Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension 1
 • Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension 2
 • Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension 3

Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du känna dig ännu större när ni har sex, så att din partner kan uppleva ännu fylligare stimulans? Då borde ni prova Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension. Den här penissleeven gör härlidheten större, samtidigt som den förstärker erektionen.

  Sleeven är enkelt att använda och träs bara över penis, vilket gör den både större och fylligare. Fantasy X-tensions förlänger din penis med 2,5 cm på längden, och med hela 33% i omkrets. Sleeven kan anpassas på längden genom att klippa av eventuell överflödig hud i bottnen (bör göras innan sleeven träs på).

  Om ni använder sleeven tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel blir upplevelsen ännu skönare för er båda två, samtidigt som den blir lättare att föra in.

  Fantasy X-tensions Perfect är gjord av Fanta Flesh som är ett mjukt och flexibelt material, vilket bidrar till att sleeven har en god passform och upplevs verklighetstrogen för båda parter. Sleeven rengörs enkelt med varmt vatten och mild tvål. Vi rekommenderar även att ni använder lite sexleksaksrengöring efteråt, för att det ska bli så hygieniskt som möjligt.

  Detaljer

  MATERIAL: Fanta Flesh TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT:
  - Längd: 17,5 cm.
  - Diameter: 4 cm (på den bredaste punkten).
  - Djup: 12,5 cm.
  - Inre diameter: 2,5 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Orgasmgaranti
  Fantastisk känsla! Detta är produkten för alla som vill känna sig lite större eller som gillar att bli lite mer uppfyllda! Den är otroligt skön på, ser naturlig ut och känns väldigt bra i också. Materielet, fanta flesh, är väldigt mjukt och värms snabbt, vilket ger en naturlig känsla.
  Det är otroligt upphetsande att känna sig själv större och min partner har njutit väldigt mycket av att jag använt den med glädje. Den sitter på väldigt bra och är relativt lätt att få på. Det blir lite svårt med allt glidmedel på händer och material, men hjälps man åt går det väldigt bra.
  Rekommenderas verkligen. Jag kommer själv att köpa i flera storlekar!
  5 5 1

  Du recenserar: Fantasy X-tensions Perfect 1 Extension

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.