Fjärrstyrda Sexleksaker

Med fjärrstyrda sexleksaker kan ni göra sexleksaker till en del av era gemensamma sexuella upplevelser. Fjärrstyrda sexleksaker finns i en uppsjö av varianter, och i den här kategorin har vi samlat ett pärlband av produkter ni som par kan använda tillsammans, när vi vill utforska varandras sexuella fantasier. Prova till exempel den prisbelönta We-Vibe Sync, eller andra parleksaker från We-Vibe eller LELO

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (7)
Amaysin (3)
Anal Fantasy Collection (1)
B Swish (3)
B-Vibe (3)
Bang! (3)
Baseks (4)
Bathmate (1)
Beauments (2)
CalExotics (3)
Colt (2)
Crush (1)
Fantasy for Her (5)
Fifty Shades of Grey (6)
Frisky (1)
GoGasm (2)
Kiiroo (1)
Lelo (6)
Lovense (1)
Magic Motion (1)
Marc Dorcel (4)
Master Series (2)
Mjuze (1)
Nalone (2)
Nexus (7)
Ohmibod (2)
Optimale (1)
Pretty Love (1)
Realov (1)
Rends (1)
Rocks Off (5)
Satisfyer (5)
Screaming O (3)
Sevencreations (1)
Sinful (7)
Strap U (1)
Svakom (2)
Tailz (1)
Tickler (1)
Velve (1)
We-Vibe (7)
Whisperz (2)
Womanizer (1)
You2Toys (4)
Zalo (1)
Visa alla
Visa alla 123 produkter
Du har sett 48 av 123 produkter
Ladda fler

Fjärrstyrda sexleksaker för er gemensamma njutning

Ha kul med fjärrstyrda sexleksaker

Det finns många sätt man kan piffa till sitt sexliv på, en del enklare än andra. Några tycker det räcker med att man själv, eller ens partner, börjar klä sig lite sexigare. Andra anser att lite extra romantik och överraskande blommor då och då, är allt som behövs. Men för en del är sådana saker helt oviktiga. För dem handlar det istället om att sätta lite extra krydda på vardagen, och då talar vi inte om sockersöta saker.

Det är här en fjärrstyrd sexleksak kan smyga sig in i bilden. Fjärrstyrda sexleksaker gör det nämligen möjligt för er att utforska varandras sexuella preferenser, och inte minst gränserna för hur långt ni vill och vågar gå. Låt den ena partnern ha själva sexleksaken, medan den andre tar hand om fjärrkontrollen. Sen är det bara att vänta och se hur lång tid det går, innan ni inte kan hålla fingrarna ifrån varandra av ren kåthet. Vi kan nästan lova, att en fjärrstyrd sexleksak kommer bidra till upplevelser ni aldrig glömmer.

Använd tillsammans eller var för sig

Fjärrstyrda sexleksaker behöver inte vara något ni enbart använder var för sig, eller där bara den ena partnern blir stimulerad. I den här kategorin hittar ni nämligen även parvibratorer, som har utvecklats speciellt för att stimulera båda parterna under samlag. Prova till exempel de populära We-Vibe produkterna, som i många år har varit en storfavorit hos just par. De stimulatorer som har utvecklats för att användas vid samlag, stimulerar i regel både mannen och kvinnan, vilket innebär att ni båda får en skön upplevelse.

När vi säger att ni kan använda fjärrstyrda sexleksaker var för sig, då innebär det inte nödvändigtvis att det enbart är stimulerande för den partnern som mottar vibrationerna. Det kan vara minst lika upphetsande för den person som håller i fjärrkontrollen. Den personen håller ju sin partners lust och njutning i sin hand, bokstavligt talat, och därmed är det också den personen som bestämmer när den andre får lov att komma.

Fjärrstyrda sexleksaker i flera utgåvor

Det finns mängder av olika sorters fjärrstyrda sexleksaker, och i den här kategorin kan ni hitta ett varierat utbud, som kan stimulera er på olika vis. En av de mest välkända varianterna, är förmodligen det så kallade vibratorägget. Kvinnan kan föra upp ägget i slidan, och därefter kan man via den tillhörande fjärrkontrollen styra hur mycket eller lite det ska vibrera. De kan vara otroligt upphetsande att leka med, och de kan också bli ett kul tillskott när ni går ut på krogen, eftersom inga andra vet vilka fräcka lekar ni håller på med.

Men det finns naturligtvis även fjärrstyrda sexleksaker, där det är mannens stimulering som står i fokus. Ett exempel på sådana, är fjärrstyrda prostatastimulatorer, som inte helt oväntat stimulerar hans prostata. De kan självfallet också användas på egen hand, men om din partner ska få känna av hur det känns att ge dig stimulering utöver det vanliga, så kan du testa att räcka över fjärrkontrollen.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se