Bondageleksaker

Är ni paret som tänder på bondage och fräcka bindlekar? Då har ni kommit rätt, för i den här kategorin hittar ni ett brett utbud av bondageleksaker. Bondage är en extremt kittlande typ av sexlekar, där den ena partnern tar full kontroll över den andres kropp och njutning. Oavsett om ni föredrar att använda handbojor, manschetter, bondagerep eller något helt annat, har vi förmodligen en bondageleksak som passar just er.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Bad Kitty (1)
Baseks (2)
Bijoux Indiscrets (2)
Creative Conceptions (1)
Fetish Fantasy (7)
Fifty Shades of Grey (12)
Frisky (1)
Japanese Style Bondage (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Kiotos (1)
Love To Love (1)
LovingJoy (1)
Maison Close (1)
Master Series (6)
Maze (3)
Mister B (3)
Mixed (6)
Obaie (26)
Ouch (1)
Quickie (3)
Rimba (6)
Scandal (1)
Sex & Mischief (3)
Sinful (1)
Spartacus (7)
Sportsheets (10)
Stoys (7)
Strict (1)
Strict Leather (9)
ToyJoy (1)
You2Toys (1)
Zado (7)
Visa alla 156 produkter
Du har sett 48 av 156 produkter
Ladda fler

Bondageleksaker - När ni vill leka med fräck fixering

Vad är bondage och bondagesaker?

De flesta människor ogillar att mista kontrollen. Framför allt i sovrummet, vilket är en skam. För det kan vara extremt pirrande och oerhört fräckt att överlämna sig själv och sin njutning till någon annan. Det är själva grunden i bondage: att överlåta hela eller delar av din kropp till din partner, och fullständigt ge dig hän åt deras kontroll. Föredrar du att ta dig an den dominerande rollen mister du ingenting. Istället tar du kontrollen över din partners kropp, och använder tilliten för att binda och fixera hens kropp i varierande grad och olika positioner. Har ni bara på förhand kommit överens om vad som ska ske under leken, är bondage ett extremt njutbart sätt att både ta och ge kontroll.

Bondagesaker är ett samlande begrepp för de varor, produkter och artiklar som används för att binda och fixera en partner under bondagelekar. Det kan vara allt ifrån en slips eller scarf, via handbojor och bondagerep, till avancerade bindset, professionella manschetter och spreader bars. Renodlade bondageleksaker har ingenting med smärta eller rollspel att göra, men för de som vill kan fixeringen kombineras med andra produkter för smärta, dominans och annat från BDSM världen.

Bondageleksaker ger ett mer sinnligt sexliv

Bondage handlar alltså i hög grad om kontroll, men också om dina sinnen. Människan har fem sinnen som låter oss uppfatta omvärlden: syn, hörsel, smak, lukt och känsel. Många menar idag att även balans bör räknas som ett sinne, eftersom balansen i hög grad påverkar vår vardag. Om vi blockerar ett sinne, förstärks de övriga för att kompensera “bristen”. Detta är något ni kan använda er av när ni experimenterar med bondageleksaker.

När du blir bunden begränsas inte bara din rörlighet, utan till viss del även ditt känselsinne. Vi känner oss oftast fram med händerna, både i och utanför sängen, så om denna möjlighet sätts ur spel, måste vi förlita oss på andra kroppsdelar. Att med en bondageleksak binda fast händerna över huvudet, bakom ryggen eller liknande, kan därför ha oväntat stor inverkan på sexlivet. Kombineras det med t.ex. en ögonbindel kan effekten förstärkas ytterligare, så du bör inte missa denna upplevelse. Bondageleksaker är också helt ofarliga att leka med, så länge de används på rätt sätt och ni i förväg har avtalat vad som ska ske. Kommunikationen är, som alltid, grundläggande.

Bondagesexleksaker för alla smaker

I vår webshop hittar ni ett stort utbud av bondagesexleksaker. Vi har något för alla smaker och till alla nivåer. Är ni nybörjare på området kan det vara en bra idé att börja i den mildare änden av skalan, kanske rent av med sådant ni redan har därhemma. En gammal slips eller tunnare halsduk kan fungera alldeles utmärkt som bondageleksak, när ni vill testa på att binda fast handlederna i sänggaveln. Faller detta er i smaken, kan ni överväga att köpa ett par mjuka manschetter. De är behagliga att ha på sig, även under längre stunder, och passar därför utmärkt för den oerfarne, eller dig som bara vill sitta fast utan att det ska göra ont.

Har ni stiftat bekantskap med bondageleksaker sedan tidigare, letar ni kanske efter utrustning som är lite mer hardcore. I vårt sortiment hittar ni flera typer av spreader bars, vilka kan användas för mer rigid fixering, och olika former av bindset, som möjliggör massor av fräcka positioner. För den estetiskt lagde kan vi erbjuda bondagerep, som passar utmärkt till vacker shibari och emotionellt laddad kinbaku. Ni kan även hitta bondageleksaker för mer traditionell dominans, samt olika former av tillbehör som passar utmärkt om ni vill kombinera era bindlekar med rollspel.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se