Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor var 1

Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Ge dina känsliga bröstvårtor lite välförtjänt extra uppmärksamhet med Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor.

Sugkopparna slutet åt om bröstvårtorna och sitter kvar tack vare ett stimulerande vakuum. Det gör bröstvårtorna både större och mer känsliga, så att de blir extra mottagliga för smek och stimulans.

Varje sugkopp har en liten men effektiv vibrator på sig, vilket gör dem extra njutbara att bära. De vibrerar med en fast vibrationsnivå. 

Obaie Sugkoppar med Vibrator till Bröstvårtor är tillverkade av mjukt och flexibelt silikon helt utan ftalater och latex. De mäter 6 cm på höjden och basen är 4,5 cm i diameter. 

De använder 2 x LR41-batteri, som följer med vid leverans. Tänk på att ta bort det runda skyddspappret i batterihylsan, annars kan du inte starta vibratorn.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Får det man betalar för
Johan - 7. dec. 2021
Inget speciellt, de är varken bra eller dåliga. Enkla att använda men glider av rätt enkelt om det är vilt, mer för förspel skulle vi säga. Vibrationerna gör ingen stimulerande skillnad men går att använda vibratorerna till annat om man tar ut de. Värt för priset att ha i sin kista ändå.
Trasig
Frans - 14. sep. 2021
Trasiga vibratorer
Sugkoppar med vibrator
Cornelia - 1. sep. 2021
Nåt konstigt glapp i vibratorerna. Fick hem dem igår. Fick igång båda efter lite tryckande. Men när jag skulle prova en timme efter, så fick jag inte igång någon av dem. När jag provade innan idag, så fick jag igång en av dem, men det spelade ingen roll hur jag gjorde, för den andra tvärvägrade. Och nyss fick jag igång båda igen. Men det var inga problem med att kontakta kundtjänst och få bra svar :-) Sugkopparna i sig fungerade kanon. Jag använde glidmedel så de sög tag ordentligt. Men tyvärr kändes vibratorerna inte alls. Jag valde att få ett presentkort på motsvarande värde och kommer beställa någon av de andra varianterna där vibratorn verkar sitta närmare bröstvårtorna.
Kul boost!
M - 24. may. 2021
För er som ääälskar att få bröstvårtorna stimulerade samtidigt men inte har tillräckligt många händer tillgängliga är detta perfekt! Vibratorn hade kunnat vara lite starkare men jag gillar dom skarpt ändå!
Kul liten grej
Johanna - 1. feb. 2021
Vibrera gör den allt, och låter väldigt högt. Själva stimuleringen vid bröstvårtan var lite halvdant då den vibrerade mer vid "motorn" än vid vårtan, alltså dålig räckvidd. Kan också kommentera att den var lite svår att få fast, då "sugkoppen" inte riktigt fick grepp. Kanske funkar bättre med vaselin eller dylikt som en annan skrivit. Tråkigt nog funkade inte ena vibratorn när jag öppnade paketet, men jag blev bemött super bra av kundservicen, och fick kompensation! Sammanfattningsvis så tyckte jag att det var en rolig liten sak, och skulle ändå rekommendera att prova den!
Nice vid onani
E - 5. may. 2020
Kul liten grej. De låter kanske lite högt om man skulle bry sig om det. Gillar att använda som lite extra stimulering vid onani hellre än vid sex med en partner.
Stimulerar bra
CL - 4. jan. 2020
Ett litet extra tillbehör, t ex om du vill använda mun och händer för att stimulera din partner och har svårt att också koncentrera dig på brösten. Vibratorsfunktionen är inte riktigt så stark som man skulle kunna önska men tillräcklig för att ge lite extra "skjuts". Glöm inte använda vaelin eller dylikt för att få bra fäste..
Utvärdering
Mona - 24. dec. 2020
Lever inte upp till mina förväntningar Kan inte fastna så kan inte känna vibrationerna.
0
Mycket värde för pengarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag tycker att det var ett bra köp, men jag har haft problem med att få batterierna att fungera ordentligt. Själva sugkoppen suger riktigt bra.
Maskinöversatt från sinful.dk
Kan egentligen inte göra någonting...
Anonymous - 13. mar. 2024
De är inte dåliga, men de gör inte så mycket heller. För hustrun, som gillar stimulering av bröstvårtorna, gör de bara ingenting...
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful