Aneros HELIX SYN Trident Prostatastimulator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Aneros HELIX SYN Trident Prostatastimulator 1
 • Aneros HELIX SYN Trident Prostatastimulator 2

Aneros HELIX SYN Trident Prostatastimulator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

699,00 kr

  Produktbeskrivning

  Skäm bort dig själv och ge din känsliga prostata bästa möjliga stimulering, med Aneros HELIX SYN Trident Prostatastimulator.

  Den karaktäristiska stimulatorn har en anatomiskt korrekt design, som ger dig en ovanligt målriktad stimulation av det som kallas den manliga g-punkten. Utvändigt masseras samtidigt både mellangården och den känsliga kundalini-punkten, vilket ger en oöverträffad känsla.

  Njut av den intensiva stimulering och det djupa klimax som följer, när du leker ensam eller tillsammans med din partner. Helix Syn Trident kan dessutom användas handsfree, så att dina händer kan få lov att utforska andra erogena zoner under lekens gång.

  Stimulatorn är tillverkad av ftalatfri silikon med en sammetslen yta som känns fantastisk mot huden. Den kan föras in 10,2 cm och har en diameter som är 2,7 cm på den bredaste punkten.

  En snygg röd förvaringsask med praktiskt magnetlås ingår i köpet.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 11 cm, varav 10,2 cm kan föras in.
  DIAMETER: 2,7 cm som bredast.
  MEDFÖLJER: Förvaringsask.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Väldigt nöjd Jag kan börja med att jag än så länge inte hunnit använda denna så mycket och än så länge inte lyckats uppnå orgasm. Detta är en produkt som kräver mycket tid och engagemang för att bli skön. Det finns dock otroligt mycket resurser hos aneros communityt med så mycket tips för hur man ska nå dit att det nog kommer hjälpa alla att tillslut lyckas.

  Hittills har den känts väldigt lovande och upplever att den har god potential. Designen känns väldigt väl utarbetad och jag upplever att den träffar min prostata väldigt bra. För mig har prostatavibratorer känts aningen aggressiva och mest gjort ont. Att man styr denna med kroppens egna muskler är därför ett stort plus då man har mycket kontroll själv.

  Med denna produkt förstod jag också verkligen varför det kan vara värt att lägga mer pengar på en sexleksak. Silikonet på denna är så sjukt slätt, det går inte att jämföra med någon annan silikonleksak jag tidigare haft.

  Det enda negativa är egentligen priset då den är ganska dyr, även om den enligt mig är väldigt prisvärd. Den nya designen sägs passa ännu fler kroppar än deras tidigare. Det finns dock inga garantier att de kommer passa alla och man kan därför behöva prova några av deras andra modeller innan man hittar en som passar. Detta kan tyvärr vara lite kostsamt.

  Jag kan starkt rekommendera denna till dig som vill nå långt med dina prostataorgasmer och som är beredd att lägga ner tiden och arbetet som krävs. Känner du däremot att du bara vill ha något som är snabbt, enkelt och gör jobbet åt dig så finns det bättre produkter för det. Denna är dock väl värd arbetet och när man väl lyckats är det inte jobbigare än med en vibrator.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nya sensationer! Var relativt ny med nummertvå leken, har testat ett par prostatavibratorer tidigare men gav mig inget särskilt. Läste om Aneros och Helix trident skulle vara en bra instegsmodell. Den här lilla pjäsen glider lätt in och sitter som gjutet, helt perfekt passform. Sen är meningen att man med hjälp av sina muskler där nere ska få gung på leksaken. Det krävs lite träning men när man väl lärt sig - OMG! Säger jag bara. Har kommit flera gånger i rad.

  Den är även jätteskön att använda under samlag. Orgasmen blir längre och kraftigare.

  En helt underbar produkt. Tack Aneros!
  5 5 1

  Du recenserar: Aneros HELIX SYN Trident Prostatastimulator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.