Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Willie City

Välkommen till Willie City - staden som har allt. Här kan du möta ett brett utbud av dildos i alla tänkbara storlekar, hudfärger och utformningar. De realistiska dildosarna från Willie City har len och läcker yta, tydligt markerade blodådror och förförande ollon. Det breda urvalet innehåller både långa, korta, tjocka, tunna, breda och smala varianter, som med sina naturliga utseenden för tankarna till riktiga willies.

Willie City - Realistiska och naturtrogna dildos

Fräcka upplevelser väntar i Willie City

Världen är full av penisar med olika hudfärg, storlek och utformning, något som blir uppfriskande tydligt när man tittar på utbudet av dildos från det populära märket Willie City. Här kan du nämligen hitta både små och stora, långa och korta, breda och smala varianter, som alla har det gemensamt att de påminner om verklighetens penisar. Så om du letar efter dina drömmars dildo, då kan du med stor sannolikhet hitta den i Willie City.

Men alla som älskar dildosar vet att det inte finns någon magisk modell som passar alla. Vi ser alla olika ut, samt har olika anatomi och varierande preferenser som ska tillgodoses. Det är därför Willie City har så många invånare, så att just du kan hitta en som träffar mitt i prick varenda gång.

För att kunna uppfylla detta har sexleksakerna i Willie City massor av realistiska detaljer så att de ser verkliga ut, men också för att se till så att de känns som den äkta varan. De har en läckert len yta med tydliga blodådror, ett oerhört inbjudande ollon, och för att fullända det hela har flera av dem dessutom ett par fasta pungkulor. Med andra ord kan du förvänta dig mycket speciella stunder oavsett vilken modell du väljer.

Hög kvalitet och naturtrogen design

När du köper nya produkter är det alltid en bra idé att tänka inte bara på utseendet, utan också på materialet. Det gäller även när du skaffar ny dildo, för olika material har olika egenskaper. En del av invånarna i Willie City är t.ex. gjorda av mjuk TPE, vilket gör dem väldigt bekväma att använda. Men förutom att vara mjukt och skönt är materialet också poröst, så du behöver lägga lite mer tid på hygienen.

Staden har också medborgare av sammetslent silikon. De får toppbetyg vad gäller hygien, men de är lite styvare än sina TPE-bröder. Vill du komma så nära verkligheten som möjligt finns det dessutom högkvalitativa dual density silikondildos, med en stabil inre kärna täckt av ett härligt mjukt silikonskikt utanpå. Win/win!

De olika materialen återspeglas i priset, men du blir inte ruinerad oavsett vem som får följa med dig hem från Willie City. Hög kvalitet har alltid varit ett fokusområdet i den här stan, men samtidigt har vi försökt att hålla nere kostnaderna. Poängen är ju att alla ska ha råd att införskaffa minst en högkvalitativ och underbart stimulerande dildo till nattduksbordet.

Heta solostunder eller intima parlekar

De verklighetstrogna invånarna i Willie City kommer alltid uppmana dig att ta en fräck stund för dig själv. Många av modellerna har en effektiv sugpropp i botten, med vilken du snabbt och lätt kan fästa dem på hårda släta ytor. Vips så kan du leka med din nya kamrat utan att behöva hålla i den med händerna, och njuta av den både sittandes och ståendes beroende på vad du känner för.

Men dessa dildos kan naturligtvis också användas tillsammans med en partner. Om du och din partner letar efter en leksak att fästa i ett harness, då har ni hittat helt rätt på den här sidan. Tack vare sin sugpropp kan alla modeller från Willie City placeras i harness, vilket öppnar dörren för härliga strap-on lekar. I det varierade utbudet kan ni hitta alternativ för både vaginal och anal stimulans.

I Willie City kan du alltså få dig en het afton både ensam och tillsammans med den du tycker om. Så stifta bekantskap med medborgarna i den här stimulerande staden och hitta din favorit, eller kanske rent av flera nya vänner.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful