Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr

  Köpa Sexleksaker Här

  Sex ska vara roligt, fräckt och gärna lekfullt. Med sexleksaker från Sinful kan ett redan bra sexliv bli ännu bättre. I vår sexshop online finns ett stort utbud av populära sexleksaker till kvinnor, män och par.

  Mest sålda produkter

  Sexleksaker är både roliga och nyttiga

  Njutning är bra för hälsan

  ‘An orgasm a day keeps the doctor away’ ligger betydligt mer i linje med Sinfuls motto än att äta äpplen. Och enligt den brittiska hälsomyndigheten, kan orgasmer vara lika främjande för hälsan som frukt och grönsaker. Att regelbundet få orgasm hjälper mot smärta och muskelspänningar, boostar immunförsvaret, minskar stress och motverkar hjärtsjukdomar. Dessutom känns det ju fantastiskt, och det påverkar faktiskt hjärnan på samma sätt som kokain, så det är lätt att förstå varför orgasmer är så beroendeframkallande.

  När du får orgasm påverkas nästan varenda del av din hjärna - samtidigt! - och efteråt kan du njuta av såväl en rejäl endorfinkick, som mer strålande hy. Bara fördelar vill säga, oavsett om det är en partner som bidragit till njutningen, eller om sexleksaker har gett en hjälpande hand. För man måste ju faktiskt inte vara två om det, även om det har sina fördelar med sällskap. Hos Sinful menar vi att du kan få bättre sex med sexleksaker, och vi uppmanar alla att omfamna sin egen sexualitet och njutning. Du kan bokstavligt talat ta saken i egna händer med hjälp av en dildo eller en vibrator, och många kvinnor har lättare att komma med lite hjälp av en sexleksak, än under vanligt samlag.

  Sexleksaker både fram och bak

  Det finns sexleksaker för alla användningsområden och alla smaker. Många kvinnor startar med en enkel liten vibrator för att stimulera klitoris, och ge sig själva en skjuts mot klimax. Tillhör du dem som tycker att vibrationer lätt blir lite för mycket, finns numera häpnadsväckande stimulatorer som använder ljud- eller tryckvågor för att tillfredsställa dig. Överstimulans och avdomnade regioner är därmed ett minne blott, och du kan njuta både mer och längre.

  Vill du gå mer på djupet, är en dildo av valfri sort det optimala valet. De finns i alla storlekar, från relativt små till extremt stora, och i alla tänkbara material. Du kan välja en med eller utan vibrationer, få handsfree njutning med hjälp av en sugpropp, eller varför inte en fjärrstyrd modell, som någon annan kontrollerar? Gillar du anal stimulans finns det även en uppsjö av produkter, såväl dildos som vibratorer och sexleksaker du knappt visste existerade, för just detta ändamål.

  Män är en växande marknad

  Sexleksaker är av många förknippat främst med kvinnor. Den äldsta dildon vi känner till är omkring 30 000 år gammal och gjord i sten, och även de gamla grekerna var glada i fallosar av allt från trä till bröd. Men erotiska produkter specifikt riktade till män har funnits så långt tillbaka som 1200-talet, då i vart fall kinesiska män använde sig av tidiga versioner av penisringar. 800 år senare används samma produkt fortfarande för att ge och förlänga manlig njutning, men utbudet till män har vuxit sig enormt mycket större.

  Onaniprodukter av alla de slag säljer som smör i solsken. Det rör sig om allt från klassiska strokers och sexdockor, till penisvibratorer och blowjob maskiner. Du som man kan välja bland ett brett utbud av produkter, med innovativa funktioner och stimulerande mönster. En så till synes simpel produkt som ett litet ägg i silikon kan erbjuda dig helt nya onaniupplevelser, tack vare olika invändiga strukturer. Detsamma gäller för de flesta typer av strokers, vare sig vi talar Tenga, Fleshlight eller något helt annat märke - det är insidan som räknas. Men talar vi om en realistisk sexdocka i naturlig storlek för flera tusen kronor, då går man nog lite efter utseende också.

  Av par, för par

  Här kan du alltså både köpa sexleksaker till män och sexleksaker till kvinnor, men det hela startade faktiskt med ett kärlekspars önskan om att hitta produkter de kunde använda tillsammans. De ville utforska nya sidor av sitt sexliv, och tänkte att sexleksaker var bästa sättet för dem att prova nya saker, men också att på allvar börja kommunicera kring njutning. Ofta är det nämligen lättare att prata om vad man vill ha, njuter av och behöver i sängkammaren, om det finns en liten erotisk produkt som man kan samtala kring. När de inte kunde hitta en butik de tyckte om, där de kunde handla utan att behöva drunkna i porr och en obehaglig atmosfär, bestämde de sig för att öppna en egen webbutik. Sinful blev en plats där du kan hitta sexleksaker online i en snygg och stilren miljö..

  Således är det inte så konstigt att det än idag, över 10 år senare, finns ett stort och varierat utbud av produkter som vänder sig specifikt till par, i vad som numera är Skandinaviens största butik för sexleksaker online. Parleksaker kan bidra med oerhört mycket till samlivet, både rent fysiskt genom så självklara ting som kondomer och glidmedel, men också mentalt. Att dela med sig av fantasier och prata om hur ni ska fortsätta utforska varandra, vare sig det handlar om att ni ska använda en parvibrator från We Vibe, prova på lite lätt bondage, eller om det är strap-on sex ni ska ge er på, kommer att föra er närmare varandra och öka intimiteten i ert samliv.

  Med dig från början till slut

  Om ni vill, kan ni börja helt lugnt och försiktigt, med lite produkter till förspel. Kanske ett romantiskt massageljus som får brinna under kvällen, så att ni senare kan hälla den smälta oljan över varandra och ge massage. Har ni lust att spela ett erotiskt spel för att bygga upp stämningen, då finns det även flera valmöjligheter här. Genom att begränsa ett sinne kan förmågan att uppfatta saker med de övriga öka markant. En BDSM blindfold är således perfekt att kombinera med en kittlare, eller om ni är lite mer vågade, kanske en buttplug med svans för att reta sinnena?

  För de som vill, kan sexleksakerna användas från början av leken, och hela vägen till klimax. Det går till och med att använda erotiska produkter utanför hemmet, vilket för många känns nästan lika nervpirrande som upphetsande. En fjärrstyrd sexleksak kan bäras ute på stan, i biosalongen, ja rent av under middagen hos svärmor, och långsamt skruva upp tempot hos båda parter. Vill man inte gå riktigt så långt, kan ett set sexiga underkläder vara nog så inspirerande, när ett litet axelband tittar fram under den propra klänningen. En gemensam hemlighet i form av grenlösa trosor gör det oväntat svårt att hålla fingrarna borta, och när ni väl kommer hem kan ni gå helt amok, utan att ens behöva ta av kläderna.

  Eller hela vägen till fetish

  Just kläder kan faktiskt ha en större sexuell dragningskraft än många tror, och utgör för många grunden i fetish. Men var innebär egentligen fetish? Rent definitionsmässigt är sexuell fetischism, för att använda det fullständiga begreppet, en sexuell dragning till föremål eller kroppsdelar, som vanligtvis inte uppfattas som upphetsande. Klassiska exempel är att bli upphetsad av fötter, högklackade skor och underkläder i material som lack, läder och gummi, men närmast vad som helst kan utgöra en fetish.

  Bondage, det vill säga att tända på begränsad rörelsefrihet, är ett annat typiskt exempel. En person blir upphetsad av att bindas fast, eller på annat vis få sin rörelsefrihet begränsad, alternativt av att vara den som begränsar partnerns rörelsefrihet. Utbud av vuxenleksaker att använda till bondage är både stort och varierat, så nästan alla kan hitta något de gillar i denna kategori. Det kan vara något så oskyldigt som ett silkesrep, en produkt med närmast oanade möjligheter, eller gå hela vägen till hundburar, väggkors och spreader bars som håller fast kroppsdelar i alla tänkbara positioner.

  BDSM är mer än bara bondage

  Många sätter likhetstecken mellan bondage och dominanslekar, vilket i traditionell bemärkelse inte är helt korrekt. Bondage handlar om att begränsa rörelsefriheten, men måste inte nödvändigtvis innehålla drag av dominans och/eller smärta i någon form. Tänder man på lekar innehållande dominans och underkastelse, eller sexuella akter som involvera smärta av någon form, talar vi istället om någon grad av sadomasochism. Många gillar att kombinera de två, vilket då ofta tituleras BDSM, och får ut extrem sexuell njutning av sådana lekar.

  Som med all annan sexuell lek, finns det olika nivåer även inom BDSM, och ni hittar sexleksakerna till det mesta i vår fetish kategori. Sexpiskor, BDSM paddlar och floggers av olika intensitet kan användas för ganska traditionella SM-lekar. Klämmor och sugkoppar ger varierade möjligheter, medan BDSM masker, gagballs och BDSM kläder sätter stämningen. Kyskhetsbälten till både män och kvinnor ger möjligheten att kontrollera partnerns sexuella njutning fullständigt, och vill ni verkligen investera så finns det olika typer av sexmaskiner, sexmöbler och sexgungor, med vilka ni kan bygga upp en helt egen sexgrotta hemma hos er.

  Sexleksaker är till för alla

  Så det spelar ingen roll vem du är, eller vad du gillar. Oavsett ålder, kön, läggning och civilstatus, så lovar vi att du kan få bättre sex med sexleksaker. Det handlar bara om att hitta det du tycker om, det som ligger på din nivå och är på dina villkor. Alla börjar någonstans, och sedan kan man låta den erotiska upptäcktsfärden ta en precis hur långt man vill. En del stannar relativt nära där de startade, medan andra upptäcker att det här verkligen var deras område, och blir väldigt äventyrliga. Du kanske inte alls trodde att analstimulans var något för dig, men när du väl provat en liten plugg så kanske en helt ny värld öppnar sig. Det gäller både män och kvinnor.

  Alla produkter som säljs hos Sinful är noga utvalda och kvalitetstestade, för att du alltid ska kunna känna dig trygg och säker när du väl bestämt dig för att köpa sexleksaker hos oss. Om du köper knipkulor för att träna upp din bäckenbotten, en Satisfyer för att få de mest fantastiska orgasmer, eller en Clone-A-Willy för att överraska din partner, det lägger vi oss in i. Men om du vill ha tips och råd, eller behöver hjälp med en produkt du redan har köpt, då är du alltid välkommen att höra av dig.

  ‘An orgasm a day keeps the doctor away’ ligger betydligt mer i linje med Sinfuls motto än att äta äpplen. Och enligt den brittiska hälsomyndigheten, kan orgasmer vara lika främjande för hälsan som frukt och grönsaker. Att regelbundet få orgasm hjälper mot smärta och muskelspänningar, boostar immunförsvaret, minskar stress och motverkar hjärtsjukdomar. Dessutom känns det ju fantastiskt, och det påverkar faktiskt hjärnan på samma sätt som kokain, så det är lätt att förstå varför orgasmer är så beroendeframkallande.

  När du får orgasm påverkas nästan varenda del av din hjärna - samtidigt! - och efteråt kan du njuta av såväl en rejäl endorfinkick, som mer strålande hy. Bara fördelar vill säga, oavsett om det är en partner som bidragit till njutningen, eller om sexleksaker har gett en hjälpande hand. För man måste ju faktiskt inte vara två om det, även om det har sina fördelar med sällskap. Hos Sinful menar vi att du kan få bättre sex med sexleksaker, och vi uppmanar alla att omfamna sin egen sexualitet och njutning. Du kan bokstavligt talat ta saken i egna händer med hjälp av en dildo eller en vibrator, och många kvinnor har lättare att komma med lite hjälp av en sexleksak, än under vanligt samlag.

  Det finns sexleksaker för alla användningsområden och alla smaker. Många kvinnor startar med en enkel liten vibrator för att stimulera klitoris, och ge sig själva en skjuts mot klimax. Tillhör du dem som tycker att vibrationer lätt blir lite för mycket, finns numera häpnadsväckande stimulatorer som använder ljud- eller tryckvågor för att tillfredsställa dig. Överstimulans och avdomnade regioner är därmed ett minne blott, och du kan njuta både mer och längre.

  Vill du gå mer på djupet, är en dildo av valfri sort det optimala valet. De finns i alla storlekar, från relativt små till extremt stora, och i alla tänkbara material. Du kan välja en med eller utan vibrationer, få handsfree njutning med hjälp av en sugpropp, eller varför inte en fjärrstyrd modell, som någon annan kontrollerar? Gillar du anal stimulans finns det även en uppsjö av produkter, såväl dildos som vibratorer och sexleksaker du knappt visste existerade, för just detta ändamål.

  Sexleksaker är av många förknippat främst med kvinnor. Den äldsta dildon vi känner till är omkring 30 000 år gammal och gjord i sten, och även de gamla grekerna var glada i fallosar av allt från trä till bröd. Men erotiska produkter specifikt riktade till män har funnits så långt tillbaka som 1200-talet, då i vart fall kinesiska män använde sig av tidiga versioner av penisringar. 800 år senare används samma produkt fortfarande för att ge och förlänga manlig njutning, men utbudet till män har vuxit sig enormt mycket större.

  Onaniprodukter av alla de slag säljer som smör i solsken. Det rör sig om allt från klassiska strokers och sexdockor, till penisvibratorer och blowjob maskiner. Du som man kan välja bland ett brett utbud av produkter, med innovativa funktioner och stimulerande mönster. En så till synes simpel produkt som ett litet ägg i silikon kan erbjuda dig helt nya onaniupplevelser, tack vare olika invändiga strukturer. Detsamma gäller för de flesta typer av strokers, vare sig vi talar Tenga, Fleshlight eller något helt annat märke - det är insidan som räknas. Men talar vi om en realistisk sexdocka i naturlig storlek för flera tusen kronor, då går man nog lite efter utseende också.

  Här kan du alltså både köpa sexleksaker till män och sexleksaker till kvinnor, men det hela startade faktiskt med ett kärlekspars önskan om att hitta produkter de kunde använda tillsammans. De ville utforska nya sidor av sitt sexliv, och tänkte att sexleksaker var bästa sättet för dem att prova nya saker, men också att på allvar börja kommunicera kring njutning. Ofta är det nämligen lättare att prata om vad man vill ha, njuter av och behöver i sängkammaren, om det finns en liten erotisk produkt som man kan samtala kring. När de inte kunde hitta en butik de tyckte om, där de kunde handla utan att behöva drunkna i porr och en obehaglig atmosfär, bestämde de sig för att öppna en egen webbutik. Sinful blev en plats där du kan hitta sexleksaker online i en snygg och stilren miljö..

  Således är det inte så konstigt att det än idag, över 10 år senare, finns ett stort och varierat utbud av produkter som vänder sig specifikt till par, i vad som numera är Skandinaviens största butik för sexleksaker online. Parleksaker kan bidra med oerhört mycket till samlivet, både rent fysiskt genom så självklara ting som kondomer och glidmedel, men också mentalt. Att dela med sig av fantasier och prata om hur ni ska fortsätta utforska varandra, vare sig det handlar om att ni ska använda en parvibrator från We Vibe, prova på lite lätt bondage, eller om det är strap-on sex ni ska ge er på, kommer att föra er närmare varandra och öka intimiteten i ert samliv.

  Om ni vill, kan ni börja helt lugnt och försiktigt, med lite produkter till förspel. Kanske ett romantiskt massageljus som får brinna under kvällen, så att ni senare kan hälla den smälta oljan över varandra och ge massage. Har ni lust att spela ett erotiskt spel för att bygga upp stämningen, då finns det även flera valmöjligheter här. Genom att begränsa ett sinne kan förmågan att uppfatta saker med de övriga öka markant. En BDSM blindfold är således perfekt att kombinera med en kittlare, eller om ni är lite mer vågade, kanske en buttplug med svans för att reta sinnena?

