Orgasmgel

I den här kategorin hittar du produkter som orgasmsgel och stimulerande oljor, som kan göra dina sensuella upplevelser bättre, längre och mer avslappnade. Med en orgasmkräm kan du njuta längre tillsammans med din partner, vilket ger dig tid att bygga upp en starkare orgasm.

 

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
2Seduce (1)
baseks (1)
Bathmate (1)
Big Boy (2)
Bijoux Indiscrets (1)
Bodyfun (1)
Bull Power (2)
Cobeco (2)
CoolMann (1)
D'Laros (1)
Durex (1)
Eros (2)
Hot (2)
ID Lube (1)
Intimate Earth (5)
Joan Ørting (1)
Joydivision (4)
Kaerlig (2)
Penis XXL (1)
Pharmquests (1)
pjur (6)
Protex (1)
Sensuva (8)
Shots Toys (1)
Shunga (5)
Sinful (2)
Skins (3)
Swiss Navy (2)
System JO (2)
Viagel (1)
ViaGel (2)
Viamax (3)
Wicked (1)
YesforLov (2)
Zestra (2)
Visa alla 92 produkter
Du har sett 48 av 92 produkter
Ladda fler

Orgasmgel ger dig bättre orgasmer

Vad är en orgasmgel?

En orgasmgel är helt enkelt en produkt som kan öka din känslighet och göra dig mer mottaglig för beröring, vilket leder till härligt intensiva orgasmer. Det låter kanske för bra för att vara sant, men för en gångs skull är det faktiskt på riktigt. Här får du en tvättäkta mirakelprodukt, och precis som med orgasmsoljar och orgasmkrämer så är det biokemins framsteg vi har att tacka. 

Orgasmfrämjande produkter av det här slaget innehåller ofta ingredienser som pepparmyntsolja, risolja eller rentav chiliolja! De har en kylande eller värmande effekt på huden, vilket många finner upphetsande. En del produkter innehåller dessutom ingredienser som ökar blodcirkulationen i de erogena zonerna, så att penis, bröstvårtorna eller klitoris extra känsliga.

Kombinationen av de olika ingredienserna bidrar till mer njutning, oavsett om du tar dig en herdestund på egen hand eller har det mysigt tillsammans med en partner. Som namnet antyder kan en orgasmgel alltså ge dig bättre orgasmer, och det är väl ändå bland det bästa man kan uppleva? Prova till exempel att använda en orgasmgel tillsammans med en vibrator. Då känns vibrationerna mer intensiva och ditt efterföljande klimax blir starkare och bättre än någonsin.

Prestationsökande orgasmkräm, stimulerande oljor och uppstramande gel

En orgasmgel ökar alltså oftast din känslighet, men på den här sidan hittar du också produkter som har motsatt effekt. Man kan ju fråga sig varför någon skulle vilja känna mindre under sex, men det handlar helt enkelt om uthålligheten. En förlängande orgasmkräm eller delay spray gör penisen lite mindre känslig för beröring, så att du inte kommer lika fort. Det innebär inte att du njuter mindre, utan njutningen kan tvärtom bli större eftersom orgasmen får lov att byggas upp under längre tid. Som grädde på moset innehåller de här krämerna, gelerna och sprayerna ofta ingredienser som stimulerar dina sinnen och därmed ger bättre orgasmer. 

I sortimentet finns också produkter med lugnande effekt, som exempelvis bedövande analkräm. En sådan får musklerna runt anus att slappna av, varpå det blir lättare att njuta av analsex och analstimulering. Vi har också uppstramande produkter som får huden att dra sig samman. Varför? För att vaginal penetration ska kännas med intensivt förstås! De kan, för den som vill, kombineras med medel som förstorar penisen genom att öka blodflödet i den. Känner ni inget behov av att ändra storleken på saker och ting kan ni istället välja ett stimulerande glidmedel och en orgasmkräm, så får ni både bättre glid och skönare sex.

Orgasmolja - på väg mot bättre orgasmer

Även om varorna på den här sidan fungerar på olika sätt, så har de alla samma syfte - nämligen att ge dig bättre orgasmer. Samtliga produkter håller hög kvalitet och är inte skadliga att använda, så du kan alltid känna dig trygg när du leker och experimenterar med de många effekterna. Vill du kunna känna dig lite extra säker tillhandahåller vi dessutom ekologiska orgasmgels och liknande, till exempel från märken som Kaerlig och Intimate Earth. Ekologiska alternativ är alltid det bästa valet om du har känslig hud, eftersom de är mer skonsamma mot både dig och miljön. De är dessutom ofta allergivänliga, men läs alltid noggrant på varje produkt om du är allergisk. 

Detsamma gäller om du vill kunna använda din orgasmgel ihop med kondomer eller sexleksaker. Det går alldeles utmärkt i de flesta fall, men framförallt oljebaserade produkter kan sätta käppar i hjulet för kondomanvändning. Orgamsolja kan försvaga kondomstrukturen och i värsta fall kan det resultera i att den spricker under lekens gång. Vill du få mer information om en viss orgasmgel, till exempel vad den innehåller och om den kan användas ihop med andra leksaker, kan du läsa mer om detta under ‘Detaljer’ inne på produktsidan. Du är också varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, där trevliga och pålästa medarbetare mer än gärna svarar på alla dina frågor, så att du hittar din väg till bättre orgasmer.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se