Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
TENGA Spinner Beads Masturbator var 1

Översikt

Få en onaniupplevelse med det bästa från verkligehtens handjobs med TENGA Spinner i det stimulerande mönstret Beads.

Älskar du också den där lilla twist-rörelsen från ett riktigt bra handjob? TENGA Spinner är utvecklad med en mycket ovanlig liten detalj, nämligen en inre fjäder-struktur som imiterar precis denna fräcka rörelse. När du leker med din TENGA Spinner kommer det kännas som om sleeven vrider sig runt din penis.

När du tränger in i denna Spinner-modell möts du av det invändiga, superstimulerande mönstret Beads. Det är fyllt med en spiral av läckra, knottriga pärlor.

Du rengör lätt TENGA Spinner genom att vända den ut-och-in och spreja den med sexleksaksrengöring innan den sköljs av med ljummet vatten. Därmed kan din bekantskap med TENGA Spinner bli både lång och lycklig.

TENGA Spinner finns i 6 utgåvor, där tajtheten, diametern och stimulationsnivån är det som skiljer dem åt.

Producerad under höga kvalitetskrav i Japan. Passar de flesta män.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Väldigt intressant
AverageJoe - 10. apr. 2023
Den fungerar inte att hålla vid toppen och göra det som de gör i reklamen om man är tillräckligt thicc, men om man håller pekfingret och tummen runt basen under plastbiten så får man samma effekt. Den är extremt intensiv, såpass att jag lärt mig att benen kan rycka av sig själva. Man bör dock ha en till lite lugnare/mer basic leksak som komplement.
Bra för sitt pris, men...
Rico - 30. aug. 2022
Jag har tidigare haft en Fleshlight samt en Tenga Flip (dyrare än Tenga Spinner Beads). Dem passade mig inte helt bra eftersom mitt kön kurvar sig uppåt vid erektion (den eftertrakade bananformen) medans de nämnda produkterna hade raka behållare. Vid användning orsakade produkterna tyvärr mer irritation än stimulans. Tenga Spinner Beads har dock en flexibel ände vilket passar mig bra. Början och mitten har dock inbyggda metalltrådar som håller den styv. Det gör tyvärr att du inte kan vända in och ut på Tenga Spinner Beads för att enkelt göra rent och torka den. Du behöver föra in en tunn handduk och låta den sedan lufttorka med det medföljande stativet. Att bara lufttorka den tar tyvärr över ett dygn. Materialet känns däremot mycket bra och strukturen på insidan är mycket skön (vattenbaserat glidmedel behövs). Det halvtransperanta materialet gör även att du kan se när du får utlösning vilket jag uppskattar. Rekommenderas till det här priset, trots att renhållningen kräver lite extra arbete.
Trist
Porn Addict - 29. aug. 2022
Värdelös gimmick, svår att använda, svår att rengöra. Köp inte.
Wow! Amazing
Mocarttt - 13. oct. 2021
This thing is so good that I used it a lot of times. Good quality and the feeling is awesome. It makes a vaccum which one feels like a blowjob and the beads are doing a great job. I already recommended to my friend who is a girl to buy this thing to her boyfriend.
Wow, wow, wow
Anonymous - 3. may. 2022
Ännu en fantastisk produkt från Tenga
Maskinöversatt från sinful.dk
Favorit
Anonymous - 13. mar. 2024
Bästa xtoy jag har köpt - 4.5/5 Den känns bra, du kan kontrollera tätheten (klämspets), och den är inte dyr. Men materialet slits, det kan vara svårt att torka, och det slurpar (lite ljud). Min Spinner Shell känns inte särskilt bra (2,5/5). På Tengas webbplats står det att Spinner Brick (tuffast), Tetra (mjukast) och Beads (stimulerande medium) är favoriterna. Så prova den här.
Maskinöversatt från sinful.dk
Betyget
Anonymous - 13. mar. 2024
Gör vad den ska, silikonet är inte bra
Maskinöversatt från sinful.dk
Fungerar inte för mig
Anonymous - 13. mar. 2024
Det första jag tänkte var att materialet verkade "klibbigt". Inte särskilt "realistiskt". Jag kunde inte känna själva rotationen och var till slut tvungen att ge upp. Jag håller mig till den som ser ut som en lykta.
Maskinöversatt från sinful.dk

TENGA Spinner Beads Masturbator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful