Tailz Midnight Fox Tail Glas Analplugg

Klicka på en bild för att förstora den

 • Tailz Midnight Fox Tail Glas Analplugg 1
 • Tailz Midnight Fox Tail Glas Analplugg 2
 • Tailz Midnight Fox Tail Glas Analplugg 3

Tailz Midnight Fox Tail Glas Analplugg

I lager igen den 2021-04-20 Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Tillför er anallek en ny dimension med analpluggen Midnight Fox Tail från Tailz och njut av hur din egen foxy lady ser ut bakifrån.

  För in den läckra glaspluggen analt och du är snart redo för ett kittlande rollspel när den 28 cm långa rävsvansen pryder din partners bakdel.

  Den läckra svansen är framställd i snygg svart fuskpäls som även lämpar sig till att kittla, smeka och reta din partners kropp med.

  Pluggen är framställd i glas som med fördel kan värmas upp eller kylas ned i varmt eller kallt vatten innan bruk för extra sinnlig stimulering. Storleken och den tillspetsade designen gör den enkel att föra in för de allra flesta utan att kompromissa med fyllighet och tyngd.

  Foten fungerar som stopper så att pluggen sitter där den ska även vid intensiv och långvarig lek. Den är 4 cm i diameter som bredast.

  Detaljer

  MATERIAL: Fuskpäls, glas.
  LÄNGD, SVANS: 28 cm.
  LÄNGD, PLUG: 12,7 cm.
  INFÖRBAR LÄNGD: 10,7 cm.
  DIAMETER: 4 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Komfort och passform
  Kinky
  Blandade känslor Jag köpte denna i förhoppning om att svansen skulle vara lika fluffig och fin som på bilden, men tyvärr är den väldigt platt och tråkig. Till slut rev jag av den och tänkte göra en egen svans att limma fast. Själva pluggen är dock bekväm, har en bra tyngd och är skön och följsam att föra in med lite glid.
  Kan tyvärr inte rekommendera den till er som är ute efter en rejäl svans, som jag gjorde, och blev besviken.
  5 3 1

  Du recenserar: Tailz Midnight Fox Tail Glas Analplugg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.