Advanced Knipkulor

Knipkulor till erfarna är perfekt för dig som redan har prövat på att träna din bäckenbotten. De kan användas av alla som vill ha en tyngre och mer utmanande belastning, som kan stärka din bäckenbotten mot ett bättre och skönare sexliv. Du kan se hela vårt urval av knipkulor för erfarna här nedanför eller läsa vår ultimata guide till bäckenbottenträning.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (1)
CalExotics (2)
Fantasy for Her (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (1)
GoGasm (2)
Intimina (4)
Jade Goddess (1)
Kgoal (1)
La Gemmes (2)
Lelo (1)
Mystim (3)
Satisfyer (1)
Sevencreations (1)
Sex & Mischief (1)
Sinful (4)
Tracy´s Dog (1)
We-Vibe (1)
Visa alla 31 produkter
Du har sett 31 av 31 produkter

Tyngre och mindre knipkulor till erfarna användare

Mer effektiv träning av bäckenbotten

Om du redan är en erfaren användare av knipkulor och känner väl till bäckenbottenträning, då kommer du hitta fantastiska, nya utmaningar här på sidan där vi har samlat knipkulor till erfarna. Om bäckenbottenträning är nytt för dig, då rekommenderar vi att du tar en titt på beginner knipkulor, just för att få ut så mycket som möjligt av träningen.

När du tränar med knipkulor så får du en starkare och sundare bäckenbotten. Och när dina muskler blir starkare under träningens gång, då kan du känna att du behöver lite mer motstånd och vikt för att få en utmaning du har behov för. Ungefär på samma sätt som när du tränar andra muskler. Knipkulor till erfarna bäckenbottentränare är tyngre och ofta mindre än nybörjarkulor. På så sätt får dina muskler jobba hårdare för att hålla dem inne.

Det är en bra idé att träna bäckenbotten genom hela din vuxna ålder. Förutom att bygga upp musklerna stärker träningen också blodcirkulationen i området, just så din slida håller sig flexiblare och fuktig. Med en starkare bäckenbotten har du också bättre kontroll över hur ditt underliv öppnas. Till exempel förebygger och avhjälper det urinläckage, och gör dig också bättre förberedd på utmaningarna en graviditet och övergångsåldern kan överraska dig med.

Starkare bäckenbottenmuskler ger dig mer glädje

Träning med advanced knipkulor kan också ge dig fördelar att njuta av i sexlivet. En starkare bäckenbottenmuskulatur gör slidan tätare, vilket ökar känsligheten under penetrering, antingen det sker med en sexleksak eller med en partner. Ökad blodcirkulation och känslighet i underlivet kan också ge dig kraftigare och djupare orgasmer. Genom att träna bäckenbottenmuskulaturen med advanced knipkulor kommer du också kunna lära känna din kropp bättre, och förstå mer vad du tycker om och inte tycker om.

Att använda knipkulor kan i sig vara en härlig upplevelse. Advanced knipkulor är ofta lite tyngre och tyngdkänslan kan vara en kittlande skön upplevelse. Många kulor har också en annan kula inne i sig, som rör sig i takt med dina rörelser, och stimulerar invändigt. Advanced knipkulor är också lämpade för fräcka lekar. De syns inte, så varför inte använda fjärrstyrda knipkulor för erfarna på offentliga platser? Det blir din lilla hemlighet när din du startar fjärrkontrollen, eller överlåter kontrollen till din partner, utan att någon anar vad som sker. Här på sidan hittar du advanced knipkulor som också är perfekta för härliga, hemlighetsfulla lekar.

Knipkulor till erfarna öppnar för mer utmaning

När du tränar din bäckenbottenmuskulatur, då är det en bra idé att öka vikten gradvist för att få den bästa möjliga träningsupplevelsen. Knipkulor till erfarna ger dig en passande utmaning när du är redo att ta träningen en nivå högre.

Tänk på att använda ett bra glidmedel innan du för in kulan. Under träningen kommer bäckenbottenmuskulaturen spännas och slappna av om och om igen. När man tillför en ny vikt till träningen är det bäst att börja i en liggande ställning, och när du har experimenterat lite med detta kan du prova att ställa dig upp och gå runt. Om kulan inte blir kvar inne i dig, eller om du aktivt måste spänna musklerna för att den inte ska glida ut, då är det en bra idé att gå tillbaka till en kula som väger lite mindre. Om du redan är en erfaren användare, men nyligen har fött, då kan du också gå tillbaka till en lättare kula. För att uppnå den bästa kontrollen så rekommenderar vi ett set som innehåller kulor i olika viktklasser. På så sätt kan du röra dig upp och ned på viktskalan och hitta den som passar dig perfekt, och byta när du har tränat tillräckligt med en vikt.

Från det stora urvalet här på sidan hittar du knipkulor till erfarna användare, just så du alltid kan bli utmanad till att bli ännu bättre.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se