Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt
 • Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt
 • Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt
 • Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt
 • Flight Fleshlight

Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

529,00 kr

449,00 kr

  Produktbeskrivning

  Fleshlight Flight är en nydesignad serie som är smalare, mer kompakt, stramare och mer raffinerad än vanliga Fleshlights - världens mest populära onaniprodukt för män.

  Sleevet i Pilot är framställd i samma Real Feel Super Skin som andra Fleshlights men med den unika egenskapen att den är genomskinlig. Den har en inre textur med stimulerande räfflor och knoppar.

  Sleevets öppning är neutralt. Med sina 1,3 cm i diameter är den härligt stram och otroligt stimulerande.

  Fleshlight Flight har en skruvfunktion i botten (som en vanlig Fleshlight) så att du kan skapa ett stimulerande vakuum: ju mer du skruvar åt i botten, desto större vakuum bildas det runt din penis.

  I september 2012 vann Flight ett AVN Award för årets "manliga sexleksak".

  Details

  MATERIAL: Real Feel Superskin.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FÄRG, CASE: Sort.
  FÄRG, SLEEVE: Transparent.
  INVÄNDIG LÄNGD: 16,5 cm.
  INVÄNDIG DIAMETER/ÖPPNING: 1,3 cm.
  TOTAL LÄNGD: 20 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Det bästa Fleshlight gjort sedan 2004! Jag har ägt sex olika fleshlights genom åren, och Flight (som lanserades när de öppnade sin webbhandel i Europa) är tveklöst min absoluta favorit – det är definitionen av ett lyxrunk! Till skillnad från “standardmodellerna” så är Flight lite mindre tajt och lite mindre plottrig på insidan så den blir inte sådär jäkla intensiv. Den låter dig bygga upp mot orgasmen mer gradvis och med väsentligt mer och tydligare njutning, istället för att bli a) för mycket för snabbt eller b) irriterande.

  Den enda nackdelen med Flight är dess värdelösa end-cap, som av någon anledning är snedkapad. Det betyder att du aldrig kan ställa den ifrån dig när du är klar – du måste lägga den ner, och då gillar den att rulla iväg. Små problem i det stora hela. :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  WOOOOOW Varför är inte den här ett givet inslag i varje mans personliga utrustning?!
  Jag har aldrig kommit så snabbt och så kraftigt på egen hand förut! Föreställ dig det bästa sexet du någonsin har haft och fördubbla det. Den är THAT GOOD!

  Jag köpte till en fleshlight wash och ett pulver och kan direkt se att det kommer göra att den håller längre. Den mjuka invändiga delen tas ut när man är klar och sköljs tillsammans med lite av washen. Det är ganska enkelt.

  Jag kommer helt klart utöka min samling vid ett senare tillfälle och kan varmt rekommendera ALLA män att ge sig själv en sån här i present!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Överraskande bra Köpte denna som komplement när min fru är bortrest eller har mens eller när jag själv åker iväg på tjänsteresa. Har tröttnat på handen och har länge viljat testa en produkt av det här slaget. Till slut föll valet på denna produkt och jag måste säga att den är riktigt bra! Ger en ganska verklighetsnära känsla och kramar skönt om kuken. Det går självklart aldrig att jämföra mot känslan av en pulserande, varm fitta på en härlig kvinna, men i brist på det så kan jag verkligen rekommendera denna. Enda nackdelen är att man inte kan vända sig om och somna efteråt, utan måste tvätta och rengöra, men så är det ju med all produkter som denna.
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: