Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
 • Snabb och diskret leverans
 • Gratis frakt - Endast idag!
Man och kvinna tittar varandra i ögonenMan och kvinna tittar varandra i ögonen
Guider
Sexual Wellness Specialist
Uppdaterad:01/12/2021

Underbara december: Hur man bibehåller intimitet i december

Innehållsförteckning

December är äntligen här! Julmusik spelas, grandoften hänger i luften, betalkortet är tunt och åh, just det, återigen hör vi smågnabb om vems jobb det var att köpa en present till farbror John, och om vi kanske kunde skippa brunkålen i år?

Hallå, kan vi snälla spola tillbaka till julmusikdelen? Jag menar, vore det inte härligare om vi kunde dra ut på den mysiga stämningen och få njuta av den under hela denna hektiska månad?

Jag gissar att svaret är ja för de flesta av oss, men den stora frågan är: HUR?

Jo, det är precis den frågan vi ska besvara i det här blogginlägget, åtminstone när det kommer till stämningen i sovrummet – för farbror John och presenterna kan jag tyvärr inte hjälpa dig med.

Man och kvinna ligger i sängen och håller om varandra

Sänk ribban

Den enklaste vägen till framgång är ofta den kortaste. När allt kommer omkring, varför inte göra det så enkelt för dig själv (och din partner för den delen) som möjligt?

Vi vet alla att december är en månad med att-göra-listor, förberedelser och höga förväntningar kring hur högtiden och speciellt den stora dagen borde se ut.

Släpp dem!

Lättare sagt än gjort, vi vet.

Om du inte kan släppa dem helt, försök åtminstone parkera dem utanför sovrumsdörren. Utse ditt sovrum till en helig plats. Om du och din partner ska kunna njuta av lite fysisk och känslomässig intimitet denna julsäsong måste ni prioritera att spendera tid med varandra.

Använd ditt sovrum som en plats för att ladda batterierna – både med sömn och intimitet. För har du inte hört att när du vaknar utvilad efter en kväll av interna skämt, passionerade kyssar, tillgivenhet och kanske till och med en orgasm eller två, då ser disken, matvarorna och presentinslagningen så mycket mer hanterbar ut?

Vi har helt enkelt mer energi och uthållighet när våra intimitetsnivåer är fyllda till brädden.

Det för oss dock tillbaka till frågan som vi började med. Nämligen hur?

HUR kan vi fylla på våra intimitetsnivåer?

En halvöppen presentask på en grön bakgrund

En intimitetspåfyllning

Återigen är den enklaste vägen till framgång också den kortaste.

Om du är osäker på vad din partner behöver mitt i julkaoset – fråga. Och om din partner inte redan har frågat dig – berätta.

Så enkelt är det.

Eller åtminstone är det så enkelt om ni båda vet vad ni behöver.

Om du inte gör det (eller om du bara är nyfiken), låt oss dyka djupt ner i våra julstrumpor som är fyllda med inspiration och ge dig några idéer hur du kan fylla på din intimitetsnivå i december.

Julglitter och underkläder

Om du, kära läsare, har välsignats med ett par bröst och en vagina, eller om din partner har det, så är utbudet av sexiga underkläder verkligen enormt. Vår julshop är full av underkläder som är perfekta för en förförisk december.

Röda underkläder på en säng

En del människor tycker att det är ganska enkelt att klicka sig igenom utbudet av olika stilar, hitta rätt storlek, beställa och sen packa upp. Voilà – på nolltid har de lyckats samlat på sig ett nytt lager av julgodis.

För andra krävs det lite mer eftertanke.

Kommer det att se bra ut på min kropp? Kommer de att vara i min storlek? Vad kommer min partner att tycka? Jag ser inte ut som modellen. Mina bröst är inte så stora och min rumpa är inte så fast. Det här är bara några av de tankar som ofta dyker upp i våra huvuden.

Låt oss ta en titt på dem en efter en.

Kommer det att se bra ut på min kropp? Du har förmodligen en bra uppfattning om vad du vill visa upp mest och vad som normalt passar dig. Tänk på vad du vanligtvis tittar efter när du köper underkläder och försök hitta en passform du redan känner till, speciellt om det är första gången du köper sexiga underkläder. Gå inte på det osäkra kortet nu – du har ju nyårsafton där du kan slå på stort.

Kommer de att vara i min storlek? Vi har ett otroligt brett utbud av storlekar på lager. Vi har underkläder i storlekar från XS till Plus Size och de flesta märken har storlekstabeller i produktinformationsdelen på varje sida. Många stilar kommer i ett stretchigt och/eller justerbart material så att du alltid kan ändra passformen när du väl har fått den på dig.

Jag ser inte ut som modellen! Nej, lyckligtvis ser du ut som dig själv – personen din partner föll pladask för, inte modellen!

Mina bröst är inte så stora och min rumpa är inte så fast! Kanske inte, men då finns vi här för att säga: strunt i det! För när du hittar det perfekta setet för dig kommer du att upptäcka att det hjälper till att ta fram det bästa med just din kropp. Eller ditt sinne. Eller båda, faktiskt.

När du själv kan inse hur vacker du är kommer hela din hållning att förändras och du kommer att börja föra dig annorlunda. Och detta har en mycket större effekt på din partner än vad ditt dekolletage eller din rumpa har.

Blond kvinna med svarta underkläder i en säng

När godsakerna har packats upp

När det perfekta underklädessetet har anlänt är du redo för nästa steg i ditt intimitetsäventyr: att förföra din partner!

Alla förväntningar har redan parkerats utanför sovrummet, så när du väl kliver in genom den där dörren iklädd elegant spets, sexiga band, oskyldiga volanger och kanske till och med en tomteluva, har stämningen redan förbytts till mysig och intim.

Förutom att glädja din partner genom att se helt fantastisk ut, finns det många andra fördelar med ett drag som detta:

 • Det kommer inte att vara svårt för din partner att förstå vad din avsikt är för kvällen
 • Du gör något aktivt för att få igång din partner
 • Du visar förtroende för din partner genom att göra något som kanske får dig att känna dig sårbar
Kvinna i röda underkläder sitter på en säng med en tomteluva på huvudet

När du väl har klätt på dig dina underkläder finns det inga regler för hur saker och ting ska utvecklas sen.

Du kanske känner för att ge din partner en liten lapdance vid sängkanten, eller behålla dina underkläder på när ni börjar utforska varandras kroppar. Eller så kanske du upptäcker att din partner helt enkelt inte kan få av dig trosorna snabbt nog.

Låter fantastiskt, eller hur? Det är för att det är fantastiskt. Oavsett vad du hittar på och om det blir en succé eller inte, kommer just det faktum att du ansträngde dig, att lysa upp ditt kärleksliv som ljusen på en julgran.

Från jäkt till julfrid

När tiden är knapp (och vi vet att den är det i december) överträffar kvalitet kvantitet.

Det kan vara svårt att vara närvarande och ge sig själv hän i stunden när du vet att du fortfarande behöver springa ut och köpa julskinka. Du fruktar redan din svärmors passivt-aggressiva kommentarer om risgrynsgröten, och hur är det med alla de mejl du fortfarande behöver ta itu med i din inkorg innan du kan logga ut och njuta av julen med gott samvete?

Med allt detta som susar runt inuti din skalle är det inte lätt att hitta tid för romantik, och när du lägger huvudet mot kudden känner du mer för att fånga Z:an än att jaga efter O:n.

Lyckligtvis finns det ingen regel som säger att du absolut MÅSTE resa bort under en hel helg till något sunkigt B&B i utkanten av en annan stad för att tända den där lågan igen.

Lite räcker långt. Riktigt långt, faktiskt.

Låter inte tio minuter av efterlängtade passionerade kyssar så mycket bättre än ett maratonlopp i dubbelsängen medan ditt sinne distraheras av deadlines och julskinka?

Ljushårig kvinna tittar ut under ett täcke

Flirt och förspel i din julstrumpa

Det kan vara så lätt att glömma förspelet när det är stressigt. Eller att tänka på det som något ni bara behöver skynda er igenom innan ni kan komma fram till det ni faktiskt är ute efter. Själva sexet.

Ääääh, fel!

Till att börja med är allt sex riktigt sex. Och för det andra är förspel och flirtande så otroligt härligt.

Försök att tänka tillbaka på din tonårsförälskelse. Din första pojkvän eller flickvän. Din första kärlek. Kommer du ihåg den där pirrande känslan i magen när era händer nuddade varandra? Hur världen omkring dig bara försvann när ni kysstes? Hur hela din kropp darrade när ni smekte varandra i soffan innan dina föräldrar kom hem från jobbet?

All den där elektriciteten och spänningen. Det är det vi vill väcka till liv igen.

Svaret? Förspel, mina damer och herrar.

Försök att släppa tanken om att förspel är sådant som bara händer i sovrummet när ljuset är släckt och att ni måste följa samma procedur varje gång. Ni kysser lite, smeker lite och fumlar runt tills ni är redo för samlag.

Det måste finnas ett annat sätt, eller hur? Absolut, det finns massor!

Flirtandet kan börja direkt från det ögonblick ni vaknar och sedan pågå hela dagen utan att kräva så mycket av varken dig eller din partner. Det kan vara lite mer än en lustfull blick i badrummet eller ett sexigt sms på lunchrasten.

Enkla saker som dessa räcker för att förändra hela energin och dynamiken mellan dig och din partner, och allt som krävs är en minut här och fem minuter där för att uppmärksamma varandra.

Kvinna kysser man på kinden

Tre förföriska förslag för att öka er intimitetsnivå

När du väl har bemästrat konsten att flirta och förföra under dagen kommer det att vänta en riktigt härlig belöning.

Det kan vara sex. Absolut.

Men det kan också vara ännu mer förspel – och för det har vi tre typer av erotiska produkter som du kan testa för att piffa till det ännu mer. Det är ett utmärkt sätt att göra upplevelsen ännu roligare. Det är trots allt december, eller hur?

1. Massage

Kanske en massage kan verka lite mesigt, eller något du förknippar med nackkramper och muskelspänningar. Men det vi pratar om här är en riktigt härlig julstund som du inte alls har några problem att sjunka in i.

För att se till att upplevelsen blir extra njutbar är det viktigt att du tar dig tid att få till rätt stämning. Så överväg att skicka några sexiga sms till din partner under dagen för att teasa om att det väntar trettio minuter av ren njutning vid hemkomst.

Sätt på en avkopplande spellista, tänd några ljus eller kanske till och med lite rökelse, byt lakan och så vidare. Du fattar poängen.

Se till att även använda en grym massageolja eller ett massageljus så att händerna glider lätt över din partners hud när du smeker, klämmer och masserar hela kroppen. Använd långa, mjuka drag från topp till tå på båda sidorna och ryggen.

Var uppmärksam på din partners andning under tiden och se om du kan urskilja när en viss rörelse känns extra njutbar. Och kom sedan ihåg de där speciella punkterna nästa gång du vill få igång din partner eller säkra en extra stor julklapp.

Kvinna får ryggmassage av en man

2. Spela ett spel

Skumma nu inte förbi den här delen bara för att din partner börjar tjafsa varje gång han eller hon förlorar på Monopol!

Oavsett om du älskar brädspel eller helst undviker dem i så stor utsträckning som möjligt förutom om du skulle befinna dig i en stuga i skogen utan Wi-Fi-anslutning, är erotiska spel ett perfekt sätt att komma närmare din partner.

Det finns enkla kortspel på marknaden med förslag på nya positioner att prova när du får femton minuters lugn och ro innan du ska börja göra dig redo för jobbet.

Och det finns brädspel med poängräknare och regler som får det att hetta till ordentligt under dejten.

Det kan vara svårt att komma på nya erotiska aktiviteter eller intimitetsfrågor, men grejen med parspel är att de erbjuder stora möjligheter att lära sig mer om varandra – både fysiskt och känslomässigt. Det gör dem dessutom till en riktigt bra julklapp!

