Satisfyer Power Balls Knipkulor 3 st

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Charming Smile Vibrator produktbild 1
 • Satisfyer Charming Smile Vibrator produktbild 3
 • Satisfyer Charming Smile Vibrator produkt i hand 50
 • Satisfyer Charming Smile Vibrator bild på förpackningen 90

Satisfyer Power Balls Knipkulor 3 st

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

249,00 kr

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Låt de här Power Balls Knipkulorna från Satisfyer hjälpa dig på vägen mot ett mer njutbart sexliv och ett starkare underliv. Använd dem ofta och få större kontroll över muskulaturen, samt ökad känslighet. Det blir ett nöje för både dig och din partner.

  Bäckenbottenträning gör att din slida blir mer känslig, vilket leder till fler och bättre orgasmer. Samtidigt bygger du upp muskulaturen i bäckenbotten, och motverkar därmed inkontinens.

  Setet består av 3 knipkulor på vardera 60 g, 80 g och 90 g, så det passar dig som redan har erfarenhet av bäckenbottenträning. Du kan öka vikten när du känner dig redo för en ny utmaning och därmed bygga upp ännu bättre kontroll.

  Alla tre Power Balls är 8,5 cm långa och har en diameter på max 3 cm. De har 2 inre kulor vardera, som roterar i takt med att du rör dig och ger ökad stimulering. Det låter dig uppleva en större lust efter din träning.

  Kulorna har en lätt räfflad struktur som bidrar till ökad stimulans. De är tillverkade av sammetslent silikon och är därmed väldigt lätta att föra in. Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel när du ska föra in dem. Knipkulorna avslutas med ett praktiskt silikonsnöre. Det ger ett bra grepp som säkrar att du snabbt och lätt kan ta ut dem igen efter avslutat träning.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  ALLERGENER: Fri från ftalater och latex.
  LÄNGD: 17 cm (varan 8,5 cm kan föras in).
  DIAMETER: 3 cm.
  LÄNGD, SNÖRE: 8,5 cm.
  VIKT: 60 g, 80 g och 90 g.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Satisfyer Power Balls Knipkulor 3 st

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.