You2Toys Blygdläppspridare

Klicka på en bild för att förstora den

You2Toys Blygdläppspridare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  You2Toys Blygdläppsärare är ett fräckt instrument som särar på blygdläpparna och gör det lätt att komma åt. När denna blygdläppsärare monteras i kvinnans vagina ger det målinriktad stimulering av G-punkten som kommer att få massage när du rör blygdläppsärare.

  Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med You2Toys Blygdläppsärare så att den blir mer behaglig att föra upp. U-formen som förs upp i kvinnans vagina är 6 cm bred på det bredaste området. Blygdläppsärare har en diameter på 0,5 - 1 cm och har en totallängd på 28 cm.

  Kom ihåg att rengöra dina sexleksaker grundligt efter användning så att de är redo för nästa gång du ska använda dem och så är du försäkrad en bra hygien.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon
  INFÖRBAR LÄNGD: 7 cm lång och 6 cm bred på det bredaste området.
  BRUKSANVISNING: Danska, engelska, tyska m.fl.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Måste prövas! Unikt och riktigt bra. Få människor kommer titta på en blygdläppspridare och tänka "oj, den måste vi pröva!", men ta vårt ord för det - ni måste prova! Det är en helt unik upplevelse och fungerade bättre än vi hade vågat hoppas. Man klämmer ihop byglarna och för in "u-delen" i vaginan, där den sedan expanderar för att hålla upp ett lagom skönt "gape". Den sitter så pass bra på plats att den stimulerar g-punkten när hon rör sig! Förutom att det är ljuvligt att se, så frilägger den också klitoris så det blir riktigt smidigt att stimulera henne där också.

  Med lite försiktighet vid införsel så kan man till och med föra in penis eller andra leksaker och ha penetrationssex med spridaren på plats - var lite försiktiga om ni kör kondom bara så den inte går sönder av friktionen!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Wow Fantastisk! Fyller sin funktion bra och öppnar upp fint. Den blir inte helt "gapande" öppen, men sprider ändå isär allt på ett mycket trevligt sätt. Lätt att sätta på plast, men också att avlägsna.
  5 5 1

  Du recenserar: You2Toys Blygdläppspridare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: