Analpluggar

En analplugg är den perfekta analsexleksak för par nybörjare, om ni vill börja experimentera med analstimulering. Den passar även utmärkt om ni är ute efter lite mildare anal stimulering. Analpluggar kännetecknas av att de har en fot i änden, vilket gör dem lätta att kontrollera och säkra att använda. I den här kategorin finns många olika modeller, både med och utan vibration, så att ni kan hitta en egen favorit.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Inre djup
Diameter
Egenskaper
Batteridriven (1)
Bejeweled (21)
Fjärrstyrd (8)
Harnesskompatibel (1)
Splashproof (6)
Suction Cup (13)
Uppladdningsbar (10)
Vattentät (17)
Vibrating (12)
Material
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (3)
Acrylic (2)
Aluminium (5)
Aluminium alloy (5)
Borosilicate glass (1)
Glass (17)
PVC (7)
Silikon (72)
Stainless Steel (3)
Stål (18)
TPE (3)
TPR (5)
Zinc alloy (2)
Märke
Amaysin (4)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
ANOS (1)
B Swish (1)
B-Vibe (2)
b-Vibe (3)
baseks (9)
Booty Sparks (2)
CalExotics (2)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Diogol (1)
Doc Johnson (7)
Dorcel (3)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (6)
Furry Fantasy (2)
Heavy Hitters (2)
Icicles (6)
JOYRIDE (1)
Kiotos (1)
Love To Love (1)
Lovehoney (2)
Master Series (6)
njoy (2)
OhMiBod (2)
Ouch! (1)
Perfect Fit (3)
Precious Metals (2)
Rimba (1)
Rosebuds (8)
Sinful (34)
Squeeze-It (1)
Tailz (13)
Tantus (3)
ToyJoy (1)
Trinity Vibes (1)
Vixen Creations (1)
You2Toys (5)
Visa alla 145 produkter
Du har sett 48 av 145 produkter
Ladda fler

Analplugg - Få ett rikare sexliv med analstimulering

Därför ska ni äga en analplugg

Går du och funderar på att introducera analsex eller analstimulering för din partner? Då ska du definitivt överväga att skaffa en analplugg. Med en analplugg blir man stimulerad i anus och aktiverar därmed ännu fler erogena zoner, än om man bara blir stimulerad på klitoris eller genom traditionellt sex. Riktigt många upplever ännu djupare orgasmer när de får analstimulering under samlag, oavsett om det är vid analsex eller med en analplugg.

En snabb titt på människans anatomi gör det lätt att förstå varför alla bör äga denna sexleksak. Runt analöppningen och inne i själva anus finns det otroligt många nerver, som är extra känsliga för beröring. När dessa nerver stimuleras, känns det både extra känsligt och extremt upphetsande. Ni kan med fördel använda en analplugg under sex, då den kommer att stimulerar er i takt med att ni rör er. Lekmöjligheterna är många, eftersom båda partner kan använda pluggen, och ni bör inte missa dessa nya och spännande former av njutning. I Sinfuls stora utbud hittar ni modeller för alla nivåer.

Kärt barn har många namn

Är det skillnad på en anal plug, en analplugg och en butt plug? Nej, överhuvudtaget inte. Kärt barn har många namn och det här är en av de mest populära sexleksakerna på marknaden. Under de senaste åren har fler och fler fått upp ögonen för analstimulering, såväl singlar som par. Det finns ett stort utbud av olika analsexleksaker - och tur är väl det. För oavsett om ni föredrar analpluggar eller en analvibrator, så har vi något som passar er.

Är ni nybörjare inom analstimulering, är det en bra idé att börja med en analplugg. I grund och botten en det av de enklaste sexleksakerna som finns, och väljer ni en lite mindre storlek är den inte lika skrämmande, oavsett vem som ska bära den. Både nybörjare och lätt erfarna ska titta på diametern när ni handlar en analsexleksak. Ju större diameter, ju fylligare och mer kraftfull stimulering. Om ni väljer en analplugg med liten diameter, är den lätt att föra in och ta ut. Den kommer dessutom inte kännas lika intensiv som en större modell, men kommer fortfarande att ge en kittlande sexupplevelse.

Det finns en för varje smak

Analpluggar finns i alla former, färger, storlekar och material. Vill ni ha en av medicinskt silikon, som är kroppssäker och har en silkeslen yta? Då har vi en för dig. Föredrar ni en hårdare variant av glas eller stål? Det hittar ni och hos Sinful.se. Vare sig ni väljer en slät eller en mönstrat modell, en liten, stor eller kanske en med svans, så får ni oemotståndlig stimulering. Gemensamt för alla våra analpluggar är att de har en fot eller stopper. Det betyder att ni på ett tryggt och roligt sätt kan använda dem, och vara säker på att de inte försvinner för långt upp. Ju mer avslappnade ni är under leken med analsexleksaker, desto bättre och mer behaglig blir upplevelsen.

Om ni är osäkra på vilken analplugg ni ska välja, kan ni alltid kontakta kundtjänst. Vi sitter redo att vägleda och ge råd, så ni får den bästa möjliga upplevelsen när ni experimenterar med ny stimulering. När ni har en sexleksak som passar era behov, får ni den bästa möjliga upplevelsen. Och det vill vi försäkra oss om att ni får.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se