Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Sexgungor

Med en sexgunga kan ni leka vuxenlekar ni aldrig trott var möjliga. Upplev sex på helt nya sätt och i helt nya, viktlösa positioner. Här hittar ni ett brett urval av marknadens mest populära sexgungor. Vissa av dem kan monteras i taket, andra sätts blott upp på en dörr eller fastmonteras på en medföljande sexgungställning. Hitta den eller de modeller som passar bäst in i ert sexliv och fantasier.

Sexgunga - Upplev sex på ett nytt (och bättre) sätt

Gunga dig till bättre sex

Har du hört talas om en sexgunga? Kanske har du sett en på film, eller diskuterat alla sköna och fräcka scener med vänner över ett glas rödvin? Men har du någonsin övervägt att skaffa dig en? Om du inte har det, så bör du göra det, för sexgungor kan ge ett sexliv helt nya dimensioner, och faktiskt göra det ännu bättre. Det är alltså en gunga tillverkad av t.ex. remmar, som kan spännas upp i taket, på en dörr eller var du än har lust att ha sex med din partner.

När sexgungan är uppe kan en av er (eller båda två) sätta sig i gungan, och ni kan börja experimentera med er nya leksak. Den öppnar upp för en helt ny värld av njutning, där ni kan prova sexställningar ni tidigare trodde var omöjliga.

I många år var begreppet förknippat med swingersklubbar, mörka källare och människor med en kinky sexsmak. Så är det inte längre. Sexgungor är till för alla. Det unga, nyförälskade paret som inte kan få nog av varandra, men också för herr och fru Jonsson i villakvarteret, som precis har firat silverbröllop och som heller inte kan få nog av varandra. Med en sån här sexmöbel får du och din partner möjlighet att se varandra i ett nytt ljus, och få en extra stimulerande sexupplevelse som ni aldrig har testat tidigare.

En sexgunga ger er massor av lekmöjligheter

Men vad är det egentligen som gör en sexgunga så härlig? Kort sagt gör den det möjligt att prova nya sexställningar som ni inte har testat tidigare, och kanske kan ni förbättra era favoritställningar. Med en sexgunga är ni inte längre begränsade av tyngdkraften, utan det är bara fantasin sätter gränser för vad ni kan göra med varandra och er själva. Den är idealisk både för vaginalt och analt sex, samt till oralsex. Det är verkligen inget den inte kan.

Det finns många olika typer och modeller att välja mellan. Den klassiska sexgungan är till en person. Kvinnan eller mannen spänns fast, och därefter gungar partnern honom eller henne på det fräckaste sättet ni kan föreställa er. Men ni kan också få en modell där ni båda kan spännas fast, eller en sexsling, som till skillnad från en vanlig gunga inte bara består av remmar, utan ett stort läderstycke där den ena av er kan ligga. Beroende på vilken ni väljer ska den skruvas upp i taket, hängas på dörren eller sättas fast i en ställning. Det finns ingen ursäkt för att inte köpa en sexgunga, vare sig man är född med tummen mitt i handen och inte kan hantera en borrmaskin eller inte.

Viktigt att tänka på när du ska köpa en sex gunga

Vår kundtjänst tar emot flera mejl från förvirrade kunder som frågar: Vad är egentligen en sex gunga, och varför ska jag lägga pengar på en sådan? Som du säkert har förstått finns det massor av bra anledningar att införskaffa en. Om du har några frågor om vårt utbud av sex gungor, andra BDSM möbler eller någon av de många andra sexleksakerna som säljs här i sexbutiken, är du alltid välkommen att ringa eller skriva till oss. Vår kundservicepersonal har stor kunskap om alla de produkter som finns i sortimentet, och de kan hjälpa dig med allt från mått på remmar till vägledning av monteringen.

Alla produkter hos Sinful.se är kvalitetstestade och fullständigt säkra att använda. När du köper en sex gunga så ska du vara uppmärksam på var den ska monteras och hur många kilo den kan bära. När du först har koll på det finns det inget annat att göra än att ta din partner i handen och börja leka, utforska och experimentera. För med en ny sexleksak öppnar det sig en ny värld av njutning för er, och vi kan lova att när ni väl har stigit in i denna gungande värld har ni inte lust att vända tillbaka.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful