Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator 1
 • Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator 2
 • Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator 50
 • Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator 100

Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

669,00 kr

  Produktbeskrivning

  Den nye Aneros Eupho Syn prostatastimulator är perfekt för dig som vill ha det bästa inom prostatastimulation. Med Eupho Syn får du nämligen fast och målinriktad stimulation och material av högsta kvalitet. Det smala, solida stimulatorn ger dig den fasthet som är nödvändig för att uppnå prostataorgasm och den mjuka silikonytan ger dig en mjuk och behaglig upplevelse.

  Eupho Syn fungerar helt utan vibrationer och så kan den användas handfirt. Prostatamassagen sker nämligen i takt med din ringmuskels muskelsammandragningar och synergin mellan Eupho Syn och den manliga G-punkten är oslagbar. Medan stimulatorn masserar dig invändigt skämmer Aneros Eupho Syn bort dig utvändigt med den nya och förbättrade comfort tab. Comfort tab’en stimulerar din mellangård där de nerverna som kontrollerar erektion, orgasm och utlösning möts så att du uppnår en ännu mer effektiv stimulering och ännu större njutning.

  Eupho Syn har en anatomiskt korrekt och smal design som gör den perfekt för dig som vill sätta igång med analstimulation.

  För att nå Eupho Syns potential ska du använda ett bra, vattenbaserat glidmedel tillsammans med prostatastimulatorn. Kvaliteten av prostatamassagen är nämligen beroende av att Eupho Syn kan glida bra och kroppen producerar inte naturliga glidmedel därbak.

  Kom ihåg att rengöra Aneros Eupho Syn efter användning så att du upprätthåller en bra hygien och så att prostatastimulatorn alltid är klar för användning när du igen får lust att leka med den. Rengör stimulatorn med varmt vatten och använd en anti-bakteriell Sexleksaks Rengöring.

  Ingår: en snygg röd förvaringsask med magnetstängning.

  Mått: Eupho Syn är 11,8 cm lång, varav max 10 cm kan föras in. Den har en diameter på 1,3-2,4 cm.

  I 2014 vann Aneros Eupho Syn en XBIZ Award för 'Sexual Wellness Product of the Year'.

  Detaljer

  MATERIAL: Solid kärna överdragen med silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 11,8 cm.
  LÄNGD SOM KAN FÖRAS IN: Max 10 cm
  BREDD: 1,3-2,4 cm

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Aneros Eupho Syn Lätt att använda, bra kvalité, det här är säker bra men man måste ha en viss erfarenhet, starka plevic muskel för att ha maximal njutning, det är inget för nybörjare, tyvärr jag fick inte nån info om det här, det finns andra aneros för nybörjare så kolla innan ni köper på Aneros hemsida och titta vilken passar er bäst.
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  För liten Blev rätt besviken på denna lilla prostata masserare, den är på tok för liten och för dyr. Jag skulle istället köpa Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator eller liknande som är lite större. Däremot kan du gärna gå in på aneros hemsida för att få instruktioner på hur dessa produkter används. Medd rätt verktyg och träning kommer du nå oanade höjder gällande prostata orgasmer, jag är hetero och har nyligen upptäckt dessa produkter som gett mig och min fru oerhörd glädje i sängen.
  5 3 1

  Du recenserar: Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.