Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Willie City Realistisk Dildovibrator 19 cm var 1

Willie City Realistisk Dildovibrator 19 cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Kasta dig ut i en härlig solostund tillsammans med din nya lekkramrat Willie City Realistisk Dildovibrator 19 cm.

Med det markerade ollonet och de framträdande ådrorna längs skaftet, kan du vara säker på att du får en riktigt skön och extra stimulerande onanistund, med ett klimax som når helt nya nivåer.

Den naturtrogna dildovibratorn har 7 läckra vibrationsmönster. Du hittar blixtsnabbt en ny favorit! I bottnen av vibratorn hittar du en lättanvänd knapp, med vars hjälp du lätt kan växla mellan de sköna vibrationmönstrena. 

Med en längd som kan föras in 16 cm, och en diameter på 4 cm, passar den lika bra till nybörjare som mer erfarna användare av dildovibratorer.

Willie City Realistisk Dildovibrator 19 cm är tillverkad av silikon och ABS-plast. Den drivs av 2 x AA-batterier, som ska köpas separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Besviken
J - 19. mar. 2024
Stenhård och inte alls så böjbar och följsam som man önskar. Skulle rekommendera att kika på annat alternativ. Fick denna i utbyte mot en produkt som gått sönder så inte valt den själv och skulle heller inte om det funnits annat alternativ.
Krångligt förspel...
Luna - 16. mar. 2022
Denna behöver batterier. Ok, jag fixar batterier. Jag sätter i batterierna men det är lite oklart om den vill att plus eller minus skall vara uppåt. Det blir fel. Lustigt nog är batterihållardelen VÄLDIGT tight så det krävs en tång för att få upp dem och rätta till. Detta resulterar i att batterierna pajar. Fantastiskt. Härligheten kommer igång till slut. Helt ok styrka sett till vad jag betalade på rea, men hade aldrig betalat fullt pris för det här. Nej ni. Undvik ALLT som kräver batterier och inte har medföljande laddare. Jag kanske bjöd på dåligt förspel, men väntade mig ändå mer. ?? Någon annan som krävt en tång för att få upp den?
Dildo
Anders - 27. nov. 2021
Frugan tyckte om den.
Dildo
Patricia - 17. nov. 2020
Behövs
Dorthe
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastiska produkter har gett himmelssängen en nystart.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra dildo
Anonymous - 1. mar. 2022
Realistisk, mjuk men naturlig hårdhet, perfekt storlek.
Maskinöversatt från sinful.dk
Noisemakers
Anonymous - 1. dec. 2022
När jag packade upp den tyckte jag att den var så fin. Skön att ta på och väldigt autentisk i utseendet. Men glädjen förstörs när den sätts på. Det gör så mycket ljud att jag inte kan njuta av det alls. Så det blev bara ett nattduksbord ;) Bummer.
Maskinöversatt från sinful.dk
Aj!
Anonymous - 13. mar. 2024
Perfekt om det inte vore så bullrigt!
Maskinöversatt från sinful.dk
Lycka
Anonymous - 13. mar. 2024
En utmärkt produkt
Maskinöversatt från sinful.dk
Läcker vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk vibrator som med sina 7 olika vibrationer gör sitt jobb riktigt bra och säkerställer en orgasm! Det är dock synd att det ibland inte bibehåller intensiteten och plötsligt tappar sina vibrationer. Som om det finns en lös anslutning och den dör. Det är VERKLIGEN irriterande! Då måste den knackas på sidan som en gammal TV-box, och den kommer att börja fungera igen innan samma problem återkommer och processen kan upprepas.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful