Anala Sexleksaker För Män

Anala sexleksaker för män är mycket populära, särskilt sedan man upptäckt p-punkten - den manliga motsvarigheten till kvinnans g-punkt. I vårt sortiment hittar du anala sexleksaker för män till såväl nybörjare som mer erfarna användare. Tänk på att alltid använda ett bra analt glidmedel, samt att ordna med den anala rengöringen innan du börjar leka. Vi lovar att du får en bättre upplevelse då.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Appstyrd (15)
Batteridriven (50)
Bejeweled (17)
Fjärrstyrd (75)
Harnesskompatibel (64)
Hollow (4)
Inflatable (6)
Jelly (5)
Justerbar (3)
Realistic (20)
Reselås (9)
Splashproof (34)
Squirting (1)
Suction Cup (77)
Thrusting Function (7)
Uppladdningsbar (140)
Värmefunktion (5)
Vattentät (148)
Vibrating (187)
Material
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (14)
Aluminium (7)
Aluminium alloy (3)
Borosilicate glass (5)
Glass (20)
Metal (1)
Polypropylen (2)
PVC (21)
Silikon (331)
Stainless Steel (8)
Stål (12)
TPE (8)
TPR (12)
Vinyl (2)
Zinc alloy (1)
Märke
Adrien Lastic (2)
All Black (2)
Alpha-Pro (1)
Amaysin (7)
Anal Fantasy Collection (5)
Anal Fantasy Elite Collection (7)
Aneros (10)
ANOS (2)
B Swish (1)
B-Vibe (4)
b-Vibe (10)
baseks (35)
Bathmate (2)
Booty Sparks (6)
CalExotics (7)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
CoolMann (1)
Doc Johnson (14)
Dorcel (7)
Dream Toys (3)
Electroshock (1)
FemmeFunn (1)
Fetish Fantasy Elite (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fifty Shades of Grey (4)
Frisky (1)
Fun Factory (9)
Heavy Hitters (3)
Hot Octopuss (1)
Hueman (3)
Icicles (7)
Joydivision (5)
JOYRIDE (1)
King Cock Elite (2)
Kiotos (2)
Le Wand (1)
Lelo (5)
LELO (5)
Love To Love (3)
Lovense (3)
Malesation (7)
Master Series (16)
Mixed (1)
Mr. Membr (1)
Nexus (41)
Nexus (5)
njoy (5)
NMC (2)
NS Novelties (1)
Obaie (9)
OhMiBod (3)
Ouch! (1)
Oxballs (3)
Perfect Fit (7)
Rimba (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (18)
Romp (1)
Rosebuds (5)
Satisfyer (7)
Sinful (74)
Sir Richard's Control (2)
Size Matters (1)
Sportsheets (1)
Squeeze-It (2)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (3)
Svakom (3)
Tantus (17)
ToyJoy (1)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (1)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
Vixen Creations (8)
We-Vibe (3)
Whisperz (1)
Willie City (6)
XOUXOU (1)
You2Toys (13)
Visa alla 456 produkter
Du har sett 48 av 456 produkter
Ladda fler

Därför ska du använda anala sexleksaker för män

Du får djupare, mer intensiv njutning

Analstimulans är en oerhört intensiv upplevelse som leder till stor njutning för många män, oavsett om det används som onani, till förspel eller under sex. Många anala sexleksaker för män är utformade för att stimulera prostatan, vilket kan ge stor njutning och leda till väldigt intensiva orgasmer - faktiskt helt utan att penis vidrörs. Men en mans anus är inte bara känsligt invändigt. Det finns stora mängder nerver både på in- och utsidan, som alla kan stimuleras alltefter hur intensivt det ska vara. Vi har därför sett till vårt sortiment innehåller ett brett utbud av anala sexleksaker för män, så att här finns något för alla.

Men vad är då analleksaker, och varför ska man överhuvudtaget ge sig i kast med att stimulera prostatan? Mannens prostata kallas ofta för “den manliga g-punkten”, då de fungerar väldigt likt varandra. Denna p-punkt återfinns i mannens anus, på sidan ut mot magen, och när den stimuleras i samband med utlösning kan det ge en oerhört intensiv känsla, som sprider sig genom hela kroppen. En del män tycker även att känslan intensifieras ytterligare, om leksaken dras ut i samband med klimax. Anala sexleksaker för män är idealiska för just denna typ av upplevelser.

Anala sexleksaker för män till alla nivåer

Det spelar ingen roll hur erfaren du är när det kommer till anallekar och analsex, i vårt breda utbud av anala sexleksaker för män kan du hitta en produkt som passar just din nivå. Nybörjare på området kan med fördel starta med mindre modeller. De är smalare och kortare, och har ofta en glattare yta, vilket gör att de känns mindre överväldigande att använda. Erfarna användare kan ge sig i kast med de större och tyngre varianterna, med eller utan vibration i, för att få ut mer av sina sexleksaker. Men oavsett nivå, så är en anal sexleksak för män framtaget för att stimulera alla de känsliga nervändarna i anus.

Alla anala sexleksaker för män som säljs i sexbutiken Sinful har en sak gemensamt; en fot eller stopper i änden. Vi har valt att enbart sälja produkter med denna säkerhetsdetalj, för att du ska få en tryggare upplevelse med dina leksaker. För när man ger sig hän med anala lekar, vare sig det är sex eller med leksaker, då ska säkerheten alltid komma främst. En del i detta är att alltid använda rikliga mängder analt glidmedel. Oavsett hur upphetsad du är och blir, så produceras det nämligen ingen naturligt lubrikation baktill. Tänk också på att alltid gå försiktigt fram och lyssna på kroppen, så får du garanterat den bästa upplevelsen.

Missa inte denna extra dimension

Det är mycket möjligt - och högst naturligt - att du som man vill experimentera med analleksaker i sovrummet. Ibland kan det svåraste faktiskt vara att erkänna det för sin partner. Om du överväger att använda t.ex. en analplugg under förspelet, eller vill njuta av anal stimulering med en prostataleksak under själva samlaget, så finns det rika möjligheter att leva ut dina fantasier. Direkt prostatastimulering kan eventuellt bli alltför intensivt medan du har sex, så denna typ av upplevelser kan vara bättre att avnjuta när du är ensam. Därmed kan du ge dig hän och njuta av det oundvikliga klimaxet, utan att behöva oroa dig över att kunna prestera i sängen och/eller tillfredsställa din partner efteråt.

Efterhand är det många kunder som har hört av sig till oss med berättelser om hur anala sexleksaker för män har tillfört en helt ny dimension till deras sexliv - både vad gäller förhållanden och singellivet. En dimension som sedan blir svårt att avvara, helt enkelt eftersom något som redan var bra, plötsligt har blivit ännu bättre. Det är precis den här typen av upplevelser som vi vill ge våra kunder, och det är därför vi hela tiden arbetar på att utvidga vårt sortiment av högkvalitativa anala sexleksaker för män.

Och om du överhuvudtaget är nyfiken på anala leksaker och andra sexleksaker för män kan vi rekommendera att köpa en sexig julkalender för män eller par, så att du får prova lite allt möjligt och dessutom bli överraskad när du öppnar upp den varje lucka.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se