Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Venom Silikondildo var 1

Creature Cocks Venom Silikondildo

799,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

Fördelar

Översikt

Släpp loss dina mörkaste önskningar med Creature Cocks Venom Silikondildo, en skrämmande svartvit stav som lovar njutning utanför denna värld. Med ett brett, runt huvud prytt med en rad pärlor runt kronan och ett tjockt, ådrig skaft med ribbade strukturer vid basen, kompletterat med mjuka spikar runt de stora bollarna för ett extra lager av stimulering.

Dildon är utformad för handsfree- eller partnerlek och levereras med en bred sugkoppsbas som skapar en stark tätning och är kompatibel med selar.

Du har varit orolig för din vän Eddie i flera veckor. Han har betett sig konstigt och undvikit alla. Du bestämmer dig för att titta till honom ikväll och kliver in i hans svagt upplysta lägenhet. "Eddie? Är du okej?" ropar du, men din röst vacklar av rädsla. Du kliver försiktigt in i sovrummet och ser Eddie liggande på sängen, naken och stönande, med kramper i kroppen. Dina kinder rodnar, men oron håller dig kvar på platsen.

"Eddie, vad är det som händer?"

När du närmar dig drar du efter andan av skräck och fascination. Eddies kropp förvandlas, en massiv, svartvit stav kommer ut ur hans ljumske och pulserar med en kuslig, utomjordisk vätska. Du försöker backa undan, men innan du hinner det skjuter två svarta, muskulösa armar ut och griper tag i dig med ett fast, orubbligt grepp.

"Du är inte Eddie..." viskar du och inser att det börjar gå upp för dig när den drar dig närmare. Paniken stiger när en tredje arm sliter av dig kläderna, men varelsens tunga rör sig mellan dina ben och rädslan börjar smälta samman med oväntad upphetsning.

Du kämpar, men varelsens styrka är överväldigande. Dess tunga dansar över din hud och tänder varje nerv. Precis när du börjar stöna skjuter den kolossala staven in i dig och sträcker ut dig. Känslan är överväldigande, en berusande blandning av njutning och chock.

Du är fastklämd under varelsen och dess kraftfulla slag driver dig till randen. Den rytmiska pulseringen av staven inuti dig, det fasta greppet från de utomjordiska armarna och den snärtande tungan skickar dig in i en frenesi av extas. Alla tankar på Eddie försvinner. Du är förlorad i ögonblicket, den förbjudna spänningen i att bli upptagen av denna utomjordiska älskare.

VarumärkeCreature Cocks
Vikt (g)878
Full Längd (cm)19
Insättningsbar Längd (cm)13
Diameter (cm)6.4
Huvudsakliga materialSilikon
FärgSvart
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdeAnus, Vagina
MålgruppMän, Kvinnor
SpråkEngelska, Tyska, Nederländska, Franska, Spanska, Italienska, Polska
SKU45762
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful