Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Harness Dildo

På denna sidan hittar du ett stort utbud av harness dildos. Dessa kan spännas fast i ett harness eller en sele, varpå det är lättare att imitera upplevelsen av penetration med en riktig penis. Hitta deras favorit som kan göra er lek mer varierad och ännu fräckare än tidigare.

Harness dildo - Ge din partner en mer realistisk penetration

Harness dildo: det här bör du veta

Oavsett om du har redan har hört talas om den här typen av sexleksaker tidigare eller ej, så är det absolut värt att stifta bekantskap med en harness dildo. Den har nämligen helt andra färdigheter än sina kusiner utan selar, i det att den kan efterlikna en riktigt penis penetrerande rörelsemönster. Mottagaren får därmed möjlighet att uppleva en mer realistisk form av penetration om du använder en harness dildo.

Det kan tyckas självklart att en så kallad strap on främst vänder sig till kvinnor som har sex med kvinnor, eftersom det ger dem möjlighet att penetrera varandra på ett mer verklighetstroget vis. Men faktum är att många män också njuter av att penetreras av en kvinnlig partner, eftersom anus är en extremt erogen zon hos de flesta människor. Genom att välja en ihålig strap on kan två män dessutom njuta av ett strap on harness som en fräck variation i sexlivet. De flesta harness dildos kan användas till såväl vaginal som anal penetration, medan andra är specialdesignade för att tränga in i en specifik kroppsöppning. Det finns rent av modeller med harness dildos som kan penetrera båda öppningarna samtidigt, så det är bara fantasin som begränsar er.

Så väljer du rätt seledildo

Vad ska du tänka på, när du ska välja en harness dildo? En av de viktigaste aspekterna, förutom att det är en harnesskompatibel modell, är att den ska ge mottagaren maximal njutning.

Då vi vet att det som tillfredsställer oss kan variera från dag till dag, kan det därför vara en bra idé att investera i flera olika harness dildos. Köp gärna harness och dildo var för sig, så kan ni lättare byta mellan flera olika modeller, samt mixa och matcha efter dagsaktuellt humör. Har ni redan en sele där hemma, då ska ni ju naturligtvis kunna placera ert nya inköp i den också.

De flesta harness är justerbara och kan därmed anpassas till sexleksaker i olika storlekar. Många harness dildos är också utrustade med sugpropp, vilket innebär att de kan användas separat. Det innebär att mottagaren kan njuta av realistisk penetrering även när givaren inte finns tillgänglig, genom att helt enkelt fästa sugproppen på en slät yta. Praktiskt!

Vidare kan ni välja om ni vill ha en realistisk dildo, med tydlig ådring och markerat ollon, eller en slät variant med mindre detaljrikedom. I vårt sortiment finns dessutom flera olika material och former att välja mellan, så ni kan garanterat hitta en som uppfyller era behov och önskemål.

Er nya favoritleksak

En del har harness dildos som ett permanent inslag i sitt sexliv, medan det för andra är ett helt nytt och främmande fenomen. Några, såväl kvinnor som män, genomgår rent av en kortare kris där de ifrågasätter sin egen sexualitet, när de först introduceras för denna typ av sexleksak.

Men låt dig inte skrämmas, för vi kan varmt rekommendera er att testa den här typen av produkter. De låter er utforska varandras kroppar på ett nytt sätt, och ni får möjlighet att upptäcka en helt ny värld av njutning.

Börja lugnt och försiktigt med en mindre variant med slät yta. Den glider lättare in och ut och är därför en bra start, innan ni gradvis rör er mot större versioner, om ni vill få en mer fyllande stimulering. Har ni redan provat på att använda en harness dildo, då kan ni med fördel utöka samlingen med en modell som ger mottagaren en mer målinriktad inre stimulering.

Ett utmärkt exempel är böjda dildos, eftersom de ger perfekt stimulans av g-punkten eller prostatan. Oavsett vad, ger harness dildos en helt unik form av realistisk penetration, så vi vågar nästan lova att det blir en av era nya favoritleksaker.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful