Stora Kondomer

Är du mer utrustad än genomsnittet? Ta då en titt på våra stora kondomer. De är speciellt lämpade för dig som inte riktigt får plats i de reguljära kondomerna. Stora kondomer är längre och har även en större omkrets, för att du ska få lite extra plats. På den här sidan har vi samlat hela vårt utbud av större modeller, så du kan hitta din favorit.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Latex (14)
Natural rubber (1)
Sensoprene (1)
Märke
Durex (1)
EXS (1)
Fair Squared (1)
Glyde (1)
LELO (1)
MY.SIZE (2)
Pasante (2)
Protex (1)
RFSU (1)
Sinful (1)
Skins (3)
SKYN (1)
Visa alla 18 produkter

Stora kondomer till stora killar

Behöver din penis mer plats?

Då är du nog en kille som är perfekt för de som drömmer om en stor penis mellan benen på sin man. Men kanske du tycker det är svårt att hitta en kondom som passar just din storlek. Även om en för liten kondom är bättre än ingen alls, så finns det en risk att den kan spricka eller åka av, för att inte tala om hur den påverkar den sexuella upplevelsen på ett negativt sätt. Därför är det en bra idé att lägga lite tid på att hitta en kondom som sitter bra och bekvämt på just dig.

Stora killar som vill skydda sig själva och sin partner ska självklart ha möjlighet att göra det. Därför har vi på Sinful fixat en speciell kategori för just stora kondomer. Det handlar om större modeller från flera kända, och okända, märken, och alla lever naturligtvis upp till Sinfuls höga krav på kvalitet och säkerhet. Så om du söker efter en kondom som täcker ditt eller din mans stora behov, så är det här du hittar den. Hoppa in i kategorin Stora Kondomer och ta en titt på de olika märkena och modellerna, det finns många överraskande goda alternativ.

Vilka stora kondomer ska jag välja?

Det kan vara svårt att veta hur stor kondom man faktiskt behöver. Vi har alla en storlek, på kondomer precis som med kläder, men det är det inte alla som känner till. Och precis som med kläder handlar det också här om att hitta rätt passform. De flesta kondomtillverkare skriver ut storleken på sina produkter, så ta fram måttbandet och börja mäta. När du vet hur lång och bred du är, kan du lätt hitta de stora kondomerna som passar dig perfekt. Med rätt gummi på snorren kan du och din partner ha skoj på riktigt där hemma. 

Så ja, det kan vara svårt att välja rätt bland alla olika alternativ, men det vi kommit fram till är alltså att det går bara du vill. En för stor kondom riskerar att glida av, men en för liten kan klämma eller i värsta fall gå sönder. Du vill alltså hitta den som sitter perfekt, och om din penis är av det större slaget måste du också ha stora kondomer. Exempel på företag som säljer denna typ är bland annat Pasante och Potex, men också RFSU med deras Grande-kondomer. Du hittar dem och flera andra på den här sidan.

Det finns flera olika storlekar

Faktiskt så är det skillnad på alla märkenas storlekar, så välj noga utifrån dina mått. Det handlar om att läsa på och sedan testa olika tjocklekar, strukturer, m.m. Det kommer din partner nog tycka om. Sötnos, vi får ha sex om och om igen, för vi måste testa stora kondomer och hitta den vi gillar bäst. Det kommer han eller hon helt säkert gå med på, för vem tackar väl nej till något så trevligt som sex och intimitet? Men om du fortfarande är tveksam på din storlek, kontakta vår kvalificerade kundservice och be om råd.

Till den extra välutrustade behövs såklart lite större gummi, och här hjälper Sinful dig att komma hela vägen i mål. Ibland är det svårt att hitta rätt stora kondomer, men om du tittar igenom varje produkt innan du tar ett beslut så kommer du garanterat bli nöjd. Ta ev. hjälp av din partner, så kan ni titta och diskutera igenom det hela tillsammans. Det lönar sig att prata om det och dessutom är det roligt att sitta och titta på stora kondomer ihop en lugn och skön kväll när barnen ligger och sussar. Tänk bara på att kanske inte ta upp frågan på första dejten, då det ibland kan skrämma iväg dem.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se