Prostatavibrator

Stimulering av prostatan ge upphov till oerhört kraftiga prostataorgasmer, och det bästa sättet att göra detta är med en prostatavibrator. Det finns flera olika typer, men de är alla formade för att stimulera en av de mest erogena zonerna på den manliga kroppen.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Appstyrd (5)
Batteridriven (17)
Fjärrstyrd (28)
Harnesskompatibel (2)
Inflatable (4)
Justerbar (1)
Reselås (4)
Splashproof (12)
Suction Cup (4)
Uppladdningsbar (57)
Vattentät (64)
Vibrating (74)
Material
ABS-plast (6)
Aluminium (1)
Borosilicate glass (2)
Glass (1)
Polypropylen (2)
PVC (1)
Silikon (85)
Stainless Steel (3)
Stål (1)
TPE (1)
Märke
Alpha-Pro (1)
Anal Fantasy Elite Collection (3)
Aneros (9)
baseks (2)
Bathmate (1)
CalExotics (3)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Electroshock (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (4)
Icicles (1)
Joydivision (2)
Kiotos (1)
Le Wand (1)
Lelo (5)
LELO (5)
Lovense (1)
Malesation (3)
Master Series (3)
Mr. Membr (1)
Nexus (28)
Nexus (2)
njoy (1)
Rocks Off (9)
Sinful (12)
Svakom (2)
Tantus (1)
We-Vibe (2)
You2Toys (3)
Visa alla 103 produkter
Du har sett 48 av 103 produkter
Ladda fler

Prostatavibrator - Få extra intensiva och djupa orgasmer

Vad är en prostatavibrator?

G-punkten, en av kvinnans mest erogena zoner och upphovsmakaren till de mest fantastiska, djupaste orgasmerna. Visst har du hört talas om den? Men känner du till den manliga motsvarigheten, p-punkten? Likt kvinnans g-punkt, kan p-punkten ge upphov till oerhört intensiva orgasmer om den stimuleras på rätt sätt, och det lättaste sättet att göra så är med en prostatavibrator. Det är en analsexleksak som har designats för att träffa prostatan perfekt när den förs in i anus, och genom stimulerande vibrationer locka fram riktigt explosiva klimax.

Men hur fungerar en prostatavibrator, eller prostatastimulator som det också kallas, egentligen? För att kunna svara på det måste vi veta lite mer om den manliga anatomin. Blåshalskörteln, bättre känd som prostatan, omger mannens urinrör och är placerad ca. 4-7 cm in i anus, under urinblåsan och framför ändtarmen. Precis som kvinnans g-punkt är det en väldigt erogen zon, och när den masseras med en prostatavibrator kan du få extremt intensiva orgasmer. Det är verkligen en upplevelse du inte bör missunna dig själv.

En ny form av njutning med prostatavibratorer

När en man får orgasm är det oftast tal om utlösning som uppnås genom att penis har stimulerats vid onani, samlag eller liknande. Men precis som kvinnor kan män faktiskt få olika typer av orgasmer. Med hjälp av prostatavibratorer kan du uppnå en prostataorgasm, och det är en helt annan upplevelse än när din penis blir stimulerad. Vill du kan du dessutom få en modell som stimulerar både din prostata och mellangården på en och samma gång. Det blir nästan inte bättre än så.

Det finns prostatavibratorer i alla tänkbara former, färger och storlekar. Du kan också få en prostatadildo, om du föredrar det, eller en u-formad vibratormodell som stimulerar både innuti och utanpå samtidigt, och leder till en ännu mer intensiv och kittlande upplevelse. I och runt anus finns nämligen en enorm ansamling av känsliga nervändar, så det är en ren win-win situation om du kan stimulera fler av dem på en gång. Föredrar du en lite mildare typ av stimulans, då kan du också välja en modell utan vibrationer i.

Prostatastimulator eller prostatastav?

Det händer att våra kunder kontaktar oss för att fråga vad som skiljer en prostatavibrator eller prostatastimulator och en prostatastav åt. Det korta svaret är - ingenting. Modeller, storlekar och i vissa fall mindre funktioner kan skilja sig åt, men båda två har som mål att stimulera din prostata och ge dig fantastiska orgasmer. Men vi förstår om du blir förvirrad, eller känner att sexleksaker är en svår djungel att navigera i. Om du är osäker på vilken prostata stimulator som passar dina behov bäst, eller om du har frågor om exempelvis diametern på en specifik produkt, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna med råd och vägledning, så att du får helt rätt produkt.

Analstimulering kan nämligen ge ditt sexliv en ny och spännande dimension, och alla män kan få glädje av en prostata stav. Oavsett om du är singel eller i ett fast förhållande, hetero eller homo, så kommer du med denna typ av leksaker att upptäcka en helt ny värld av njutning. Och när du väl har trätt in denna världen, då kommer du inte ha lust att lämna den igen i första taget.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se