TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Prostataleksaker

Med prostataleksaker är det möjligt att stimulera den berömda p-punkten! Den kallas ibland för den manliga motsvarigheten till g-punkten, och den kan ge ytterst intensiva orgasmer. En prostataleksak kan användas under såväl onani som sex och förspel.

Njuta tillsammans med prostata leksaker

Vad är en prostata leksak?

Det är precis vad det låter som, en prostata leksak är en sexleksak som används för att stimulera prostatan. För många kommer det svaret att vara mer än nog, men för en del uppstår nog en följdfråga: Varför skulle någon vilja stimulera den? För att förstå det måste vi först ta reda på vad en prostata är.

Prostatan är en körtel i manskroppen. Den är ungefär lika stor som en valnöt och sitter runt urinröret, upp mot blåsan till. Prostatan fyller en viktig funktion i samband med ejakulation, och här produceras det sekret som bl.a. gör att spermierna kan överleva inne i slidan. Eftersom den är så pass viktig i samband med reproduktion, är det inte överraskande att prostatan också kan ge intensiv njutning.

Den kallas ofta för den manliga g-punkten, eller p-punkten, och precis som sin kvinnliga motsvarighet kan den ge en helt annan typ av orgasmer än vid stimulering av enbart penis. Det är anledningen till att många, väldigt många faktiskt, tycker om att stimulera prostatan. Och det lättaste sättet att göra så, är med en prostata leksak - men glöm inte bort glidmedel.

Hur väljer man rätt prostata leksaker?

Man kan stimulera prostatan med ett finger eller två, bara de är tillräckligt långa. Det går att göra själv, men kan med fördel också göras av en partner. Några föredrar yttre stimulering, då genom att mellangården masseras, medan andra är helt galna i invändig prostatamassage. Då kan ni väldigt gärna använda er av prostata leksaker.

Idag finns det nämligen en uppsjö av prostata leksaker att välja mellan. Stora och små, med eller utan vibrationer, anal dildos, analpluggar och olika typer av kombinationsleksaker som ger flera sorters stimulering på en gång. Allra första gången man provar på det, väljer de flesta nog bara ett finger till yttre stimulering. Därefter att försiktigt föra in ett finger, på sig själv eller sin partner. Kommer ni fram till att ni gillar det, då kan ni börja titta på prostata leksaker.

Det går faktiskt att använda sig av en g punkt dildo eller g punkts vibrator, men vi rekommenderar alltid att ni använder er av prostata leksaker som är anpassade till analen. Detta för att försäkra att de inte försvinner iväg upp i kroppen. En bred bas på leksaken kan dessutom ge yttre stimulering.

Använd prostataleksaker ihop!

Men om det bara är de med traditionellt manlig anatomi som har en prostata, varför ska ni då använda prostata leksaker tillsammans? Går det ens? Naturligtvis gör det det! Som vi nämnde ovan kan det många gånger vara lättare för en partner att stimulera din prostata med prostataleksaker, än det är för dig själv. Det kan vara svårt att nå, och ibland är det dessutom skönt att bara få slappna av och ge sig hän. Som partner kan det också vara enormt upphetsande att se den man älskar uppleva intensiv njutning på ett helt nytt och outforskat sätt. Prova och se, ni kanske blir överraskade av resultaten båda två.

Vill ni få mer gemensam njutning kan ni välja välja att satsa på prostataleksaker med inbyggd penisring. Då kombineras prostatamassagen med en hårdare erektion, vilket förhoppningsvis glädjer den som blir penetrerad. Ett annat hett alternativ är prostata leksaker med fjärrkontroll. Den som inte har prostatavibratorn inne i sig, kan således kontrollera njutningen via fjärrkontrollen. Igen, ni kan bli galet överraskade över hur upphetsande det är att prova på något nytt. Vare sig du är den som tar eller överlämnar kontrollen, så kan ni med denna typ av prostata leksaker få helt nya upplevelser ihop.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful