TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Buttplug

En buttplug är en perfekt sexleksak för anal stimulering. En buttplug är mycket behaglig att använda, och samtidigt väldigt säker, eftersom den har en stopper i änden som gör att den inte kan tränga upp hela vägen. Våra buttplugs finns i många olika färger, utformningar och material - både för dig som är erfaren, och för dig som är nybörjare inom analstimulering. Hitta din favorit här.

Buttplug - få en fantastisk anal upplevelse

Köp en buttplug och få nya orgasmer

Visste du, att du som man kan uppnå otroligt intensiva orgasmer genom anal stimulering? Män är nämligen så lyckligt lottade, att de kan uppnå vad som kallas prostataorgasmer. Många jämför de orgasmer män kan få vid stimulering av prostatan, med de orgasmer kvinnor upplever när de får g-punkten stimulerad. Det är så lätt att bara fokusera på de yttre delarna, och glömma bort att insidan av kroppen också kan stimuleras.

I anus finns det faktiskt flera tusen nervändar, vilka oftast inte blir stimulerade under sex eller onani. Du har kanske experimenterat med att föra upp ett finger eller två där bak när du står i duschen, eller så har du eventuellt låtit din partner göra detsamma medan du har fått oralsex. Om du har provat på något liknande, då vet du redan att det kan kännas helt fantastiskt att bli stimulerad av något så simpelt som ett finger. Tänk då vad en buttplug kan göra för dig.

Stort utbud att välja mellan

Har du lust att på allvar utforska analstimulering, då är en buttplug en oerhört bra produkt att starta med. Denna typ av leksaker är behagliga att använda och samtidigt väldigt säkra, eftersom de har en fot eller stopper i änden, som ser till att de inte kan tränga för långt in och försvinna upp i dig. Hos Sinful har vi buttplugs både till dig som är erfaren, och dig som är nybörjare på området, för att alla ska kunna hitta en modell som passar dem.

Det är också möjligt att köpa färdiga paketlösningar, där du kan få hem exempelvis tre olika storlekar i en förpackning. På så vis kan du långsamt arbeta dig upp storlek för storlek, tills du är redo att ta dig an den största av dem. Det är ett utmärkt sätt att träna sig på, då det för många kan kännas riktigt överväldigande de första gångerna man provar på anala lekar. Har du tidigare erfarenhet inom anal stimulering, då kan du naturligtvis även hitta en buttplug som passar just din nivå i vårt stora sortiment.

Använd den med en partner

Även om det känns en aning nervöst att lägga fram förslaget, så rekommenderar vi helt klart att du försöker låta din partner ta del av upplevelsen, när du ska använda en buttplug. Det är nämligen inte bara du som kan få glädje av att stimuleras analt, utan det kan även skänka din partner stor njutning. Dels kan din partner själv stimuleras av den, men hen kan också se dig uppleva njutning på ett helt nytt sätt.

Ni kan sätta er ner och tillsammans hitta den variant som passar er bäst, eller så kan du välja att köpa en som en fräck överraskning till nästa dejt. Det viktigaste att tänka på innan du eller ni kör igång, är att ha tillgång till ett bra analt glidmedel för att underlätta när buttplugen ska föras in, eftersom anus inte producerar något naturligt glid. Dessutom bör du alltid ta det lugnt och försiktigt, för att undvika överstimulering och obehag i samband med att din butplugg förs på plats. Se till att ha massor av skönt förspel innan, och känn efter vad som känns mest naturligt och behagligt, innan ni börjar.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL