Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Analpluggar och glidmedel på en glittrig bakgrundAnalpluggar och glidmedel på en glittrig bakgrund
Guider
Author
Uppdaterad:25/04/2022

Så kommer ni igång med analsex

Innehållsförteckning

Analsex är otroligt populärt och något vi ofta får frågor om. Analsex kan ge kittlande, njutningsfulla och intensiva upplevelser, oavsett om du är kvinna eller man.

För kvinnor kan analsex ge en helt unikt härlig upplevelse. Vid analpenetration kan kvinnan nämligen stimuleras i de många känsliga nerverna runt anus och G-punkten samtidigt. Det görs möjligt eftersom slidväggen är tunn och penisen därför kan stöta mot G-punkten under sex.

Även för män kan analsex vara en härlig och väldigt njutningsfull upplevelse. Den anala stimuleringen ger nämligen möjlighet för djupa prostataorgasmer. Prostataorgasmer kan vara väldigt intensiva och om man har tur kan man få flera på rad.

Analsex kan vara en källa till fantastiska upplevelser och ge en ny dimension till sexlivet, och fördjupa intimiteten mellan dig och din partner.

Analpluggar och andra sexleksaker för analen

6 tips till fantastiskt analsex

Vi har samlat våra sex bästa tips som hjälper er att komma igång med analsex.

1. God hygien

God hygien är viktigt när ni vill experimentera med analstimulering och kan göra det lättare av slappna av. Genom att skölja sig därbak med en analdusch kan ni också undvika obehagliga överraskningar under analsex.

Fyll en anal douche med kroppstempererat vatten och applicera lite glidmedel på röret så att du enkelt kan föra upp den.

Kläm ihop douchen så att vattnet försiktigt sprutas upp, och sätt dig på toaletten så att vattnet kan komma ut igen. Upprepa ett par gånger tills vattnet i toaletten är klart.

Tre olika analdouches

2. Slappna av i hela kroppen

Avslappning är avgörande för njutningsfullt analsex. Tala med varandra när ni kommer igång så att ni är överens om hur det ska gå till.

Skapa de bästa förutsättningarna för njutbar analstimulering och analsex med denna anal relax gel från Sinful.

Applicera en lagom mängd på din anusöppning innan du börjar leka, och var inte rädd för att ta mer om det behövs. Låt gelen verka ett par minuter innan sex eller stimulering med sexleksaker, för att den ska hinna uppnå full effekt.

Analpluggar och analglidmedel

3. Gå långsamt fram

Det är viktigt att ni testar er fram i eget tempo när ni börjar med analstimulering så att de anala musklerna får tid att slappna av och ni undviker obehag. Det är bara ni som vet när ni är redo och tillräckligt avslappnade för att kunna njuta av det.

Gå gärna lite för långsamt fram.

Analpluggar, sexleksaksrengöring och analglidmedel

4. Använd glidmedel

Glidmedel är ett måste när ni har analsex eftersom kroppen inte själv producerar sekret i det området.

Ett glidmedel som t ex Sinfuls Anal Glidmedel ger en bra och glidande upplevelse och de bästa förutsättningarna för att kunna njuta av varandra.

Sinfuls analglidmedel är vattenbaserat och kan användas tillsammans med sexleksaker i alla olika material.

Analglidmedel trycks ut i en hand

5. Använd sexleksaker

Analsexleksaker kan vara en riktigt bra idé, oavsett om ni provar analsex för första gången eller om ni har testat det några gånger tidigare.

Det kan vara en riktigt bra idé att börja med analsexleksaker innan du har analsex, men det är såklart också ett perfekt tillbehör även för dig som inte är nybörjare på anala lekar. 

Analsexleksaker, som t.ex. Sinful BumBum Analplugg Set, gör det möjligt för er att vänja er vid anal stimulering innan ni börjar med penetration. Det kan göra starten lite behagligare, eftersom kroppen gradvis vänjer sig vid mer fyllighet.

Förvaring med analsexleksaker

För många är invänjningen ett måste och ni kan behöva experimentera med analstimulering flera gånger innan ni går vidare till penetration. Det är helt naturligt, så njut av leken på er nivå och känn er inte stressade om det inte känns rätt att avancera.

Analleksaker som analpluggar är också perfekt om ni redan har erfarenhet av analsex och bara vill variera stimuleringen lite.

Glidmedel på en analplugg av glas

6. Rengör dina sexleksaker efter bruk

Analsexleksaker ska alltid rengöras efter användning för att garantera en god hygien. Rengöringen säkerställer dessutom att era analsexleksaker är redo nästa gång begäret infinner sig.

Vi rekommenderar att ni använder antibakteriell sexleksaksrengöring som t ex Sinful Clean till era analsexleksaker för att ge en effektiv och skonsam rengöring.

Sexleksaksrengöring och en analplugg

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful