TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Advanced Knipkulor

Små och tunga knipkulor är perfekt för dig som redan har prövat på att träna din bäckenbotten. De kan användas av alla som vill ha en tyngre och mer utmanande belastning, som kan stärka din bäckenbotten mot ett bättre och skönare sexliv.

Små och tunga knipkulor - till erfarna användare

Mer effektiv träning av bäckenbotten med små knipkulor

Om du redan är en erfaren användare av knipkulor och känner väl till bäckenbottenträning, då kommer du hitta fantastiska, nya utmaningar här på sidan där vi har samlat hela vårt utbud av små knipkulor till erfarna. Om bäckenbottenträning är nytt för dig, då rekommenderar vi att du tar en titt på knipkulor nybörjare, just för att få ut så mycket som möjligt av träningen.

När du tränar med små knipkulor så får du en starkare och sundare bäckenbotten. Och när dina muskler blir starkare under träningens gång, då kan du känna att du behöver lite mer motstånd och vikt för att få en utmaning du har behov för. Ungefär på samma sätt som när du tränar andra muskler. Små knipkulor är därför tyngre och mindre än nybörjarkulor. På så sätt får dina muskler jobba hårdare för att hålla dem inne.

Det är en bra idé att träna bäckenbotten genom hela din vuxna ålder. Förutom att bygga upp musklerna stärker träningen också blodcirkulationen i området, just så din slida håller sig flexiblare och fuktig. Med en starkare bäckenbotten har du också bättre kontroll över hur ditt underliv öppnas. Till exempel förebygger och avhjälper det urinläckage, och gör dig också bättre förberedd på utmaningarna en graviditet och övergångsåldern kan överraska dig med.

Starkare bäckenbottenmuskler ger dig mer glädje

Träning med knipkulor för erfarna kan också ge dig fördelar att njuta av i sexlivet. En starkare bäckenbottenmuskulatur gör slidan tätare, vilket ökar känsligheten under penetrering, antingen det sker med en sexleksak eller med en partner. Ökad blodcirkulation och känslighet i underlivet kan också ge dig kraftigare och djupare orgasmer. Genom att träna bäckenbottenmuskulaturen kommer du också kunna lära känna din kropp bättre, och förstå mer vad du tycker om och inte tycker om.

Att använda knipkulor kan i sig vara en härlig upplevelse. Knipkulor för erfarna är ofta lite tyngre och tyngdkänslan kan vara en kittlande skön upplevelse. Många kulor har också en annan kula inne i sig, som rör sig i takt med dina rörelser, och stimulerar invändigt. Knipkulor för erfarna är dessutom lämpade för fräcka lekar. De syns inte, så varför inte använda fjärrstyrda varianter på offentliga platser? Det blir din lilla hemlighet när din du startar fjärrkontrollen, eller överlåter kontrollen till din partner, utan att någon anar vad som sker.

Tunga knipkulor öppnar för mer utmaning

När du tränar din bäckenbottenmuskulatur, då är det en bra idé att öka vikten gradvist för att få den bästa möjliga träningsupplevelsen. Tunga knipkulor ger dig en passande utmaning när du är redo att ta träningen en nivå högre.

Tänk på att använda ett bra glidmedel innan du för in kulan. Under träningen kommer bäckenbottenmuskulaturen spännas och slappna av om och om igen. När man tillför en ny vikt till träningen med tunga knipkulor är det bäst att börja i en liggande ställning, och när du har experimenterat lite med detta kan du prova att ställa dig upp och gå runt. Om kulan inte blir kvar inne i dig, eller om du aktivt måste spänna musklerna för att den inte ska glida ut, då är det en bra idé att gå tillbaka till en kula som väger lite mindre. Om du redan är en erfaren användare, men nyligen har fött, då kan du också gå tillbaka till en lättare kula. För att uppnå den bästa kontrollen så rekommenderar vi ett set som innehåller kulor i olika viktklasser, så du får både lätta och tunga knipkulor. På så sätt kan du röra dig upp och ned på viktskalan och hitta den som passar dig perfekt, och byta när du har tränat tillräckligt med en vikt.

Från det stora urvalet här på sidan hittar du tunga knipkulor till erfarna användare, just så du alltid kan bli utmanad till att bli ännu bättre.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful