Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
illustration av en mans rygg och rumpa illustration av en mans rygg och rumpa
Guider
Copywriter
Uppdaterad:18/06/2024

Grunderna för nybörjare: Prostatamassage

Innehållsförteckning

Låt oss fördjupa oss in i den underbara världen av prostata njutning.

Vi svarar på alla dina frågor om den manliga G-punkten: om vad, var och varför.

Tillhandahållande tips, leksaker och tricks så att du kan mjölka prostatan helt torr och potentiellt få den

bästa

orgasmen

i ditt liv.

Vad är prostatan?

Prostatan är en liten valnötsliknande körtel som ligger strax under urinblåsan och framför ändtarmen hos personer som vid födseln tilldelats manligt kön.

Den är en nyckelspelare i fortplantningssystemet och piskar upp en speciell vätska som blandas med spermier från testiklarna och andra körtlar för att skapa sperma.

Denna prostatablandning ger inte bara näring och skydd åt de snabba simmarna utan är också viktig för fertiliteten.

Var sitter prostatan?

Prostatan(1) är en liten körtel som ligger strax under urinblåsan(2), framför ändtarmen och omsluter urinröret som en doughnut.

Det fina med prostatan är att den kan tillfredsställas på en mängd olika sätt.

Du kan stimulera den externt genom att lägga ett stadigt tryck på perineum eller internt genom ändtarmen.

illustration av manlig anatomi som visar prostata och urinblåsa

Varför kallas den för manliga G-punkten?

Prostatan kallas ofta för den manliga G-punkten eftersom den, precis som den kvinnliga G-punkten, är en erogen zon full av nervändar. Det gör den superkänslig för beröring och tryck.

Om du gör en grundlig prostatamassage, kan du bli belönad med fullkroppsorgasmer som är ett helt annan nivå jämfört med penisorgasmer.

Förberedelser för prostatamassage

Det finns några saker du bör vara medveten om innan du dyker ner i anallek:

 • Anallek ska aldrig göra ont: sakta ner eller sluta om du känner för mycket obehag.
 • Parlekens nödvändigheter: ni bör kommunicera både före och efter analleken, t.ex. förväntningar, bekymmer, vad ni gillade och vad ni inte gillade.
 • Det kan bli rörigt: Att utforska livet i bakdörren kan alltid bli lite rörigt, men det finns saker du kan göra för att försöka förhindra eller begränsa röran så mycket som möjligt (nedan).
 • Prostataspel garanterar inte orgasm: du kanske inte har en prostataorgasm första gången eller ens de första gångerna utan några andra former av stimulering.
 • Upphetsning är viktigt: när penis fylls med blod hjälper det till att slappna av vävnaderna och musklerna runt prostata, vilket gör det lättare och bekvämare under aktens gång.
 • Ta dig tiden att leka och utforska: med din penis, dina kulor ellervad som än får dig att gå igång mest.
 • Vi rekommenderar alltid att du duschar minst 30 minuter före en anal akt. Du kan läsa mer om hur man duschar och rengör här.
illustration av 3 män i olika positioner för prostataspel

Så mjölkar du din prostata som ett proffs

Du eller en speciell person kan lokalisera den manliga G-punkten, och du kan välja om du vill använda anala sexleksaker för nybörjare eller arbeta med vad du har (fingrarna).

 1. Börja med att inta en position som du känner dig bekväm i. Några populära alternativ är att ligga på sidan, sitta på huk eller ligga på rygg med benen böjda.
 2. Använd sedan lite analt glidmedel och smörj in både fingret eller leksaken samt runt bakdörren. Använd mer än vad du tror att du behöver!
 3. För sedan långsamt in ditt valda föremål i ändtarmen; om du använder ett finger, försök då att böja det mot naveln cirka 5-7 cm in.
 4. Du ska känna en liten, valnötsstor bula när du når din destination.
 5. Grattis! Du har precis hittat prostatan.
 6. Slutligen kommer vi till den bästa delen: Försök att flytta leksaken eller fingret med cirkulär gnidning, knackning eller stadigt tryck. Gör det som känns bäst.

Om du är tillsammans med en partner ska du inte glömma eftervården - att städa upp tillsammans, mysa, prata eller till och med dela lite snacks kan göra upplevelsen ännu ljuvligare.

Att välja rätt prostataleksaker

Börja i liten skala och satsa på silikonleksaker, som är mjuka, flexibla och perfekta för nybörjare. Leta efter sådana med en böjd form för att enkelt nå prostatan och ett bulbigt huvud för riktad njutning.

Vi rekommenderar att du använder ett set med prostatastimulatorer så att du kan experimentera och gå upp i storlek när du känner dig tillräckligt bekväm för att göra det.

Krydda till det hela med vibrationer, fjärrkontroll eller dubbel stimulering för både perineum och prostata. Oavsett om det är prostataspecifika leksaker, analpärlor för ökad njutning eller buttplugssom utgångspunkt finns det en skattkista av alternativ att utforska.

Leksakerna ska behandlas på samma sätt som fingrarna, de ska rengöras både före och efter - och du ska använda mer glidmedel än vad du tror att du behöver, både på själva leksaken samt runtom kanten av anus.

Glöm inte att välja leksaker med en utsvängd bas så att inget tar sig på ut vilovägar!

Illustration av många olika prostata- och analsexleksaker i orange, svart och blått

Fördelar med prostatamassage

Att regelbundet skämma bort prostatan har en mängd fördelar, till exempel:

 • Ökad sexlust
 • Förbättrad uthållighet
 • Ejakulationskontroll
 • Prostataorgasmer
 • Stresslindring
 • Body Confidence
 • Tidig upptäckt av förändringar

Genom att utforska din bakdörr kan du också få starkare erektioner, bättre uthållighet, helkroppsorgasmer och förbättrad kontroll över ejakulation, och grädden på moset - en rejäl dos endorfiner!

För att sammanfatta det hela

Och där har du det! Du har slutfört vårt booty boot camp genom att förstå prostatans avgörande roll, dess fördelar, leksakerna och teknikerna du kan använda och mer!

Oavsett om du flyger solo eller njuter av upplevelsen med en lycklig person, kom ihåg att närma dig den manliga G-punkten med nyfikenhet, omsorg och ett öppet sinne!

På återseende, trevlig upptäcktsfärd!

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful