TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Dildo med Sugpropp

Sinful har vi ett stort urval av dildos, och här hittar du en dildo med sugpropp som kännetecknas av att du kan sätta fast den på släta ytor. De finns i en uppsjö av former, färger och storlekar, så hitta din modell, fäst den på valfri plats och prova på alla tänkbara positioner. Har du en dildo med sugpropp finns det ingen ände på lekmöjligheterna. 

Dildo med sugpropp - för fräck stimulering med händerna fria

En kamrat med många möjligheter

Vi känner till den allihopa. Känslan av att man skulle behöva en extra hand eller två i köket, i trädgården eller i sovrummet. På Sinful.se kan vi i vart fall hjälpa dig med det sistnämnda. Skaffar du en dildo med sugpropp, har du nämligen händerna fria till att göra annat som du har lust med. Bara fantasin sätter gränser för din lek. Namnet förklarar ganska tydligt vad det hela rör sig om - en dildo med en sugpropp i botten, som kan ge dig penetrerande stimulering både vaginal och analt. Du kan använda den själv, eller tillsammans med en partner.

Denna typ kan sättas fast på de flesta släta ytor, vilket det öppnar upp för otroligt många fräcka lekmöjligheter där du har båda händerna fria. Föreställ dig alla ytor i ditt hem som du tidigare inte har skänkt en tanke. Med en sugproppsdildo blir de plötsligt en källa till njutning. Experimentera med att sätta fast din nya stora dildo på badrumsväggen, en stol eller ett bord. Användningsområdena är många, och när du väl har öppnat dörren till detta tankesätt är det ingen ände på möjligheterna. Vi lovar dig att du inte kommer ångra ditt köp.

Det finns en för varje smak

I vårt stora sortiment hittar du produkter i alla tänkbara former, färger och storlekar. Det gäller även för dildos med en sugpropp. Vill du ha en med realistiskt utseende? Inga problem, våra realistiska dildos både ser och känns extremt naturliga. De har ett markerat ollon och fina blodådror, en del av dem är t.o.m. försedda med ett par välhängda kulor. Det är så nära den äkta varan du kan komma, eftersom du inte ens behöver hålla i den. Föredrar du en mer neutral look, kan du hitta varianter som känns minst lika kittlande, i alla regnbågens färger.

En dildo med sugpropp är särskilt passande för dig som gärna vill ha en extra upphetsande onaniupplevelse. Den ger dig känslan av en äkta penis, och eftersom du inte behöver hålla i den, kan du tillfredsställa dig själv maximalt med båda händerna. Men den är inte bara till singlar och för sololek, utan kan också användas av par som gärna vill ha en extra kinky och fräck sexupplevelse tillsammans. Några modeller kan fästas i ett strap on harness, så om du och din partner vill skämma bort varandra med en intensiv strap-on lek, kan ni hitta en för just det ändamålet.

Hur väljer man dildo med sugpropp?

Sexleksaksvärlden kan verkligen framstå som en djungel emellanåt, och vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt modell för just dig och dina behov. Vilket material är bäst? Hur stark ska sugkoppen vara, och fäster de verkligen på alla ytor? Vilka modeller passar faktiskt i ett harness? Om det hela känns överväldigande är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få hjälp och vägledning. Vare sig du ringer eller skriver ett mail, så får du professionell hjälp av trevliga och välutbildade medarbetare, som kan svara på det mesta och mer än gärna tar reda på resten.

I vår nätbutik hittar du bara sexleksaker av högsta kvalitet. Vi gör ett noggrant urval av produkter från ledande producenter, där allt ska leva upp till våra strikta krav på kvalitet, funktionalitet och design. Så när du köper en dildo med sugpropp på Sinful.se kan du vara säker på att du får en produkt som lever upp till dina förväntningar. Vi tror på att bra kvalitet och en bra upplevelse hänger ihop. Om du får en dildo med sugpropp av bästa kvalitet, får du också den bästa upplevelsen med den.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL