Rimba Sexsling Läder 50 x 75 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sexsling i læder

Rimba Sexsling Läder 50 x 75 cm

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 595,00 kr

  Produktbeskrivning

  Svinga igång ert sexliv med denna Rimba Sex Sling i läder. Gungan är tillverkad i högkvalitetsläder och håller därför till utforskning av många olika och sexiga ställningar.

  Gungan består av ett fyrkantigt stycke kraftigt läder med 1 metallring i varje hörn. Ringarna är till för att montera kedjor som monteras uppe i taket. Man kan välja att göra kedjorna kortare i den ena änden så att den som sitter i gungan sitter mer upprest.

  Gungan är dekorerad med metallnitar i hörnen.

  Sexgungan ger möjlighet för sittande, liggande och stående stimulering och den passar dessutom till vaginalt, analt och oralt sex. Bärkapacitet: 120 kg.

  Obs!Det medföljer inte en krok till taket, remmar eller kedjor. Dessa ska köpas separat. Var uppmärksam på att det krävs olika krokar beroende på om du har trä eller betongtak.

  Detaljer

  MATERIAL: Läder.
  STORLEK: 50 x 75 cm.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Rimba Sexsling Läder 50 x 75 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.