Ett par sitter och spelar brädspelet Monogamy

3. Njutning på avstånd

Fjärrstyrda sexleksaker har många egenskaper, men en av de absolut bästa är att de är perfekta för underbara förspel.

Du kan bära eller använda din favoritprodukt och sedan ge fjärrkontrollen till din partner med ett snuskigt leende på läpparna.

Att byta kanal har aldrig varit roligare!

För kvinnor ligger äggvibratorer som Amaysin Ribbed Love oftast högst upp på önskelistan.

Äggvibrator med fjärrkontroll som hålls i ett par händer

Applicera lite vattenbaserat glidmedel av god kvalitet, för in ägget i slidan och sedan kan det roliga och njutningsfulla börja. Dessa ägg kan förvandla även de tråkigaste hushållssysslorna till ett ångande hett förspel. Och om din partner är sugen kan du till och med ta med dig det roliga ut ur huset.

Mataffären under rusningstid, julfesten på jobbet eller en julsångsföreställning på det lokala torget kan alla förvandlas till en helt egen erotisk lekplats.

Och ägget kan naturligtvis också avnjutas i sovrummet. För det över klitoris när ni smeker varandra eller under oralsex. Eller använd fjärrkontrollen för att växla mellan inställningarna medan din partner är helt fokuserad på att tillfredsställa dig.

Även om äggvibratorer i teorin kan användas på penisskaftet kan du också hitta fjärrstyrda sexleksaker speciellt för män.

Namnet är Bond. We-Vibe Bond.

Den här stygga lilla prylen är på ett hemligt uppdrag och målet är rent och ohämmat nöje.

Penisring med fjärrkontroll och telefon

Denna vibrerande penisring är designad för att sitta runt roten av penis under längre perioder åt gången. Inte alls som en vanlig penisring som man har på sig under samlag. Nej, nej, inte alls, den här kan sitta på under hela dagen.

Osäker på om du kommer att gilla det? Okej, föreställ dig då detta:

Du går upp, duschar, sätter på We-Vibe Bond på din penis, klär på dig, äter frukost, hoppar in i bilen, slår dig ner på kontoret och ser hur mejlen börjar strömma in... men så plötsligt känner du ett eggande surr nedanför.

Med hjälp av appen kan din partner kontrollera vibrationerna på penisringen även om ni inte är fysiskt nära varandra. Som sexting på steroider!

Din partner kan även använda den trådlösa fjärrkontrollen när ni är i varandras sällskap och frikopplade från era skärmar. Oavsett hur du bestämmer dig för att använda den kommer du att upptäcka att det kan vara otroligt erotiskt att ha eller att avstå från kontroll.

Föreställ dig bara att något så enkelt som en vibrerande penisring faktiskt kan stärka bandet mellan er. Och det gäller naturligtvis även under årets resterande elva månader.

Man och kvinna ligger under ett täcke i en säng

Slutet på vårt juläventyr

Fortfarande här? Grymt!

Låt oss avsluta med att göra en lång historia kort:

 • December är en hektisk månad, så det känns alltid skönt när vi kan hitta lite extra tid för varandra
 • Intimitet och erotik behöver inte vara vare sig komplicerat eller tidskrävande
 • Det finns många sätt att komma ännu närmare varandra

Och om denna december slutar med att bli en lång sträcka av gråa hår och svärföräldrar, kom bara ihåg att det är helt okej. Rom byggdes inte på en dag och vi vet alla att svärföräldrarna inte är riktigt så dåliga som vi tror!

Det kan vara nästa helg, nästa semester eller nästa år som dina intimitetsnivåer behöver en ordentlig påfyllning igen.

Men oavsett om vi ses på Sinful.se redan imorgon eller någon annan gång i framtiden, så vill vi önska dig och din partner en riktigt god jul!

Njut!

Fler artiklar

  Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  Snabb och diskret leverans
  Gratis frakt - Endast idag!
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful