Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
 • Snabb och diskret leverans
 • Fri frakt vid köp över 700 kr
Person håller en lila sexleksak i handen medan hon står framför en rosa bakgrundPerson håller en lila sexleksak i handen medan hon står framför en rosa bakgrund
Nyheter
Content Specialist
Uppdaterad:30/10/2023

SVEA x Sinful - Den perfekta matchningen

Minst en gång i veckan onanerar 28 procent av alla kvinnor i Sverige. Gör du?

Flertalet tror att kvinnor inte onanerar lika ofta som män. Men många kvinnor gör just det - och det är helt normalt. Därför är det viktigt att vi pratar öppet om sex, njutning och kvinnlig onani.

Den svenska sångerskan och låtskrivaren SVEA tycker också det. Och vi är superstolta över att vi samarbetar med henne.

Många av SVEAs låtar handlar om sex, sexualitet och relationer. Som de tre stora hitsen "Complicated", "Body Talk" och "Effort" till exempel.

SVEA representerar en ung generation som på många sätt leder vägen när det gäller att prata öppet om sex och onani. Det är därför vi ser samarbetet som en match made in heaven.

Personen ligger på rygg i en säng, håller en röd bok i sina händer och en sexleksak ligger bredvid henne

En liten lila glädjespridare

Sinful och SVEA tror att kommunikation är vägen till ett bättre sexliv. Vi måste stå upp för oss själva och vår sexualitet. Och våga prata med både vår partner och våra vänner om sex och onani.

Både vi och SVEA vill sätta fokus på kvinnors njutning och att normalisera att kvinnor såklart också onanerar.

Den nya SVEA x Sinful French Kiss vibratorn är en kraftfull tillfredsställare i lila som ger din kropp den njutning den förtjänar. Varje centimeter av ditt mest intima område får djupa vibrationer och mjuka smekningar - men din klitoris får lite extra uppmärksamhet.

Vibratorn är designad för att efterlikna samma sköna känsla som du får från en ivrig mun. Läpparna och tungan samarbetar för att skämma bort din klitoris och resten av vulvan. Med det praktiska handtaget placerar du enkelt vibratorn så att du helt säkert träffar de höga tonerna, varje gång.

Om man vill sätta fokus på självnjutning och kvinnlig onani, att klittra mer, så är SVEA x Sinful French Kiss det perfekta valet.

En lila sexleksak ovanpå en fot med en vit strumpa på

Let's Talk About Sex

Vill du lära känna SVEA lite bättre?

I videon pratar hon med sin vän, DJ:n Christian, om kommunikation, sex och onani. Hon berättar öppet och ärligt om hur hon pratar både med sin familj och sina vänner om sex och sexleksaker. Bland annat om den gången när hon fick sin pappa att köpa en vibrator till sin mamma i julklapp. Härligt, eller hur!

Vad du inte visste om SVEA

SVEA skrev på sitt första skivkontrakt när hon var 17 år. Sedan dess har den svenska sångerskan och låtskrivaren nått stora framgångar både i och utanför Sverige. De egna låtarna och de olika samarbeten som hon har varit med i, inklusive hennes samarbete med den danska stjärnan Alexander Oscar och den franska duon Ofenbachhar, har streamats över 120 miljoner gånger.

Under året har SVEA släppt flera singlar inför sitt kommande debutalbum, som förväntas släppas 2024. Hon har också uppträtt på över 35 spelningar i Europa - inklusive stora nordiska evenemang och festivaler som Lollapalooza, Southside Festival, RixFM festival, Battiti Live, Swiss Music Awards, Friday Rock i Tivoli, SPOT och AiaSound.

Varje månad lyssnar mer än 1,8 miljoner människor på SVEAs musik på Spotify. Många av hennes låtar handlar om sex, sexualitet och relationer - ämnen som hon tycker det är viktiga att prata om. Hennes tre hits "Complicated", "Body Talk" och "Effort" är alla bevis på det.

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Fri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful