Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
LELO Beads Mini var 1

LELO Beads Mini

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

LELO Luna Beads Mini har designats speciellt för dig som är under 30 eller dig som ännu inte har fött och därför fortfarande har en stark bäckenbotten. Obs!Är du över 30 år eller har fött rekommenderar vi den vanliga storleken i knipkulor från LELO som också kan köpas här i shoppen.  

LELO Luna knipkulor består av 4 plastkulor och en mjuk "ram" i silikon. 2 av kulorna väger 28 g och dem 2 andra väger 37 g. Du kan själv ”samla” seten som du finner bäst. Börja med dem lätta kulorna eller kanske bara en kula (som sedan används utan ramen för kulorna) om du är begynnare. Öka sedan träningsbelastningen ju starkare du blir.

Sätt de önskade kulorna i den mjuka vita ramen. Sätt sedan upp kulorna i slidan, gör en knipövning och kläm kring dem.

På knipkulorna sitter det ett ytterst hållbart silikonsnöre som du drar försiktigt i när du vill ta ut kulan.

Vi rekommenderar att du smörjer lite glidmedel på knipkulorna innan du sätter upp dem. Det kommer då att kännas ännu mer behagligt.

Obs! LELO Luna knipkulor har rekommenderats av läkare och sexologer i den amerikanska talkshowen The Doctors.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kvalitet:
Julie - 9. jan. 2019
Jag har alltid haft ett bra öga för produkter från Lelo eftersom kvaliteten är toppen och Luna gör absolut ingen besviken! Designen är så bra och ger en fantastisk stimulans. Kan bara rekommenderas
0
Galen i steg för steg vikt
M - 19. jul. 2015
Jag har använt kulorna i en vecka och är positivt överraskad. Jag hade aldrig provat sådana tidigare, och var lite osäker på det. Men det var så skönt att jag första dagen kunde sätta in en rosa utan behållaren, och därmed känna lite, innan jag började använda större vikter. De närmaste dagarna gjorde jag det med en enda blå och nu tränar jag med två av de rosa i behållaren. Jag tycker att de är superenkla att sätta in och det är svårt att göra fel. Jag går runt med dem och gör vad jag normalt gör hemma utan problem. De är lätta att rengöra och lådan är elegant och man kan förvara den diskret i badrummet. Jag vet inte än om de fungerar, men jag kan känna att det händer saker i nedervåningen :)
0
Luna pärlor.
Cordessa - 6. jun. 2013
Jag var faktiskt lite orolig för säkerheten när jag köpte den här produkten (det skulle vara fruktansvärt pinsamt att gå till doktorn och ha skalat ut en kula, inte sant damer), men produkten fungerar väldigt likt en tampong. Du lägger dig bara på rygg i sängen, slappnar av i bäckenet och för upp kulan så att snöret precis sticker ut, och kulan är ca. 2 cm upp i slidan. Man känner inte riktigt kulan som sådan, men man vet att den finns där (precis som med en tampong) och det ger naturligtvis en viss tyngdkänsla när man rör sig, men förutom det är produkten ganska bekväm att använda, och man är inte lika självmedveten som jag trodde att man skulle vara. Produkten är enkel att sätta ihop och ta isär för rengöring, vilket är ett klart plus i min bok. En instruktionsbok medföljer också i kartongen vilken kan vara värd att läsa. Jag vet ännu inte om produkten fungerar och ger önskat resultat, men jag tycker det känns som att det fungerar åtminstone :) För att sammanfatta, mycket enklare och mycket bekvämare produkt att använda än förväntat.
0

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful