Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml 1
 • Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml 2

Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Shunga Dragon är en fördröjningskräm aktiva ingredienser och kan vara ett bra hjälpmedel i kampen mot för tidig utlösning. Den har samtidigt en stimulerande effekt, då krämen har en omväxlande varm och kall effekt på penis.

  Krämen är tillverkad av naturliga örter och extrakt med positiva egenskaper, som motverkar för tidig utlösning utan att minska lusten eller njutningen. För att fungera optimant ska Shunga Dragon masseras in på penisen, exempelvis som en del av förspelet.

  Detaljer

  INGREDIENSER: Water, Glycerin USP, Propylene Glycol, Safflower Oil, Capric Triglycerine, Hydrogenated Polyisobutene and Ethylene/Propylene/Styrene,Copolymer, (And) Butylene/Ethylene/Styrene, Copolymer, Mentyl lactate, Flavor, Sweet Almond Oil, Grape Seed Oil, Sesame Oil, Avocado Oil, Arginine, Citric Acid, Polyquaterium-7, Polyglyceryl-6 Octastearate, Hydroxytethyl Cellulose, Polyglyceryl-10 Mono/Dioleate, Acrylates/C10-30, Sucralose, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Proprietary Extract Blend of Seed, Ptychopetalum, Vitamine E (Tocopherol), Capsicum, Benzyl Alcohol, Butylated hydroxytoluene (BHT).
  VOLYM: 60 ml.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  OBS: Bör inte användas om du är gravid.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Helt ok Haft problem med att hålla tillbaka klimax sen jag blev våldtagen och tänkte testa den här för att se om den hjälpte.
  Den gör det inte omöjligt att få orgasm men den gör det lite svårare faktiskt. Ståndet blir inte hårdare eller så den hjälper dock till aningen med att hålla längre.
  5 4 1

  Du recenserar: Shunga Dragon Stimulerande Fördröjningskräm 60 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.