Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm

Klicka på en bild för att förstora den

  • Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm  1
  • Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm  2
  • Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm  3
  • Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm  4
  • Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm  5

Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

Produktbeskrivning

Drömmer du om ultrarealistiska onaniupplevelser? Då bör du titta närmare på Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm.

Dildon är tillverkad av flexibelt silikon med en mjuk yta, och den känns nästan lika läcker som en riktig penis. Fastheten och det snyggt markerade ollonet gör den dessutom perfekt när du vill ha målinriktad stimulans.

Längs skaftet blir du bortskämd med tydliga ådror, och nere i botten fulländas det verklighetstrogna utseendet av ett par små, fräcka pungkulor. Den kan föras in 15 cm och diametern ligger på 4,2 cm.

Längst ner på skaftet har din Willie utrustats med en kraftig sugpropp, vilket betyder att den kan erbjuda dig handsfree njutning. Den kan dessutom fästas i ett harness, om du och din partner känner för att experimentera med strap-on lekar.

Luxe Realistisk Silikondildo från Willie City är helt fri från både ftalater och latex.

Detaljer

MATERIAL: Silikon.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
FULL LÄNGD: 21 cm, varav 15 cm kan föras in.
DIAMETER: 4,2 cm.
HARNESSKOMPATIBEL: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Helt ok Denna dildo är verkligen naturtrogen väldigt realistiskt i utförande. Frugan tyckte den va väldigt lik den riktiga varan i material och känsla att använda den. Om det är något som är mindre bra så skulle det va att den skulle kunna va lite hårdare och inte så lätt att böja. Överlag ett lyckat köp där vi båda är nöjda med denna som ett komplement kommer dock att behöva växla upp till en lite grövre i omkrets i nästa köp då den inte fyller ut ordentligt enligt frun, men fungerar helt ok använda när man vill köra DP
5 5 1

Du recenserar: Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 21 cm

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.