Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

529,00 kr

345,00 kr

  Produktbeskrivning

  Fleshlight Flight är en nydesignad serie som är smalare, mer kompakt, stramare och mer raffinerad än vanliga Fleshlights - världens mest populära onaniprodukt för män.

  Sleevet i Pilot är framställd i samma Real Feel Super Skin som andra Fleshlights men med den unika egenskapen att den är genomskinlig. Den har en inre textur med stimulerande räfflor och knoppar.

  Sleevets öppning är neutralt. Med sina 1,3 cm i diameter är den härligt stram och otroligt stimulerande.

  Fleshlight Flight har en skruvfunktion i botten (som en vanlig Fleshlight) så att du kan skapa ett stimulerande vakuum: ju mer du skruvar åt i botten, desto större vakuum bildas det runt din penis.

  I september 2012 vann Flight ett AVN Award för årets "manliga sexleksak".

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Superskin.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FÄRG, CASE: Sort.
  FÄRG, SLEEVE: Transparent.
  INVÄNDIG LÄNGD: 16,5 cm.
  INVÄNDIG DIAMETER/ÖPPNING: 1,3 cm.
  TOTAL LÄNGD: 20 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bästa hittills Tredje fleshlight och klart den bästa. Liten och smidig jämfört med andra modeller. Gillar den neutrala designen. Lite tramsigt med de som försöker efterlikna en kroppsdel. Oerhört skön och tajt och garanterade orgasmer. Enda nackdelen som någon annan också nämnt är det sneda locket som är korkad konstruktion. Nu har jag bara haft sen någon vecka så kan inte uttala mig om kvaliteten men den är rätt tunn jämfört med de större modellerna. Kanske det blir ett problem därav lägre kvalitetsbetyg.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nöjd Hej,

  Väldigt bra produkt överlag, jag kan förklaras som en nöjd kund. Som många andra saker så finns ju alltid för- och nackdelar med olika saker, speciellt materiella sådana. Nedan kommer några + och -, enligt mig själv och min erfarenhet efter att ha ägt produkten drygt en vecka som också använts varje dag, ibland fler än en gång.

  + Stimulerande effekt
  Personligen gillar jag upplevelsen starkt - speciellt med tanke på att man kan göra den tight:are eller mer slappare genom att vrida på reglaget/skruven i botten som då reglerar vakuum suget. När reglaget/skruven är åt draget helt är den som tight:ast och vice versa. När den är som tight:ast så låter den relativt högt då luften pressas en hel del, men det är endast något jag reagerade på i början av mitt brukade, nu efter några dagar tycker jag nästan att det bara är mer upphetsande att det kommer lite extra ljud ifrån den.

  + Lätt att rengöra
  Trodde personligen att det skulle bli väldigt krabbigt och överlag stökigt att göra rent själva silikonet, men det går hur smidigt som helst. 2 minuter under ljummet vatten fungerar hur bra som helst för mig, jag gör rent det med vatten och sedan låter jag det lufttorka. Rekommenderar att alltid ha lite luftström genom silikonet när man förvarar den, alltså dra därför aldrig åt någon ände helt, låt det stå öppet så kan luften strömma igenom så blir det toppen.

  + Diskret
  Svart, elegant och ser nästan ut som en ficklampa av något tjockare slag.

  - Glider lätt
  Ja, vad jag har personligen stört mig lite på är att när man oljat in den och börjat sitt pass så blir det lätt att hela produkten blir otroligt hal. Kunde gärna ha varit några remsor eller så för bättre grepp.

  - Silikonet rivs lätt upp
  Upplever att silikonet lätt går sönder tydligen. Knopparna som finns inne i silikonet har lossnat, nästan alla faktiskt, trots att jag oljat in riktigt rikligt med olja. Tråkigt, men sånt händer att jag. Den fungerar och stimulerar väldigt bra även om knopparna är få.

