Penisvibratorer

En penisvibrator gör hela jobbet för dig! Allt du behöver göra är att stoppa in din penis i vibratorn och sedan kan du bara njuta av de stimulerande vibrationerna. I vårt utbud av penisvibratorer hittar du dem som är mycket verklighetstrogna, men även vibratorer med mycket diskret design.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Arcwave (1)
CalExotics (2)
Classix (1)
Dorcel (1)
Fleshlight (1)
Fun Factory (4)
Hot Octopuss (7)
Kiiroo (6)
LELO (2)
Leten (5)
LoveBotz (4)
Lovense (3)
Man.Wand (1)
Mr. Membr (4)
Myhixel (1)
Nalone (1)
Nexus (1)
Orctan (1)
OTOUCH (1)
PDX Elite (14)
Pipedream Extreme Toyz (3)
Rends (3)
Satisfyer (3)
Seven Creations (1)
Sinful (10)
Sir Richard's Control (3)
Svakom (2)
TENGA (2)
Topco (2)
Trinity Vibes (2)
You2Toys (7)
Längd
Material
ABS-plast (9)
Metal (1)
PVC (1)
Silikon (43)
TPE (34)
TPR (9)
Egenskaper
Appstyrd (18)
Batteridriven (22)
Fjärrstyrd (11)
Hollow (7)
Justerbar (2)
Realistic (14)
Reselås (5)
Splashproof (10)
Suction Cup (10)
Thrusting Function (12)
Uppladdningsbar (76)
Vacuum Function (9)
Värmefunktion (7)
Vattentät (44)
Vibrating (90)
Virtual Reality App (3)
Visa alla 104 produkter
Du har sett 48 av 104 produkter
Ladda fler

Penis vibrator - Få den allra bästa onaniupplevelsen.

Penis vibrator - När du vill njuta utan att byta

Om du går runt och tror att vibratorer bara är något som kvinnor kan ha njuta av kan du gott tänka om. Med en penis vibrator kan män nämligen också njuta av sköna vibrationer och få en ännu bättre onaniupplevelse. En penis vibrator (eller en penisvibrator som det också heter) är med andra ord en onaniprodukt för män som kan vibrera eller ge en stimulering utöver det vanliga. Det finns många olika penis vibratorer, men gemensamt för dem alla är att de gör hela arbetet åt dig så du kan få extra intensiv stimulering. Det är en ren win-win, för vem älskar inte att njuta utan att byta?

En penis vibrator kan dock mer än bara ge dig timvis med njutning och intensiva orgasmer. Varje år är det många män som drabbas av erektil dysfunktion, eller erektionsproblem som det också kallas. Det finns lika många orsaker till erektionsproblem som det finns lösningar. En lösning kan vara att använda en penis vibrator. Några penis vibratorer kan nämligen ge dig stimulering när din penis inte är erigerad. Detta kan vara till stor hjälp när du t ex ska värma upp inför sex med din partner. Samtidigt kan en penis vibrator vara medverkade till att ditt självförtroende ökas och ditt sexliv förbättras.

En penis vibrator för varje smak

Du kan få en penis vibrator i alla möjliga former, färger och storlekar. Om du vill ha en realistisk onaniupplevelse kan du få en penis vibrator som är formad som en vagina. Den känns precis som den äkta varan, bara ännu bättre, då den vibrerar. Även om din fru, käraste eller föredragna sexpartner kan några trix tvivlar vi på att hen kan vibrera. I vårt stora sortiment av penis vibratorer kan du också hitta massor av onaniprodukter som gör allt arbete åt dig. Bokstavligt talat. Med en handfri penis vibrator ska du bara sticka in din penis i onaniprodukten och så kan du luta dig tillbaka och ta emot.

Beroende på vilken penis vibrator du väljer kan den vibrera på olika sätt. Vill du gärna ha en roterande stimulering som kramar och omfamnar hela skaftet på ett sätt du inte visste fanns? Då har vi en penis vibrator för dig som kan göra det. Föredrar du däremot vanliga vibrationer, där du själv kan styra hastigheten och intensiteten så de passar dig precis, kan du hitta dem i vårt utbud. Vi har också en penis vibrator eller två som simulerar känslan av ett bra, hederligt blowjob. Och vilken man älskar inte det?

Penisvibrator, penis vibrator eller vibrator penis?

Oavsett om du skriver till vår kundtjänst och frågar efter en penisvibrator, en penis vibrator eller en vibrator penis vet vi vad du menar. Kärt barn har många namn, och vi har under åren sett olika stavningar som penisvibrator eller penis vibrator. Om du är osäker på vilken onaniprodukt du ska välja kan vi ge dig råd och vägleda dig. Vi tror nämligen att om du får en penis vibrator som passar din smak och ditt behov, så kommer du få den allra bästa onani- eller sexupplevelsen.

Du kan dock vara säker på att, även som du väljer den ena penis vibratorn framför den andra, du får en produkt av högsta kvalitet. På Sinful.se väljer vi med glädje våra produkter så vi är säkra på att kvalitet, design och funktionalitet är i topp. När du har hittat en penis vibrator eller en annan sexleksak som passar dig, och som samtidigt är tillverkad av de bästa materialen, så kan du inte få annat än den bästa möjliga stimuleringen. Vill du ha det allra senaste, då kan vi varmt rekommendera penisvibratorn Arcwave Ion Masturbator, som använder sig av det allra senaste för att tillfredsställa dig till max.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se