All Black Sven Dildo 29 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • All Black Sven Dildo 29 cm 1
 • All Black Sven Dildo 29 cm 2

All Black Sven Dildo 29 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  Gillar du när det stort och svart? Stort som i riktigt stort! Då är den imponerande dildon All Black Sven speciellt framtagen för dig.

  29 cm lång och 5 cm i diameter. Med markerat ollon, realistiska ådror och härligt fasta testiklar. På den här potenta herren har det verkligen inte snålats med detaljerna.

  Framställd i flexibelt, body safe vinyl som gör dildon mjuk och behaglig att använda utan att kompromissa med den så viktiga inre fastheten.

  Kan användas såväl analt som vaginalt och är naturligtvis vattentät för het lek i duschen. Vi rekommenderar att du använder rikligt med glidmedel.

  På grund av sin storlek är Sven särskilt lämplig för dig som redan har erfarenhet med XL-dildos och älskar en lite större upplevelse.

  Detaljer

  MATERIAL: Vinyl.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  FULL LÄNGD: 29 cm.
  DIAMETER: 5 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Längd
  Älskar den Helt klart bästa köpet hitills, för den oerfarne är den större än vad man bör börja med, men med lite träning fick jag in hela
  5 5 1

  Du recenserar: All Black Sven Dildo 29 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.