TENGA Air-Tech Regular Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • TENGA Air-Tech Regular Onaniprodukt 1
 • TENGA Air-Tech Regular Onaniprodukt 2
 • TENGA Air-Tech Regular Onaniprodukt 50

TENGA Air-Tech Regular Onaniprodukt

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

249,00 kr

  Produktbeskrivning

  TENGA Air-Tech Regular är en vidareutveckling av originalet Deep Throat Cup från TENGA, som har utsetts till den bästa sexleksaken för män.

  När du rör Air-Tech Regular upp och ner över din penis i ett rörelsemönster som liknar det vid ett helt vanligt onanitillfälle, kommer du att uppleva en oerhört mjuk och realistisk känsla. En ventil som sitter i toppen gör att du själv kan styra över vakuumtrycket inne i cupen, och på så sätt bestämmer du också själv hur stark den sugande känslan ska vara.

  Den nya TENGA Air-Tech Regular har utvecklats för att kunna användas gång på gång, till skillnad från originalet Deep Throat Cup, som har tagits fram för engångsbruk. Om du rengör sleevet efter användning, och alltid applicerar nytt glidmedel vid användning - kan onaniprodukten användas upp till 50 gånger.

  TENGA Air-TEch kan fås i 3 olika utgåvor med respektive utformning och textur på insidan. Välj Gentle om du endast vill bli stimulerad lite lätt, Regular för den mest realistiska känslan och Strong för den hårdast åtsittande känslan.

  I Aftonbladets stora genomgång av sexleksaker gav sexologen Linn Heed Tenga Air-Tech 4 av 5 stjärnor.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 16,5 cm.
  DIAMETER: 6,4 cm.
  VIKT: 91 g.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Jag är imponerad. Jag får väl introducera mig som en erfaren man såväl med partners som solo, med penis av standardstorlek med lite extra längd (17cm). Jag har testat flera olika liknande leksaker inkl. div. olika fleshlights. Denna produkt är rätt använt en orgasmextraherare, galet effektiv och skön.
  En kul grej är att även om man för in en slak penis så ställer den sig snabbt tack vare vacuumeffekten. Den är lätt att göra ren, lite bökigare att få helt torr, samt ja, den låter lite under användning, men det kan man reglera med takt och teknik.
  Mycket trevlig leksak, starkt rekomenderbar!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Riktigt skön Mycket skön, och precis lagom stor och trång för mig. Känns rätt äkta. Dessutom snygg och tämligen diskret.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Mycket skön Bra stimulans och skönt sug, hade gärna haft strong versionen istället då jag gärna haft lite kraftigare drag. Dock allt som allt mycket skön och jag förväntar mig många sköna stunder tillsammans med den.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Herregud... KÖÖÖP Alltså... När man först får den och börjar använda den första gången så visst, det är en bra känsla. Men när man tar ut den och rengör den och hittar den andra texturen som man vränger den för att få... Jisses. Sjukt trång och härlig, i med MYCKET glidmedel så kommer du få riktigt härliga orgasmer! Köp!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Skön Efter att ha använt några av Tengas ägg så tog jag en sån här nu, visst, äggen är ju helsköna, men detta är nåt ännu mer. Från att enbart sköta om ollonet till att ta hand om hela kuken och det med ett skönt sug. Hade kanske förväntat mej den lite tystare.
  5 5 1

  Du recenserar: TENGA Air-Tech Regular Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.