Minivibratorer

En minivibrator är helt perfekt när du vill ha en liten och diskret vibrator. De passar bra som förstavibrator, men även som komplement till andra produkter. Sin lilla storlek till trots är många minivibratorer väldigt kraftfulla, och beroende på design kan de användas för att stimulera både g-punkt och klitoris. Förvara den i nattduksbordet, eller ha den nära till hands i handväskan för omedelbar njutning när och var du vill.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Egenskaper
Appstyrd (4)
Batteridriven (47)
Bejeweled (3)
Fjärrstyrd (4)
Realistic (1)
Reselås (9)
Splashproof (9)
Uppladdningsbar (82)
Vacuum Function (1)
Vattentät (98)
Vibrating (128)
Material
ABS-plast (48)
Aluminium (2)
Elastomer (1)
PVC (1)
Silikon (73)
Stainless Steel (4)
TPE (2)
TPR (1)
Märke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (14)
B Swish (2)
Bang! (1)
baseks (13)
Belladot (2)
Big Teaze Toys (2)
Bijoux Indiscrets (1)
CalExotics (5)
Crave (3)
Dame Products (1)
Doc Johnson (2)
Doxy (2)
Dream Toys (1)
Durex (1)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (1)
Gaia (1)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (1)
Je Joue (3)
Le Wand (1)
Lelo (3)
LELO (3)
Lovense (1)
Master Series (1)
Nexus (1)
ohhcean (1)
Ohmibod (1)
OhMiBod (1)
Pillow Talk (1)
RFSU (1)
Rianne S (1)
Rocks Off (11)
Romp (3)
Satisfyer (6)
Screaming O (1)
Sinful (24)
Svakom (1)
Tenga (1)
TENGA (4)
TOYJOY (1)
VUSH (1)
We-Vibe (4)
Visa alla 132 produkter
Du har sett 48 av 132 produkter
Ladda fler

Minivibratorer - Diskreta, men effektiva

Minivibratorer för alla behov

Har du aldrig haft en vibrator, eller någon annan sexleksak heller? Välkommen, genom att titta på minivibratorer har du hittat en perfekt startpunkt. Som namnet antyder är det här tal om vibrerande leksaker i lite mindre storlek. Den kompakta storleken gör dem lätta att använda, varför de är perfekta till nybörjare som letar efter sin första vibrator. Större modeller har ofta fler avancerade funktioner, men därmed blir de också svårare att förstå sig på och använda. Det kan verka skrämmande för många, men du ska absolut inte missunna dig den njutning som vibrerande intimprodukter har att erbjuda. Med en minivibrator kan du gradvis vänja dig vid att använda sexleksaker, och således upptäcka nya former av njutning.

Det finns ett hav av olika vibratorer som stimulerar dig på alla möjliga sätt och ställen. Du kan få en minivibrator som ger dig invändig stimulering av g-punkten, så du uppnår de djupaste och mest intensiva av g-punktsorgasmer. Eller en som är lätt att styra, och som därför lätt träffa klitoris där det känns allra bäst. Vill du skämma bort din partner med ett fräckt och förförande förspel? Testa att stimulera honom eller henne här, där och lite överallt. Minivibratorer är lätta att inkorporera i leken, just eftersom de inte tar så stor plats, och låter dig utforska din älskades kropp på ett effektivt och njutbart sätt.

Gör semestern lite skönare

Men det är inte bara nybörjare som kan njuta av en minivibrator. Alla kan få nytta av denna typ av produkter! De är till för singlar och par, nybörjarna likaväl som experterna vars nattduksbord redan är fyllt med erotiska leksaker. Tack vare den kompakta storleken kan du med fördel ta med dig din minivibrator när du ska på semester eller en helgutflykt. Föreställ dig uttrycket i din partners ansikte, när han eller hon öppnar väskan och ser vad du har tagit med till er. Du kan också göra tjänsteresan, eller besökt hos familjen på Öland, lite skönare (och fräckare) med en minivibrator i väskan.

Om du packar med dig sexleksaker i resväskan, då är det en sak du garanterat vill undvika: att bli stoppad i säkerhetskontrollen på flygplatsen. Få saker är så pinsamt som att bli ombedd om att visa upp sin dildo inför en folksamling. Eller nån annan intimprodukt heller för den delen! Är du osäker på om du ska packa ner din minivibrator eller inte, börja med att läsa vårt blogginlägg om sexleksaker till handbanaget. Har du fortfarande frågor efter det, då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De sitter redo vid mail och telefon, och vill mer än gärna besvara alla dina frågor om reselås, hur du tar ur och sätter i batterierna, etc., så att du inte behöver oroa dig för att något går fel på avresedagen.

Liten storlek, stor effekt

Det finns de som felaktigt tror att minivibratorer är lika med mindre stimulering. Det är inte sant. Även om de har en liten storlek, har den inte en liten effekt - tvärtom! Sin kompakta storlek till trots, stimulerar de dig lika bra som de flesta större vibratorer. Du kan alltså få lika kraftiga orgasmer och intensiva sexupplevelser med en liten vibrator som med en stor. På de flesta varianter kan du variera hastigheten och intensiteten av vibrationerna, så du blir stimulerad på det sätt som passar dig bäst. Om du vill ha kraftiga vibrationer i liten och diskret förpackning, då rekommenderar vi att du tittar lite närmare noga på varumärket Baseks. Får produkten lov att bli lite större, då vibrerar vårt utbud av Magic Wands också fantastiskt bra.

På Sinful.se handplockar vi sexleksaker, sexiga underkläder och erotiska tillbehör av högsta och allra bästa kvalitet. Du kan därför vara säker på att du med en minivibrator från vår webbshop får en produkt vars kvalitet, design och funktionalitet är i topp. Vi tror att ju bättre sexleksaken är, desto bättre blir din sexupplevelse, och då spelar det ingen roll om vi talar minivibratorer eller stay-ups. Med en produkt av hög kvalitet kan du vara säker på att du får den bästa möjliga stimuleringen, oavsett om du är solo eller tillsammans med en partner.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se