Kondomer

Kondomer med räfflor, knottror, en som är ultratunn, eller kanske en med smak? Oavsett vad du föredrar, kan du hitta kondomer för alla tillfällen och storlekar här. De är även perfekta att använda, om du letar efter ett preventivmedel utan hormoner. Upplevelse du får vid användning, beror på hur bra den variant du valt passar dig. Ju bättre passform, desto bättre blir din sexupplevelse.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Latex (79)
Natural rubber (4)
Polycarbonate (1)
Polyisopren (3)
Sensoprene (3)
TPR (1)
Märke
Billy Boy (3)
Durex (11)
EXS (9)
Fair Squared (3)
Glyde (4)
LELO (2)
Mister Size (2)
MY.SIZE (2)
Pasante (18)
Protex (5)
RFSU (6)
Secura (1)
Sinful (4)
Skins (15)
SKYN (4)
Sultan (1)
Wingman (1)
Visa alla 101 produkter
Du har sett 48 av 101 produkter
Ladda fler

Kondomer av hög kvalitet - Vilken ska jag välja?

Utan kondom, inget ligg

Du har säkert själv stått där, mitt i en grupp grabbar som alla medlidsamt skakar på huvudet. Ännu värre är det när frågan ställs först i sovrummet, och landar likt en hink kallvatten i den annars heta sängen. Stämningen är fantastisk mellan er, kläderna pryder golvet istället för era kroppar, och ni är bägge redo för mer. Men så kommer de, frågan - Har du en kondom? Nej, det har du ju faktiskt inte. Du har inte hunnit köpa några, och du var inte riktigt förberedd på att det var i kväll du skulle behöva en. Det händer alla, men det gör det knappast roligare.

Väl medveten om att du nu inte kan räkna med mer än en kyss på kinden, medger du nederlag och ser stämningen dala till golvet likt kläderna bara ett par minuter tidigare. Ögonblicket är över, och det kan bara skyllas att du inte skaffat kondomer. Men ärligt talat, det är inte det lättaste att hitta bra kondomer. De ska passa såväl din storlek, som dina preferenser, och har inte köpt några på ett tag, vet du kanske inte ens var du ska leta. En sak är dock säker, du behöver inte hamna i den situationen.

Det finns kondomer online

Det är knappast någon hemlighet att kondomer är ett av de säkraste preventivmedlen som finns. De skyddar dig effektivt mot såväl sexuellt överförbara sjukdomar, som oönskade graviditeter, bara du ser till att de har rätt storlek. Storleken och passformen är oerhört viktiga när det kommer till att välja rätt modell. En för stor kondom kan ramla av under samlaget, medan en för liten riskerar att gå sönder. Du vill förmodligen helst undgå bägge scenarierna, när du ska ligga med nån.

Som tur väl är kan du idag hitta massor av olika kondomer online. Det finns stora och små, de som är så tunna att du knappt kan märka av dem, men också en del med bedövande effekt, som kan förlänga din uthållighet i sänghalmen. Smaksatta varianter är ett kul, och säkert, sätt att förnya oralsex med din partner, och olika strukturer såsom räfflor och knottror kan stimulera den du penetrerar lite extra. Dessutom kan du ofta hitta lite mer speciella kondomer online, som t.ex. veganska alternativ, eller latexfria om någon är allergisk.

Du kan köpa kondomer hos Sinful

Så nu kan du sluta oroa dig för att stå utan skydd, nästa gång samlag står på menyn. I vårt stora sortiment kan du köpa kondomer som passar just dig, din storlek och dina individuella önskemål. Hos Sinful arbetar vi för att lägga grunden för fantastiska, sexuella upplevelser. Som Skandinaviens största erotiska onlinebutik, anser vi oss ha ett stort ansvar för att våra kunder alltid har det de behöver i sängkammaren - inklusive kondomer. Vi arbetar outtröttligt på att följa trenderna och hålla oss uppdaterade på marknaden, så att vi alltid kan erbjuda dig det senaste vetandet.

Det innebär att du hos oss alltid kan köpa kondomer som håller måttet, skyddar dig, och bidrar till härligt sex. I vårt sortiment hittar du marknadens bästa märken och ett brett utbud av modeller, så att du med säkerhet kan svara “Ja det har jag” nästa gång du får frågan på krogen. Känner du dig osäker på vilken typ som passar dig bäst, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig gärna med allt utom att rulla på den, det får du faktiskt klara själv.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se