  Hur som helst så är jag hur nöjd som helst med denna produkt och kan verkligen med säkerhet säga att jag rekommenderar ALLA män att unna sig en sån här, om inget annat en väldigt trevlig present till maken... Helt klart värd att testa!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Super bra! Tyckte denna Fleshlight var super! Aldrig använt någon annan men denna var utmärkt för nybörjare! :D
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bättre än väntat! Ja, så infann sig dagen då jag kände att det var dags att testa ngt nytt och inte köra den gamla vanliga handtrallvisan. Att vara gift innebär inte att det finns behov av mer. Nåväl hemma i huset var det dags att testa. Lite ovant men med rätt glid så blev det bättre och bättre. Den omsluter bra och kändes skön att använda. Ja.. kan bara säga att den används frekvent och låt din partner använda den på dig.-.. Låt den ligga nära till hands och numer används inga händer.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Måste ha! En produkt som denna måste alla män ha. Lätt att använda, skön och hyfsat billig. Rekommenderar starkt!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bra kännnsla Fick sluta jobbet lite tidigare innan frun kom hem. Direkt när jag kom hem testade jag den. Ojoj vilken skön kännsla. Det är inte ett nederlag att som gift ha en sådan produkt. Min fru har sina leksaker och varför ska inte jag ha det då.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Inte som väntat. Tycker inte denna var direkt underhållande. Testvinnare? Känns lite överreklamerat.
  Själva leksaken då. JO - materialet är ok mjuk o fint när man tar i den med händer och fingrar. Men sedan när man ska till o försöka njuta så blir det något helt annat. På tok för tight och inte alls följsam efter organet. Det som ska ge stimulans inuti med nopprar och allt vad det är känner jag inte alls av. Så få mer utav den var jag tvungen att ta ut en del av silikon delen för att få mer känsla av denna produkt.
  Så Nästa blir att gå tillbaka till Chrissy mack's anal version vilket gav mig betydligt mer känsla i mitt tycke.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Det bästa Fleshlight gjort sedan 2004! Jag har ägt sex olika fleshlights genom åren, och Flight (som lanserades när de öppnade sin webbhandel i Europa) är tveklöst min absoluta favorit – det är definitionen av ett lyxrunk! Till skillnad från “standardmodellerna” så är Flight lite mindre tajt och lite mindre plottrig på insidan så den blir inte sådär jäkla intensiv. Den låter dig bygga upp mot orgasmen mer gradvis och med väsentligt mer och tydligare njutning, istället för att bli a) för mycket för snabbt eller b) irriterande.

  Den enda nackdelen med Flight är dess värdelösa end-cap, som av någon anledning är snedkapad. Det betyder att du aldrig kan ställa den ifrån dig när du är klar – du måste lägga den ner, och då gillar den att rulla iväg. Små problem i det stora hela. :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  WOOOOOW Varför är inte den här ett givet inslag i varje mans personliga utrustning?!
  Jag har aldrig kommit så snabbt och så kraftigt på egen hand förut! Föreställ dig det bästa sexet du någonsin har haft och fördubbla det. Den är THAT GOOD!

  Jag köpte till en fleshlight wash och ett pulver och kan direkt se att det kommer göra att den håller längre. Den mjuka invändiga delen tas ut när man är klar och sköljs tillsammans med lite av washen. Det är ganska enkelt.

  Jag kommer helt klart utöka min samling vid ett senare tillfälle och kan varmt rekommendera ALLA män att ge sig själv en sån här i present!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Överraskande bra Köpte denna som komplement när min fru är bortrest eller har mens eller när jag själv åker iväg på tjänsteresa. Har tröttnat på handen och har länge viljat testa en produkt av det här slaget. Till slut föll valet på denna produkt och jag måste säga att den är riktigt bra! Ger en ganska verklighetsnära känsla och kramar skönt om kuken. Det går självklart aldrig att jämföra mot känslan av en pulserande, varm fitta på en härlig kvinna, men i brist på det så kan jag verkligen rekommendera denna. Enda nackdelen är att man inte kan vända sig om och somna efteråt, utan måste tvätta och rengöra, men så är det ju med all produkter som denna.
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: