Vuxenleksaker

Letar du efter lite mer vuxna leksaker? Det hittar du här, där vi har samlat några av de mest populära produkterna. Vuxenleksaker finns i många olika varianter och du kan här finna erotiska varor till både kvinnor, män och par. Du hittar t.ex. onaniprodukter och Clone-a-Willi för män, många typer av dildos och vibratorer för kvinnor, plus en massa parleksaker som du kan använda tillsammans med din partner, allt av hög kvalitet och i vacker design.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
ABS-plast (8)
Elastomer (1)
Nitril (1)
Polyamid (1)
Polyester (1)
PVC (1)
Silikon (20)
TPE (3)
TPR (1)
Egenskaper
Batteridriven (14)
Fjärrstyrd (2)
Reselås (5)
Uppladdningsbar (11)
Vattentät (24)
Längd att föra in
Märke
CalExotics (1)
Creative Conceptions (2)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Fun Factory (2)
GoGasm (1)
Intimina (2)
Joan Ørting (2)
Joydivision (1)
Lelo (2)
Lelo (1)
LovingJoy (1)
Malesation (3)
Marc Dorcel (1)
Master Series (1)
Rocks Off (4)
Satisfyer (1)
Screaming O (2)
Shots Pumped (1)
Sinful (1)
Sportsheets (1)
Tenga (5)
You2Toys (2)
Längd
Diameter
Visa alla 43 produkter
Du har sett 43 av 43 produkter

Vuxenleksaker som passar vuxna smaker

Vuxna vill också leka

Att leka är något man förväntas växa ifrån när man blir äldre. Det tycker vi på Sinful är helt fel. Vi anser att lek och spel tillhör livets enkla nöjen, oavsett hur gammal man är. Det är därför vi specialiserar oss på vuxenleksaker, och hela grunden till att vårt motto är “bättre sex med sexleksaker”. Sex är nämligen en viktig del av vuxenlivet och i den bästa av världar är det både varierat och lekfullt. Vuxenleksaker är ett väldigt vitt begrepp, så vi har försökt dela upp produkterna utifrån om de främst vänder sig till kvinnor, män, par eller dig som gillar lite mer kinky lekar. Men titta gärna igenom alla kategorierna, du vet aldrig var du hittar en vara som väcker din leklust.

Sinful började med två personers önskan om att kunna handla erotiska produkter utan att behöva gå ner i en mörk källarlokal, eller besöka pinsamma webbsidor. Drömmen var att skapa en webbshop med ett stort utbud av högkvalitativa, säkra och lustfyllda sensuella varor för vuxna, där alla kan känna sig välkomna oavsett ålder, kön, preferenser och sexuell läggning. Den drömmen har blivit verklighet. Idag har Sinfuls webbutiker mer än 500 000 kunder i Norden, och vi har även öppnat en engelskspråkig onlinebutik som vänder sig till resten av Europa. Vår lekfulla resa har bara börjat, och vi hoppas du blir en del av vår framtid.

Vad är vuxenleksaker?

Idag finns det en hel uppsjö av sexprodukter och det finns därför ingen bra övergripande definition. För kvinnor finns mängder av olika klitorisvibratorer, dildos, geishakulor, magic wands, m.m. Men även ett brett utbud av glidmedel riktade specifikt till kvinnor, och orgasmgeler som tagits fram för att öka hennes sexuella njutning. Män kan välja bland masturbatorer, realistiska vaginor, sexdockor, samt penisvibratorer och prostatastimulatorer. Dessutom finns det verktyg, t.ex. penispumpar, sleeves och penisringar, som kan hjälpa män att både få och bibehålla erektion. Olika typer av penisförstorare är också populära, eftersom de har en bestående effekt. Par kan även använda vuxenleksaker tillsammans. Ofta förbisedda är kondomer och glidmedel, men till par erbjuds även parvibratorer, sexgungor, och spel för par som kan ge förhållandet helt nya dimensioner. I sexshoppen har vi sexleksaker från hela världen, som populära märken som Womanizer sexleksak, Satisfyer, Fleshlight, Obaie och många fler.

Sedan finns det självfallet också varor av lite mer kinky sort. Fetishentusiaster kan välja bland ett stort utbud av handbojor och manschetter, rep, bondagetejp, spreader bars, gags, m.m. Vill ni utforska SM-lekar finns det en stor mängd piskor och paddlar för smisk, klämmor och pumpar som kan användas både på bröstvårtor och klitoris, vuxenleksaker som lämpar sig till elektrosex, samt dilatorer och sonder som kan föras in i urinröret.

Vilka leksaker för vuxna behövs?

Vuxenleksaker är populära av många anledningar, så det är svårt att säga vad som behövs och inte. En del använder erotiska varor för att ge krydda åt ett redan välfungerande sexliv, medan de för andra kan vara det enda sättet att uppnå orgasm, ensam eller tillsammans med en partner. De kan också vara ett hjälpmedel under perioder då din kropp inte riktigt samarbetar på grund av ålder eller sjukdom, trots att du fortfarande gärna vill ha sex. Ibland kanske det bara är vardagsstressen som överväldigar förhållandet och försämrar sexlivet. Då kan vuxenleksaker vara ett praktiskt sätt att öppna upp kommunikationen och hitta tillbaka till varandra. Oavsett vilken anledning du har att använda erotiska produkter, så vill vi säga att det är en bra och viktig orsak.

Vår inställning till sexleksaker, erotiska produkter och sensuella tillbehör är öppen och fördomsfri. Vi har en bred kunskap kring våra varor och väljer noggrant ut de bästa produkterna marknaden har att erbjuda. Du är anledningen till att vi har ett brett sortiment, för hos Sinful ska du alltid kunna hitta något för dig. Det spelar ingen roll om du behöver en liten boost till dig själv eller din partner, om ni letar efter något som par eller om ni söker lösningen på ett problem; hos oss ska du alltid kunna hitta det du söker.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se