckligtvis är det det inget fel med att fantisera om jättestora penisar. Sexuella fantasier och fetischer är fantastiska och vi på Sinful hyllar allt som ger folk mer njutning och ökad sexlust. Ibland kan sexfantasier dock ge en något missvisande bild av verkligheten, vilket kan skapa problem både för dig själv och andra, när du tror att du inte duger eller får vanföreställningar om vad andra vill ha. För även om du tänder på att titta på eller använda XL dildosar, antingen själv eller tillsammans med en partner som delar ditt intresse för det extra stora, så är det viktigt att komma ihåg att långt ifrån alla vill ha det lika stort och utmanande.

Varför är XXL dildos så fascinerande?

Det finns stora dildos, det finns XL dildos och så finns det naturligtvis även XXL dildos. Här snackar vi alltså om attiraljer som definitivt inte återfinns i naturlig form. Alla tre har dock sina fans och följeskaror, men ju större och vildare det blir, desto färre är det som faktiskt kan hantera dem. Så frågan är: varför tycker folk det är så fascinerande med XL dildos? 

Hardcorefetischister kan faktiskt jämföras med elitidrottare. Det låter märkligt när man säger det högt, men bakgrunden och motivationen grupperna emellan är faktiskt slående. Många av oss gillar att springa en runda, ta ett yogapass eller lyfta lite vikter någon gång i veckan. Det är dock ganska få som blir maratonlöpare, elitgymnaster eller bodybuilders, för drivet efter det lite mer extrema finns bara inom en liten del av oss. Vi har varken ork eller lust att träna upp oss till den nivån. Detsamma gäller för XXL dildos, för det krävs mängder med träning och uppvärmning innan de kan användas analt eller vaginalt. Man skulle kunna säga att du måste ta det seriöst, om du på allvar vill penetreras av en XL dildo.

Tänk på det här innan du köper en jätte

Vi har faktiskt redan nämnt det viktigaste: träning. Du kan inte kasta dig ut i lekar med denna typ av leksaker hur som helst. Har du inte värmt upp ordentligt innan kan det hela bli väldigt smärtsamt, eller rentav omöjligt. Därav rekommenderar vi inte att nybörjare tar sig an XL dildos, för den nästan våldsamma form av fyllnad som de ger är onekligen en annorlunda upplevelse som man behöver vänja sig vid gradvis. Känner du att du har nått dit där du är redo för det, då är det även bra att tänka igenom materialvalet. Mjuka material är bra att börja med. TPR och PVC fungerar fint, men vi skulle rekommendera silikon eftersom det är lättare att underhålla. Vill du hellre ha en XL dildo i glas, metall eller något annat hårt material, tänk på att det kräver ännu mer träning. 

Nej, vi har faktiskt lämnat det allra viktigaste till sist - glidmedlet. Det är oerhört viktigt att använda rikligt med glidmedel, och ta gärna ett analt glidmedel även om du ska använda dildon vaginalt. De är tjockare och varar som regel längre än andra sorter. Tänk också på att anpassa sorten efter leksaken. Vill du vara på den säkra sidan, satsa på ett vattenbaserat.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se