  För de som vill, kan sexleksakerna användas från början av leken, och hela vägen till klimax. Det går till och med att använda erotiska produkter utanför hemmet, vilket för många känns nästan lika nervpirrande som upphetsande. En fjärrstyrd sexleksak kan bäras ute på stan, i biosalongen, ja rent av under middagen hos svärmor, och långsamt skruva upp tempot hos båda parter. Vill man inte gå riktigt så långt, kan ett set sexiga underkläder vara nog så inspirerande, när ett litet axelband tittar fram under den propra klänningen. En gemensam hemlighet i form av grenlösa trosor gör det oväntat svårt att hålla fingrarna borta, och när ni väl kommer hem kan ni gå helt amok, utan att ens behöva ta av kläderna.

  Just kläder kan faktiskt ha en större sexuell dragningskraft än många tror, och utgör för många grunden i fetish. Men var innebär egentligen fetish? Rent definitionsmässigt är sexuell fetischism, för att använda det fullständiga begreppet, en sexuell dragning till föremål eller kroppsdelar, som vanligtvis inte uppfattas som upphetsande. Klassiska exempel är att bli upphetsad av fötter, högklackade skor och underkläder i material som lack, läder och gummi, men närmast vad som helst kan utgöra en fetish.

  Bondage, det vill säga att tända på begränsad rörelsefrihet, är ett annat typiskt exempel. En person blir upphetsad av att bindas fast, eller på annat vis få sin rörelsefrihet begränsad, alternativt av att vara den som begränsar partnerns rörelsefrihet. Utbud av vuxenleksaker att använda till bondage är både stort och varierat, så nästan alla kan hitta något de gillar i denna kategori. Det kan vara något så oskyldigt som ett silkesrep, en produkt med närmast oanade möjligheter, eller gå hela vägen till hundburar, väggkors och spreader bars som håller fast kroppsdelar i alla tänkbara positioner.

  Många sätter likhetstecken mellan bondage och dominanslekar, vilket i traditionell bemärkelse inte är helt korrekt. Bondage handlar om att begränsa rörelsefriheten, men måste inte nödvändigtvis innehålla drag av dominans och/eller smärta i någon form. Tänder man på lekar innehållande dominans och underkastelse, eller sexuella akter som involvera smärta av någon form, talar vi istället om någon grad av sadomasochism. Många gillar att kombinera de två, vilket då ofta tituleras BDSM, och får ut extrem sexuell njutning av sådana lekar.

  Som med all annan sexuell lek, finns det olika nivåer även inom BDSM, och ni hittar sexleksakerna till det mesta i vår fetish kategori. Sexpiskor, BDSM paddlar och floggers av olika intensitet kan användas för ganska traditionella SM-lekar. Klämmor och sugkoppar ger varierade möjligheter, medan BDSM masker, gagballs och BDSM kläder sätter stämningen. Kyskhetsbälten till både män och kvinnor ger möjligheten att kontrollera partnerns sexuella njutning fullständigt, och vill ni verkligen investera så finns det olika typer av sexmaskiner, sexmöbler och sexgungor, med vilka ni kan bygga upp en helt egen sexgrotta hemma hos er.

  Så det spelar ingen roll vem du är, eller vad du gillar. Oavsett ålder, kön, läggning och civilstatus, så lovar vi att du kan få bättre sex med sexleksaker. Det handlar bara om att hitta det du tycker om, det som ligger på din nivå och är på dina villkor. Alla börjar någonstans, och sedan kan man låta den erotiska upptäcktsfärden ta en precis hur långt man vill. En del stannar relativt nära där de startade, medan andra upptäcker att det här verkligen var deras område, och blir väldigt äventyrliga. Du kanske inte alls trodde att analstimulans var något för dig, men när du väl provat en liten plugg så kanske en helt ny värld öppnar sig. Det gäller både män och kvinnor.

  Alla produkter som säljs hos Sinful är noga utvalda och kvalitetstestade, för att du alltid ska kunna känna dig trygg och säker när du väl bestämt dig för att köpa sexleksaker hos oss. Om du köper knipkulor för att träna upp din bäckenbotten, en Satisfyer för att få de mest fantastiska orgasmer, eller en Clone-A-Willy för att överraska din partner, det lägger vi oss in i. Men om du vill ha tips och råd, eller behöver hjälp med en produkt du redan har köpt, då är du alltid välkommen att höra av dig.

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful