Prostatavibrator

Prostatan kallas ofta för den manliga g-punkten, eller p-punkten. Vid stimulering kan den ge upphov till oerhört kraftiga prostataorgasmer, och det bästa sättet att göra detta är med en prostatavibrator. Det finns flera olika typer, men de är alla formade för att på effektivast möjliga vis nå och stimulera en av de mest erogena zonerna på den manliga kroppen. Se vårt utbud av prostatavibratorer här och hitta din favorit.

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Anal Fantasy Collection (3)
Aneros (8)
Bathmate (1)
CalExotics (2)
Dr. Joel (2)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (2)
Happy Rabbit (5)
Joydivision (2)
Kink by Doc Johnson (1)
Le Wand (1)
Lelo (3)
Love To Love (1)
Lovense (1)
Malesation (2)
Marc Dorcel (1)
Master Series (2)
Mixed (1)
Nalone (1)
Nexus (22)
Nexus (7)
Njoy (1)
Rebel (1)
Rocks Off (10)
Sinful (7)
Sinful Æsker (2)
We-Vibe (1)
Whisperz (1)
XuoXuo (1)
You2Toys (1)
Visa alla
Visa alla 98 produkter
Du har sett 48 av 98 produkter
Ladda fler

Prostatavibrator - Få extra intensiva och djupa orgasmer

Vad är en prostatastimulator?

G-punkten, en av kvinnans mest erogena zoner och upphovsmakaren till de mest fantastiska, djupaste orgasmerna. Visst har du hört talas om den? Men känner du till den manliga motsvarigheten, p-punkten? Likt kvinnans g-punkt, kan p-punkten ge upphov till oerhört intensiva orgasmer om den stimuleras på rätt sätt, och det lättaste sättet att göra så är med en prostatavibrator. Det är en analsexleksak som har designats för att träffa prostatan perfekt när den förs in i anus, och genom stimulerande vibrationer locka fram riktigt explosiva klimax.

Men hur fungerar en prostatavibrator, eller prostatastimulator som det också kallas, egentligen? För att kunna svara på det måste vi veta lite mer om den manliga anatomin. Blåshalskörteln, bättre känd som prostatan, omger mannens urinrör och är placerad ca. 4-7 cm in i anus, under urinblåsan och framför ändtarmen. Precis som kvinnans g-punkt är det en väldigt erogen zon, och när den masseras med en prostatavibrator kan du få extremt intensiva orgasmer. Det är verkligen en upplevelse du inte bör missunna dig själv.

En ny form av njutning med prostatadildo

När en man får orgasm är det oftast tal om utlösning som uppnås genom att penis har stimulerats vid onani, samlag eller liknande. Men precis som kvinnor kan män faktiskt få olika typer av orgasmer. Med hjälp av en prostatavibrator kan du uppnå en prostataorgasm, och det är en helt annan upplevelse än när din penis blir stimulerad. Vill du kan du dessutom få en modell som stimulerar både din prostata och mellangården på en och samma gång. Det blir nästan inte bättre än så.

Det finns prostatavibratorer i alla tänkbara former, färger och storlekar. Du kan också få en prostatadildo, om du föredrar det, eller en u-formad vibratormodell som stimulerar både innuti och utanpå samtidigt, och leder till en ännu mer intensiv och kittlande upplevelse. I och runt anus finns nämligen en enorm ansamling av känsliga nervändar, så det är en ren win-win situation om du kan stimulera fler av dem på en gång. Föredrar du en lite mildare typ av stimulans, då kan du också välja en modell utan vibrationer i.

Prostatavibrator eller prostatastav?

Det händer att våra kunder kontaktar oss för att fråga vad som skiljer en prostatavibrator och en prostatastav åt. Det korta svaret är - ingenting. Modeller, storlekar och i vissa fall mindre funktioner kan skilja sig åt, men båda två har som mål att stimulera din prostata och ge dig fantastiska orgasmer. Men vi förstår om du blir förvirrad, eller känner att sexleksaker är en svår djungel att navigera i. Om du är osäker på vilken prostatavibrator som passar dina behov bäst, eller om du har frågor om exempelvis diametern på en specifik produkt, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna med råd och vägledning, så att du får helt rätt produkt.

Analstimulering kan nämligen ge ditt sexliv en ny och spännande dimension, och alla män kan få glädje av en prostatavibrator. Oavsett om du är singel eller i ett fast förhållande, hetero eller homo, så kommer du med denna typ av leksaker att upptäcka en helt ny värld av njutning. Och när du väl har trätt in denna världen, då kommer du inte ha lust att lämna den igen i första taget.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se