Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE 1
 • Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE 2
 • Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE 3
 • Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE 4
 • Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE 5
 • Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE bild på förpackningen 90

Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

439,00 kr

  Produktbeskrivning

  Skulle du kunna tänka dig att lägga till en extra växel i er parlek, eller dina härliga solostunder? Då kan den effektiva Satisfyer Men Vibration Masturbator hjälpa dig nå blowjobens sjunde himmel.

  Låt den silkeslena silikonvibratorn omsluta upp till 7 cm av din penis, och njut av denna oerhört vanebildande bekantskap.

  Du kan leka runt bland de 11 olika vibrationsprogrammen, och hitta din egna favorit. Beroende på hur du vinklar penisvibratorn, så fokuseras stimulationen mer eller mindre på den extremt känsliga frenulumpunkten.

  Njut Satisfyer Men Vibration Masturbator ensam eller tillsammans med din partner, som garanterat kommer älska att se dig i exstas.

  Ergonomisk och stilren design, som både är uppladdningsbar och vattentät. Masturbatorn rekommenderas av porrlegenden Rocco Siffredi, och vann ett Good Design Award år 2019.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon, ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VIBRATIONER: 11.
  BATTERI: Uppladdningsbart via magnetisk USB-kabel (ingår).
  INRE DJUP: 7 cm.
  INRE ÖPPNING: Max 4,5 cm.
  TOTALLÄNGD: 15 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska italienska, ryska, japanska, kinesiska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  nja... Som produkt ser den väldigt välbyggd ut, snygg o fräsch samt lätt att göra ren.
  Men vad gäller dess huvudsyfte så fungerar den inte alls för mig. Jag har normal stl vill jag tro men det verkar inte spela någon roll heller riktigt. Man kommer inte i på ett skönt sätt. Det är som hård gummi som inte omsluter utan endast sätter stop. Vibrationerna når inte fram. Jag har givit den ett antal chanser men faktiskt inte nått klimax tyvärr. Betyder inte att det är samma sak för alla dock.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Underbar Först och främst är detta en vibrator som KAN få dig att komma om du gör rätt. Det handlar om att hitta rätt position inuti. Den är verkligen en teaser, perfekt för förspel men också för soloplay.
  Fördelar - Många alternativ gällande vibrationer, Kramar åt ollonet bra, den skapat ett sorts vakum som är väldigt skönt. Den är hyfsat tyst med tanke på vibrationerna den utsöndrar. Enkel att använda, bra batteritid och laddar smidigt, enkelt att rengöra den.
  Nackdelar - Vibrationerna leder inte till orgasm för mig, jag måste hålla produkten i handen och dra upp ibland försiktigt för att skapa vakum men också krama åt så den blir tightare. Jag har dock generellt svårt att ejakulera så kan bero på detta. Vissa vibrationer är lite väl liknande.

  Köp den tycker jag!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Mkt trevlig!! En lättanvänd produkt. Var tveksam först men med olja så blir det mkt skönt. Många olika vibrationer å har ännu inte lyckats hitta en favorit utan blir att man varierar sig. Kramande känsla. Behöver inte göra mkt själv maskinen jobbar effektivt. Mkt lätt å rengöra. varmt
  5 5 1

  Du recenserar: Satisfyer Men Vibration Masturbator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.