Fantasy X-tensions Perfect 3 Extension

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fantasy X-tensions Perfect 3 Extension 1
 • Fantasy X-tensions Perfect 3 Extension 2
 • Fantasy X-tensions Perfect 3 Extension 3

Fantasy X-tensions Perfect 3 Extension

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du känna dig (ännu) större när ni har sex, så att din partner kan uppleva ännu mer fyllande stimulans? Då borde ni prova Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension. Den här penissleeven gör dig större och förstärker även erektionen.

  Sleeven är enkelt att använda och träs bara över penisen, vilket gör den både större och fylligare. Fantasy X-tensions förlänger din penis med 7,6 cm på längden, och med hela 33% i omkrets. Sleeven kan anpassas på längden genom att klippa av eventuell överflödig hud i bottnen (bör göras innan sleeven träs på).

  Om ni använder sleeven tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel blir upplevelsen mer sensuell för er båda två, och det blir dessutom lättare att föra in den.

  Fantasy X-tensions Perfect är gjord av Fanta Flesh som är ett mjukt och flexibelt material, vilket bidrar till att sleeven har en god passform och upplevs verklighetstroget för båda parter. Sleeven rengörs enkelt med varmt vatten och mild tvål. Vi rekommenderar även att ni använder lite sexleksaksrengöring efteråt, för ännu bättre hygien.

  Detaljer

  MATERIAL: Fanta Flesh TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT:
  - Längd: 22 cm.
  - Diameter: 4,5 cm (på den bredaste punkten).
  - Djup: 12 cm.
  - Inre diameter: 2,5 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fantasy X-tensions Perfect 3 Extension

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.