Penisring Med Vibrator

En penisring med vibrator är en liten men mycket effektiv sexleksaker, som är lika effektiv som en penisring utan. För många ger den rent av bättre resultat. Det är den perfekta produkten för dig som gärna vill prova något nytt till sex eller onani, men inte vill att det ska bli alltför galet. Se hela utbudet av penisringar med vibrator på den här sidan.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Egenskaper
Appstyrd (8)
Batteridriven (31)
Fjärrstyrd (13)
Hollow (2)
Justerbar (2)
Reselås (1)
Splashproof (11)
Thrusting Function (1)
Uppladdningsbar (47)
Vattentät (48)
Vibrating (78)
Material
ABS-plast (1)
Elastomer (1)
Elastomex (1)
Jelly (1)
Ocean-bound PP plastic (1)
Silikon (66)
TPE (5)
TPR (2)
Märke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (3)
baseks (8)
Bathmate (3)
Beauments (1)
BeauMents (1)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Dorcel (2)
Durex (2)
EXS (1)
Fantasy C-Ringz (2)
Frisky (2)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (4)
Hueman (1)
Je Joue (1)
King Cock Elite (1)
Lelo (1)
LELO (2)
Love To Love (1)
Magic Motion (1)
Malesation (1)
Mr. Membr (1)
Nexus (1)
ohhcean (1)
OhMiBod (2)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (5)
Screaming O (1)
Sinful (13)
Svakom (2)
TENGA (1)
Trinity Vibes (3)
We-Vibe (3)
You2Toys (1)
Visa alla 82 produkter
Du har sett 48 av 82 produkter
Ladda fler

Penisring med vibrator - en liten sexleksak för din njutnings skull

Penisringvibrator åt dig

Många tror felaktigt att det bara är kvinnor som kan ha glädje av en vibrator, vilket är så långt ifrån verkligheten som det går att komma. De flesta män kan nämligen också njuta av de pirrande och kittlande förnimmelser, som vibrationer ger upphov till. Från små skälvande darrningar som knappt märks, till riktigt kraftig stimulering som gör det svårt att hålla igen orgasmen.

Du kan med fördel experimentera lite med olika typer av vibrationer, för att hitta vad som fungerar bäst för dig. En penisring med vibrator är något som väldigt många män upplever är oerhört skönt. Inte bara för dem själva, utan också för deras partner. Vibrationerna kan nämligen kännas extra djupa, tack vare ringens placering runt penisroten. Det betyder att vibrationerna kommer vara kraftigast nere runt skaftet, men beroende på hur stark den penisringvibrator du har valt är, kan du känna av dem hela vägen upp i ollonet.

En penisring med vibrator gynnar båda könen

Även om det i första hand är du som kommer kunna märka den direkta effekten av en penisring med vibrator, så kommer din partner också att gynnas av de fräcka vibrationerna. Beroende på vilken position ni har sex i, så kan de nämligen komma till att träffa henne där de kittlar som allra skönast. Därmed bidrar de till att ni båda två får en helt exceptionell stimulering, helt olik allt annat ni har provat på tillsammans tidigare.

En extra bonus, som gynnar er båda, är att en penisring med vibrator hjälper till att ge dig en hårdare erektion, som dessutom håller längre. Det kan ge er chansen att njuta av varandra ännu mer och under ännu längre tid än ni kanske normalt skulle få möjlighet till. Och vi vågar nästan lova, att det kommer din bättre hälft också sätta stort pris på.

Hitta rätt penisring med vibration

En penisring med vibrator kan vara en utomordentlig startpunkt, för dig som inte har provat på särskilt mycket när det kommer till sexleksaker. Många betraktar det som en form av nybörjarleksak, där det är svårt att göra några direkta fel. What you see is what you get. Hos Sinful kan du naturligtvis även hitta andra typer av erotiska produkter, en del mer avancerade än andra. En del är tänkta att användas tillsammans med en partner, medan andra uteslutande är för sololekar.

Ska du uppgradera “verktygslådan” med ny utrustning som kan göra ert sexliv ännu mer spännande, kan du garanterat hitta det du söker hos Sinful. Vi har allt från de bästa och mest populära masturbators, till sexiga kostymer för utklädning och andra erotiska tillbehör. Det kan garanterat sätta lite extra piff på sexlivet. Vårt mål är att ge folk möjligheten att uppleva vad det innebär att få bättre sex med sexleksaker. Därför kan du hitta något för alla smaker i vårt stora sortiment. Vill du inte ha en penisring med vibration, då kanske en av de andra modellerna passar dig bättre. Det finn flera olika typer, med olika funktioner och t.o.m. olika material. Så titta runt lite och hitta din favorit.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se