Bathmate HydroXtreme5 Penispump

Klicka på en bild för att förstora den

 • Bathmate HydroXtreme5 Penispump 1
 • Bathmate HydroXtreme5 Penispump 2
 • Bathmate HydroXtreme5 Penispump 3

Bathmate HydroXtreme5 Penispump

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 895,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du drömmer om att få en större penis och en kraftfullare erektion, för att på så sätt få ett ännu bättre sexliv, då är Bathmate HydroXtreme5 Penispump den rätta för dig.

  Den är utvecklad av ett prisvinnande designteam, som har gjort den hela 35% kraftigare än tidigare modeller. Oavsett om du vill överraska din partner, eller bara unna dig själv en tillfälligt fylligare och mer långlivad erektion, så kommer pumpen garanterat bli en succé.

  HydroXtreme5 är mycket enkel att använda, och kan användas som den är eller tillsammans med den medföljande handpumpen. Den är tänkt att användas i badet och ska fyllas med vatten, då vattnet hjälper till att skapa ett större vakuum än man får med en vanlig penispump.

  Penispumpen är lämplig till penisstorlekar som mäter max. 12,4 cm i erigerat tillstånd. Pumpen levereras i en fin förvaringsväska tillsammans med olika typer av tillbehör, t.ex. en rem, så den kan använas utan att du ska hålla i den med händerna, och en extra ring för ökad komfort.

  Detaljer

  MATERIAL: Polykarbonat (plast) och gummi.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  PASSAR TILL: Penisstorlekar mellan 7,3 cm och 12,4 cm, med en diameter på max 4,6 cm (erigerat tillstånd).
  LÄNGD: 19,5 cm invändigt.
  DIAMETER: 4,8 cm invändigt.
  OMKRETS: 15,1 cm invändigt.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, tysk m.fl. (innehåller illustrationer).
  MEDFÖLJER: Penispump, förvaringsväska, handpump med slang, extra ring, shower strap, rengöringssvamp, måttband, hänglås, varuprover på glidmedel och en Bathmate handduk.
  OBS! HydroXtreme5 hetter tidigare Hydromax Xtreme X20.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Bathmate HydroXtreme5 Penispump

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.