Crave Vesper Halsband med Vibrator Silver

Klicka på en bild för att förstora den

 • Crave Vesper Halsband med Vibrator Silver 1
 • Crave Vesper Halsband med Vibrator Silver 2
 • Crave Vesper Halsband med Vibrator Silver 3
 • Crave Vesper Halsband med Vibrator Silver 4

Crave Vesper Halsband med Vibrator Silver

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 069,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du ha en vacker och exklusiv klitorisvibrator utöver det vanliga? Då är Crave Vesper perfekt för dig.

  Vesper är världens första luxuösa och uppladdningsbara vibratorhalsband vars design är så diskret att folk tror att det är ett elegant smycke.

  Men låt dig inte luras, för bakom Vespers vackra yttre döljer sig en effektiv och tystlåten vibrator som kan skänka stor njutning.

  Halsbandet har fyra olika vibrationsprogram, tre kontinuerliga och ett pulserande, som du enkelt växlar mellan med hjälp av den lilla knappen på vibratorns baksida.

  Själva vibratorn är tillverkad i rostfritt stål som är slitstarkt och vidhåller den snygga silverfärgen.

  Crave Vesper laddas med den medföljande USB-kabeln.

  Halsbandet är 66 cm långt och tillverkat i nickel- och rostfritt stål. Vibratorn är 9,7 cm lång och har en diameter på 0,8-1,3 cm. 

  Detaljer

  MATERIAL: Rostfritt stål..
  NICKELFRI: Ja.
  LÄNGD, VIBRATOR: 9,7 cm.
  DIAMETER: 0,8-1,3 cm. 
  LÄNGD, HALSBAND: 66 cm.
  VIBRATIONER: 4 program (3 kontinuerliga, 1 pulserande)
  VIBRATIONSTID: 50 min på hög intensitet, 70 min på mediumintensitet och 90 minutter på låg intensitet.
  UPPLADDNINGSBAR: Ja (USB-laddare ingår)
  LADDNINGSTID: 1,5-2 timmar.
  VATTENTÄT: Nej, ska inte täckas av vatten men kan sköljas. 
  TYSTLÅTEN: Ja
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelsk

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Rostfri dröm Jag älskar rostfritt och var ute efter något litet och smart. Fann denna och var lite skeptisk till den men kände att oavsett vilket så var det en så kul grej med ett vibratorhalsband. Har dock inte använt den som det, pga att den är alldeles för lätt att trycka på av misstag. Knappen borde ha varit av metall också som resten av produkten, och placerad nånstans där den inte är så lättåtkomlig. Första gången jag använde den kom jag inte och tyckte den var svår att använda då den täcker så liten yta och lätt glider omkring. Sen fick jag till snitsen och nu är jag beroende av den. Vibrationerna är perfekta och inte en massa onödiga varianter som bara känns lame. Produkten skriker kvalitét och design när det är som bäst.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Förspelsskoj Jag kan ärligt säga att jag inte förväntade mig mycket från den här produkten för att börja med. Och sen direkt säga att jag blev väldigt förvånad! På ett positivt sätt. Crave är en liten, diskret (duh) leksak med rejäla vibrationer för dess storlek. Av erfarenhet så vet jag att jag behöver oftast rejäla vibrationer om jag ska ha en chans att komma, så det förväntade jag inte mig kunna med denna för att börja med. Men planen var ju förspel! Och för det måste jag säga att denna fina vibratorshalsband är perfekt.

  Min partner, som också har en vulva, uppskattade den också. Misstänker att det vore lite svårt att använda det på tysta allmänna platser, men är man ute i skogen och det är tomt eller någonstans där det är högt musik klarar man sig nog!

  Den är så charmig, jag är på riktigt förtjust i den (och det är tur det, med tanke på priset). Inspirerande också! Ska man ha med den på restaurang och be sin partner smita iväg på toa några minuter för å "värma upp"? Ha på den som en påminnelse om vad som kommer hända efter kvällen? Och med tanke på att den är så pass liten och inte riktigt når rätt punkt för varken mig eller min partner så passar den utmärkt för edge play!

  Jag har bara en kritisk tanke och det är att on/off knappen, trots händigt, känns lite som att den förstör all the aesthetic. Hade valt något annat material som passar bättre in, eller kanske en helt annan lösning. Men ligger knappen gömd så vrider den inte sig så mycket så det är inte en större fara.

  Så ja, här har ni en otroligt snygg vibrator som skulle passa perfekt som första vibrator för någon eller som en romantisk present precis innan en upphetsande dejt. Och så är den ju unisex också!
  5 5 1

  Du recenserar: Crave Vesper Halsband med Vibrator Silver

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *