Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
SKYN Large Latexfria Kondomer 10 st var 1

SKYN Large Latexfria Kondomer 10 st

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Är du väldigt välutrustad och på jakt efter en ultratunn kondom? Det är inte utan anledning att SKYN Large kondomer har "Closest thing to wearing nothing" som sin slogan.

De extra tunna kondomerna i det speciellt utvecklade Sensoprene-materialet är något av det närmaste man kommer hud-mot-hud-känslan med kondom på.

Särskilt lämplig för dig som är lite mer välutrustad, det vill säga lite längre och lite bredare, än genomsnittet, så att du inte behöver kompromissa med varken komfort, njutning eller säkerhet. De passar även utmärkt till latexallergiker, eftersom de inte innehåller någon latex, samt veganer och vegetarianer, då de är helt utan animaliska biprodukter. Att de inte har någon doft gör dem dessutom till ett lämpligt val om du helt enkelt vill ha säkert sex utan några störande sinnesintryck.

För även om SKYN-kondomerna är extra tunna är de naturligtvis precis lika säkra som alla andra kondomer. Modellen är rak och har en slät yta, reservoar och kommer preparerade med lite glidmedel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Good
Nikolaj - 15. jan. 2022
So good condoms, very pleased... And super service from Sinful
Mycket behaglig!
Tomas - 22. nov. 2021
Den mest behagliga kondomen jag någonsin har provat! Eftersom jag mäter 16 cm i omkrets, blir andra kondomer för trånga och gör ont. Med denna kändes det däremot inte alls. Också enkel att ta på. Bara plus!!!
Naturlig känsla
Joakim - 18. nov. 2021
Nästan lika skönt som utan :)
Kondomer
Nikolaj - 4. oct. 2021
Very good condoms, and also fast shipping and good service
Helt enkelt bäst!
Olof - 29. jun. 2018
Min tjej klarar inte av doften av latex så vi har letat länge efter en bra latexfri kondom. Vi har provat andra kondomer i plast som varit omöjliga att få på då de inte är elastiska som latex. Nu har vi slutat leta för denna kondom har allt! Den är rymlig, smidig och känns otroligt bra. Det händer att jag kollar om den verkligen sitter på då den knappt märks över huvudtaget. Den är lite dyrare än andra men helt klart värd det.
Helt klart bäst
Timon - 27. mar. 2021
De bästa kondomerna jag någonsin testat. Det är inte troligt att jag någonsin kommer att använda andra i framtiden.
0
Yes!
Glad kvinna - 12. mar. 2018
Jag och min pojkvän såg varandra i ögonen och var helt överens om att vi hade hittat rätt lösning när vi provade SKYN Large. Vi är * riktigt * glada! Glidmedlet håller inte så länge, och ibland byter vi kondomen till en ny på vägen för att den blir lite "trött". Men SKYN känns bara naturligt och tryggt, och vi känner oss mycket närmare varandra än med andra kondomer.
0
Skyn large
Meisseli - 15. aug. 2019
Jag provade 20 olika kondommärken och Skyn large var definitivt den trevligaste att ha på sig! Dessutom är kondomens omslag fin och civiliserad, som någon sorts dyr choklad. Materialmässigt är det känslan närmast att vara bar.
0
Bästa kondomerna
tt - 2. jul. 2021
Mycket bra
0
Produktbetyg
Anonymous - 13. mar. 2024
Verkligen bra
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful