Dildo Till Harness

På Sinful.se hittar du ett stort utbud av dildos till harness. Foten gör att de enkelt kan spännas fast i ett harness eller en sele, varpå det är lättare att imitera upplevelsen av penetration med en riktig penis. Vi har massor av olika dildos till harness som kan göra er lek med strap-ons mer varierad och ännu fräckare än tidigare.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (2)
Autoblow (1)
Baseks (1)
Basix (2)
CalExotics (4)
Colours Pleasure (3)
Crystal Jellies (1)
Dillio (3)
Doc Johnson (1)
Fleshlight (3)
Fun Factory (6)
King Cock (16)
King Cock Plus (3)
Kink by Doc Johnson (1)
LoveBotz (1)
LovingJoy (2)
Malesation (1)
Mixed (3)
NMC (1)
Real Feel Deluxe (2)
Realistixxx (1)
Realrock (2)
Sinful (4)
Spartacus (3)
Sportsheets (1)
Tantus (2)
The D (1)
The Realistic Cock (4)
Vac-U-Lock (2)
Vixen (15)
Willie City (26)
You2Toys (3)
Visa alla 132 produkter
Du har sett 48 av 132 produkter
Ladda fler

Dildo till Harness - Ge din partner en mer realistisk penetration

Dildo till harness, det här bör du veta

Oavsett om du har redan har hört talas om den här typen av sexleksaker tidigare eller ej, så är det absolut värt att stifta bekantskap med en dildo till harness. Den har nämligen helt andra färdigheter än sina kusiner utan selar, i det att den kan efterlikna en riktigt penis penetrerande rörelsemönster. Mottagaren får därmed möjlighet att uppleva en mer realistisk form av penetration om du använder en dildo till harness.

Det kan tyckas självklart att en så kallad strap-on främst vänder sig till kvinnor som har sex med kvinnor, eftersom det ger dem möjlighet att penetrera varandra på ett mer verklighetstroget vis. Men faktum är att många män också njuter av att penetreras av en kvinnlig partner, eftersom anus är en extremt erogen zon hos de flesta människor. Genom att välja en ihålig dildo kan två män dessutom njuta av ett harness som en fräck variation i sexlivet. De flesta dildos till harness kan användas till såväl vaginal som anal penetration, medan andra är specialdesignade för att tränga in i en specifik kroppsöppning. Det finns rent av modeller som kan penetrera båda öppningarna samtidigt, så det är bara fantasin som begränsar er.

Så väljer du rätt dildo till sele

Vad ska du tänka på, när du ska välja en dildo till harness? En av de viktigaste aspekterna, förutom att det är en harnesskompatibel modell, är att den ska ge mottagaren maximal njutning. Då vi vet att det som tillfredsställer oss kan variera från dag till dag, kan det därför vara en bra idé att investera i flera olika dildos till harness. Köp gärna harness och dildo var för sig, så kan ni lättare byta mellan flera olika modeller, samt mixa och matcha efter dagsaktuellt humör. Har ni redan en sele där hemma, då ska ni ju naturligtvis kunna placera ert nya inköp i den också.

De flesta harness är justerbara och kan därmed anpassas till sexleksaker i olika storlekar. Många dildos till sele är också utrustade med sugpropp, vilket innebär att de kan användas separat. Det innebär att mottagaren kan njuta av realistisk penetrering även när givaren inte finns tillgänglig, genom att helt enkelt fästa sugproppen på en slät yta. Praktiskt! Vidare kan ni välja om ni vill ha en realistisk dildo, med tydlig ådring och markerat ollon, eller en slät variant med mindre detaljrikedom. I vårt sortiment finns dessutom flera olika material och former att välja mellan, så ni kan garanterat hitta en som uppfyller era behov och önskemål.

Er nya favoritleksak

En del har dildos till harness som ett permanent inslag i sitt sexliv, medan det för andra är ett helt nytt och främmande fenomen. Några, såväl kvinnor som män, genomgår rent av en kortare kris där de ifrågasätter sin egen sexualitet, när de först introduceras för denna typ av sexleksak. Men låt dig inte skrämmas, för vi kan varmt rekommendera er att testa den här typen av produkter. De låter er utforska varandras kroppar på ett nytt sätt, och ni får möjlighet att upptäcka en helt ny värld av njutning.

Börja lugnt och försiktigt med en mindre variant med slät yta. Den glider lättare in och ut och är därför en bra start, innan ni gradvis rör er mot större versioner, om ni vill få en mer fyllande stimulering. Har ni redan provat på att använda en dildo till harness, då kan ni med fördel utöka samlingen med en modell som ger mottagaren en mer målinriktad inre stimulering. Ett utmärkt exempel är böjda dildos, eftersom de ger perfekt stimulans av g-punkten eller prostatan. Oavsett vad, ger dildos till harness en helt unik form av realistisk penetration, så vi vågar nästan lova att det blir en av era nya favoritleksaker.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se