Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Leten SM380 Ultimate Piston Super Masturbator var 1

Leten SM380 Ultimate Piston Super Masturbator

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Vårdande Puder till Realistiska Sexleksaker 150 g
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
1 595,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Låt Leten SM380 Ultimate Piston Super Masturbator ge dig explosiva orgasmer närsomhelst.

Den automatiska onaniprodukten stimulerar dig med extra långa teleskopiska rörelser för en realistisk upplevelse utöver det normala.

När masturbatorn rör sig upp och ned längs din penis kommer du känna av de många läckra detaljerna, räfflorna och knopparna inuti det mjuka vaginasleevet.

Ultimate Piston har dessutom en praktisk sugpropp i botten så att du kan njuta av de 10 mönstren och 5 hastigheterna utan att behöva använda händerna.

Den är uppladdningsbar så att du snabbt kan göra den redo för nästa omgång. Masturbatorn har ett invändigt djup på 16 cm och en diameter på 6 cm som bredast.

VarumärkeLeten
Vikt (g)775
IncludedSugpropp
Full Längd (cm)31.5
Inre Djup (cm)16
Diameter (cm)8.8
Inre Diameter (cm)3.7
Elastisk inre diameterJa
StrömkällaMagnetisk USB-laddare
Användningstid (min.)60
Vibrationsmönster10
Vibrationshastighet5
Huvudsakliga materialTPE
FärgKlar
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkKinesiska, Engelska
SKU18948
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ok
Frederik - 31. jan. 2022
Såg mycket fram emot denna produkt. Den låter en del vid användning. Är inte så tajt som andra flechlight trots att jag är över medelmåttet. Kan bero på att motorn inte hade orkat annars. Ingen diskret produkt men gör ett bra jobb med den rörliga musen.
Riktigt bra maskin
40år - 17. feb. 2021
Min första automatiska maskin och är positivt överraskad över hur bra den är. Lagom många lägen, möjligtvis lite klen i den lägsta läget där maskinen får kämpa lite för att stöta men jag tror att det har med min storlek att göra, från steg två till fem matar den på riktigt bra. Det där med stönande ljud trodde jag skulle va det sämsta någonsin men det e faktiskt riktigt bra. Bäst eller sämst är att maskinen inte gör kuken öm så man kan liksom köra loss ett antal gånger per dag och det är väl både positivt och rätt jobbigt när man kommer på att man totalt glömt bort att sköta kontoret, men bra grejer alltså. Det stora minuset ligger egentligen utanför köpet och det märket jag nu när jag inser hur mycket jag kommer använda maskinen, det finns ingen utbytesdel ”sleave” att köpa för i min takt kommer det behövas flera även om kvaliteen känns bra. Fixa utbytes-sleaves i shoppen så är maskinen perfekt.
Oanvändbar
Sven - 7. jul. 2019
Fungerar inte alls, alldeles för tajt, bildas ett övertryck inuti som gör att maskinen inte kan röra sig fram o tillbaka. Har plockat ut innehållet o använder utan maskinen istället. Mycket besviken på produkten och vill varna andra att inte köpa den Jag är 14cm i omkrets och då fungerar inte denna alls
Mer än godkänt för min första maskin.
Martin - 14. oct. 2018
Herregud den var både bättre och cirka två gånger större än jag hade förväntat mig. Älskar denna magiska redskap, tips på glidmedel : Använd icecold eller fire beroende på din preferens. Som sagt den symboliserar mer eller mindre som en Missil som tar dig till drömmarna med rätt glidmedel. Känns roligt att behöva gömma sin raket när gesterna kommer över!! LOL Säger samma här KÖP!
Fantastisk maskin!
Man 40+ - 22. sep. 2018
Fantastiskt skön maskin som fick mig att komma på under ca 30 sek! När man vant sig 1-2 minuter :-) Bra drag i motorn, med riktigt snabba stötar om man vill. Några små minus: *Lite stor och klumpig *ganska högljudd *sugproppen funkar sådär efter ett tag. Lite pyssel med rengöringen när delarna ska isär. Men går relativt lätt och snabbt. Men det gäller väl de flesta maskiner. Säger bara KÖP!
ändå 100%
OL - 10. feb. 2021
den bästa, köp den
0
A380 kolvmotordrivet flygplan
Anonymous - 13. mar. 2024
Motorn är inte så stark och hylsan är trång. Men om den inte är så stor eller om du inte stoppar in penisen hela vägen in. Du bör kunna uppnå rimlig tillfredsställelse. Du måste vara försiktig så att du inte bryter hylsan under rengöring och det kommer förmodligen inte att vara för evigt. Men den bör hålla 100 gånger om du inte missbrukar den. Och förmodligen mycket längre. Batteriet tar cirka 2 timmar att ladda. Och räcker i över en halvtimme vid användning. Hela hylsan rör sig inte, utan sträcks upp och ner. Hålls i botten och dras i toppen. Utan att trycka in den för hårt kan den röra sig mycket snabbt. Och med olika hastigheter och rytmer.
Maskinöversatt från sinful.dk
Leten a380 Ultimate Kolv Super Masturbator
Anonymous - 4. apr. 2020
Det är jävligt bra, det är förmodligen det bästa jag har upplevt jämfört med andra produkter. Jag skulle rekommendera det till alla som behöver känslan av att bli riden av en kvinna i antingen mjuk eller hård och komma underbart. Den har olika hastigheter och rytmer som du kan välja.
Maskinöversatt från sinful.dk
Så snarare en suftice.
Anonymous - 13. mar. 2024
Sleeven känns bra, men motorn är alldeles för svag. Trots att jag inte överskrider de angivna måtten är jag alldeles för stor för den, jag får lätt plats i den, men motorn är inte tillräckligt stark för att kompensera för det tryck som skapas i Sleveet, vilket innebär att motorn stannar hela tiden, trots mycket smörjmedel kan jag inte få den att fungera, varje gång kolven går ner pressas luften mot penisen och eftersom luften inte kan komma ut någonstans expanderar Sleveet och kolven stannar. Jag försökte därför expandera sleeven med ett finger så att luften skulle kunna pressas ut, men motorn är inte tillräckligt kraftfull för att pressa ut den, till slut slutar det med att jag får skära ett hål i sleeven för att själv kunna pressa ut luften ur den, då går den också lite bättre men nu med risk för att smörjmedlet pressas ut och förstör motorn. Allt som allt, efter modanisering skulle jag jämföra det med ett dåligt handjobb, det mest spännande med det var väntetiden från beställning till kvitto.
Maskinöversatt från sinful.dk
Gud
Anonymous - 2. jun. 2021
Köp den
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful