TENGA Original Vacuum Cup

Klicka på en bild för att förstora den

 • TENGA Original Vacuum Cup 1
 • TENGA Original Vacuum Cup 2
 • TENGA Original Vacuum Cup 3
 • TENGA Original Vacuum Cup 50

TENGA Original Vacuum Cup

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

  Produktbeskrivning

  TENGA Original Vacuum Cup är inte en ny produkt, men däremot ett nytt och uppdaterat namn på den gamla favoriten Deep Throat Cup. Den invändiga strukturen är alltjämt densamma och onaniprodukter ger fortfarande samma pirrande, sugande effekt - precis som ett blowjob.

  Tack vare timglasformen känner du ett fast tryck precis när du tränger in, sen tar den inre strukturen hand om dig. Dra produkten fram och tillbaka i det tempo som passar dig bäst och upplev hur hela din längd blir pirrad och stimulerad av de olika interna detaljerna. För att du ska få en så realistisk upplevelse som möjligt finns det även glidmedel inuti onaniprodukten, men om du vill ha det vildare och våtare än så kan du hälla i mer, bara se till så att det är en vattenbaserad typ.

  Du styr vakuumeffekten med hjälp av ventilen i toppen. Därmed kan du själv avgöra hur tajt du vill ha det och hur intensiv stimuleringen ska vara.

  Vacuum Cup är designad och framtagen för engångsbruk, men om du rengör den med tvål och vatten efter användning och sedan låter den lufttorka, då kan du absolut njuta av den fler gånger.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE.
  ALLERGENER: Ja.
  LÄNGD: 16,5 cm.
  DIAMETER: 6,4 cm.
  VIKT: 91 g.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Tråkig orgasm... För att tidigare vara en väldigt bekväm användare av tengaäggen så kändes det här inte alls lika tillfredsställande som jag hade tänkt mig. Insidan var helt täckt av någon form av glidmedel som hade samma konsistens och lukt som tvål vilket gjorde efter en stunds användning fick mer glidmedel tillsättas. Det sitter någon form av svampar i mynningen som är sprängfyllda med glidmedel och är tänka att återfukta under tiden vilket visserligen funkade, men det torkade ändå ut relativt fort om man jämför med vanligt glidmedel. I beskrivningen står det att det är tänkt att användas som en engångsartikel vilket jämfört med tengas vanliga ägg VERKLIGEN är. Jag försöker i vanliga fall vara något sånär miljömedveten men i det här fallet var det bara att slänga efter man var klar. Man fick dessutom under tiden jobba ganska hårt bara för att behålla ståndet då produkten dessvärre inte kändes verklighetstrogen. Tyvärr blir det ett sämre betyg då helhetsintrycket inte riktigt kändes bra. Det blir att fortsätta med äggen framöver helt enkelt!
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Wow Det får jag lov att säga, jag har provat både det ena och det andra men den här slår helt klart allt jag testat förut.
  Så det är bara att rekommendera om man vill testa något som är enkelt att använda och funkar som det ska :)
  Absolut inte sista gången den här hamnar i mitt hem.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Definitivt värd pengarna! Åter igen lyckas Tenga - Jag har provat tre av deras produkter och alla håller mina förväntningar! Jag var mycket nöjd över denna produkt. Men, den är ju inte gjord att hålla för evigt heller. Så nackdelen - den förbrukas.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  läcker produkt Vild läcker produkt från Tenga – den bästa jag har provat till det priset

  Du öppnar bara botten på den och den är klar, det finns rikligt med glidmedel i den så det är bara att köra igång.
  Det finns massor av läckra knottror i den så den ger en helt fantastisk upplevelse, superskön upplevelse :-)

  Den finns i 2 storlekar och jag har provat båda.
  Om du är lite större än genomsnittet så rekommenderar jag den större utgåvan.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Liten Min man och jag har provat både tenga ultra size och tenga rolling head, mannen uppskattade verkligen dem. Problemet för oss med just denna, tenga deep throat, var att den var lite trång. Enligt mannen så känns insidan mjuk och skön, rikligt med glidmedel. Funkar bra så länge man är lite försiktig. Efter lite hårdare användning så gick den snabbt isönder. Bra produkt, men för män med lite större penis kan jag hellre rekommendera ultra modellen.
  5 4 1

  Du recenserar: TENGA Original Vacuum Cup

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.